PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Gibbon Slackrack Fitness Edition

Zobraziť katalóg
Gibbon Slackrack Fitness Edition
5 1 hodnotení
Slackline s maximálnou nosnosťou 100kg, dynamický popruh, vhodný na cviky, samostatne stojacia konštrukcia, šírka 5cm, dĺžka 2m
Kód:  SPTbal004 Produktové číslo:  4260165871167 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gibbon Slackrack Fitness Edition

Túžite po stabilnom a dobrom slackline na tréning rovnováhy a cvikov, ale nemáte na klasický popruh na záhrade miesto, alebo ho nutne potrebujete do vnútorných priestorov? Potom ste na správnom mieste. Kompaktný Slackline Gibbon Slackrack Fitness sa zmestí kamkoľvek, zároveň však zaistí dostatok miesta na cvičenie a tréning a tak poslúži ako skvelý indoorový variant obyčajného slacklinu. Stavba je veľmi jednoduchá a rýchla, navyše nie je potrebné ho nijak pripevňovať – slackrack drží sám a vďaka mäkkým nôžkam nepoškriabe podlahu. Neoprénové obaly na koncoch, zaoblené hrany a nízka poloha popruhu potom zaisťujú bezpečie pri cvičení, ktoré vám bude ešte ďalej spríjemnené posilňovacou gumou a špeciálnymi držadlami.

Prečo práve Gibbon Slackrack Fitness

  • Slackline Gibbon Slackrack Fitness je kompaktný a ľahko prenosný
  • Nastaviteľnosť dĺžky popruhu
  • Veľmi stabilný indoor aj outdoor slackline s kvalitnou konštrukciou
  • Bezpečný – skvelý do škôl i škôlok
  • Jednoduchá montáž, nie je potrebné slackrack pripevňovať
  • Skvelý spôsob cvičenia rovnováhy a celého tela

Kompaktný a skladný slackrack

Tento slackrack môžete dať naozaj do akejkoľvek miestnosti. Keďže sa skladá z troch 1 meter dlhých konštrukcií, dá sa ľahko skrátiť či predĺžiť a meniť dĺžku medzi 2 a 3 metre, a teda ho môžete mať vy alebo vaše dieťa bez problému napríklad aj v izbe a absencia akýchkoľvek skrutiek alebo pripevňovania k podkladu znamená, že je jednoducho skladný a prenosný podľa potreby. Samotné zostavenie, ktoré stačí vykonať len raz, trvá maximálne 15 minút a nie je nijako technicky zložité. Račňou nastaviteľný popruh je napnutý 30 cm nad zemou a je tak bezpečnou voľbou aj pre začiatočníkov a pre deti. K tomu všetkému toto Fitness balenie obsahuje ešte aj posilňovaciu gumu a držadlá na slackline, ktoré vám umožnia mnoho ďalších cvikov pre posilnenie celého tela a zlepšenie rovnováhy, ktoré môžete nájsť v priloženom cvičebnom manuáli.

Parametre a špecifikácia

Šírka
5 cm Hotovo!
Dĺžka
2 m Hotovo!
Využitie
Cviky Hotovo!
Maximálna nosnosť
100 kg Hotovo!
Pružnosť
Dynamický popruh Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
5 cm Hotovo!
Dĺžka
2 m Hotovo!

Vlastnosti

Využitie
Cviky Hotovo!
Maximálna nosnosť
100 kg Hotovo!
Pružnosť
Dynamický popruh Hotovo!
Kotvenie
Samostatne stojacia konštrukcia Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gibbon Slackrack Fitness Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gibbon Slackrack Fitness Edition. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gibbon Slackrack Fitness Edition.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií