AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Gerber Bear Grylls Ultimate Knife FE - hladké ostrie

Zobraziť katalóg
Gerber Bear Grylls Ultimate Knife FE - hladké ostrie
5 8 hodnotení
Nôž s pevnou čepeľou, dĺžka čepele 12.2 cm, celková dĺžka 25.4 cm, hmotnosť 312g
Kód:  SPT5370 Produktové číslo:  31-001063
Gerber Bear Grylls Ultimate Knife FE - hladké ostrie Predaj skončil

Gerber Bear Grylls Ultimate Knife FE - hladké ostrie

Nôž na prežitie, ktorý splní všetko, čo potrebujete! Skvele vyvážený so spoľahlivou čepeľou aj bezpečným úchopom. Môžete s ním rovnako ľahko štiepať drevo, ako filetovat pstruha. Čepeľ s hladkým ostrím s dĺžkou 12,2 cm je vyrobená z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Odoláva korózii a dlho drží ostrie. Rukoväť potiahnutá texturovanou gumou poskytuje ako bezpečný úchop za akýchkoľvek klimatických podmienok, tak aj ochranu ruky pred skĺznutím na čepeľ. Súčasťou je tiež ľahké nylonové púzdro s vynikajúcou odolnosťou proti plesniam, ktoré obsahuje kresadlo a diamantový brúsik.

Nôž na prežitie, ktorý splní všetko, čo potrebujete!

  • Čepeľ z nehrdzavejúcej ocele 7Cr17Mov, hladké ostrie
  • Ergonomická tvarovaná rukoväť pokrytá texturovanou gumou zabezpečí maximálny komfort a zabraňuje kĺzaniu
  • Na zadnej časti rukoväte hlavica z nehrdzavejúcej ocele na zatĺkanie
  • Píšťalka pre núdzové signály na bezpečnostnom lanku
  • Súčasťou púzdra je kresadlo - tyč kresadla je pevne zasunutá v púzdre, škrtaciu plochu nájdete zabrúsenú na chrbte čepele noža
  • Ľahké nylonové púzdro, odolné proti plesniam
  • Diamantový brúsik vsadený do púzdra na brúsenie v teréne
  • Pokyny pre inštrukcie pri leteckých záchranných prácach, pokyny na prežitie - vrecková príručka s inštrukciami ako si počínať v ťažkých situáciách (v AJ)
  • Hmotnosť noža s púzdrom: 416,18 g

Využiteľný pri mnohých činnostiach

S týmto nožom ľahko zvládnete činnosti ako krájanie, sekanie, alebo filetovanie. S využitím antikorovej hlavy v zadnej časti rukoväte poslúži nôž aj ako kladivo. A so signalizačnou píšťalkou na seba môžete upozorniť napríklad pri záchranných prácach.

Ľahké nylonové púzdro

Vďaka vysokej odolnosti proti plesniam je ideálny na použitie vo vlhkej klíme. Navyše je jeho kvalita preverená armádnym použitím. Ukrýva diamantový brúsik a kresadlo. Škrtaciu plochu nájdete vo výbruse na chrbte noža. V malej kapsičke sú ukryté inštrukcie na prežitie v ťažkých situáciách vo vodoodolnej úprave.

Parametre a špecifikácia

Dĺžka
25,4 cm Hotovo!
Použitie
Denné nosenie (EDC) Hotovo!
Dĺžka čepele
12,2 cm Hotovo!
Dĺžka
25,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
312 g Hotovo!

Celková dĺžka

Dĺžka
25,4 cm Hotovo!

Použitie

Použitie
Denné nosenie (EDC) Hotovo!

Čepeľ

Dĺžka čepele
12,2 cm Hotovo!
Dĺžka
25,4 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
312 g Hotovo!

Funkcie

Počet funkcií
1 Hotovo!
Funkcie
Nôž Hotovo!

Typ

Typ
Nôž s pevnou čepeľou Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nedoporučuji. Nůž jsem si koupil s tím že vydrží hodně protože Bear Grylls prezentuje celou svoji edici jako nože a vybavení "pro přežití" ale zjistil jsem že je to přesně naopak, nenakrájíte si s tím ani chleba aby se nezlomil. nůž jsem si koupil a za dna dny mi praskla pochva nože, byla to centimetrová prasklina a tak jsem ho vyreklamoval. a když mi skoro po dvou měsících napsali že reklamace byla uznána tak jsem dostal kompletně nový, zabalený kus a na tom se mi to stalo za 6 dnu na stejnem miste. poté jsem chtěl vrátit peníze a koupil jsem si od stejné firmy nůž StrongArm. Edice Bear Grylls je vyrobená kompletně v číně a taky to podle toho vypadá. Gerber je dobrá značka ale podskupina BG stojí za hovno ;) nekupovat! a radši si připlatit

Diskusia a poradňa k Gerber Bear Grylls Ultimate Knife FE - hladké ostrie
Príslušenstvo pre Gerber Bear Grylls Ultimate Knife FE - hladké ostrie Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gerber Bear Grylls Ultimate Knife FE - hladké ostří. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gerber Bear Grylls.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií