Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GIRO Balance Highlight Yellow Sport Tech Vivid Emerald

Zobraziť katalóg
GIRO Balance Highlight Yellow Sport Tech Vivid Emerald
Lyžiarske okuliare – určené do polojasného počasia, možnosť použitia na dioptrické okuliare, sférický tvar zorníka, zrkadlový typ zorníka, VLT 22%, sezóna 2018/2019
Kód:  SPTbs0623 Produktové číslo:  768686144004

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIRO Balance Highlight Yellow Sport Tech Vivid Emerald Predaj skončil

GIRO Balance Highlight Yellow Sport Tech Vivid Emerald

GIRO Balance Highlight Yellow Sport Tech Vivid Emerald predstavujú špičkové pánske lyžiarske okuliare, ktoré vynikajú vysokou ochranou, ktorú poskytujú, a svojou funkčnosťou. Okuliare so zväčšeným zorným poľom, ktoré zaistí neobmedzený výhľad, a vynikajúcou optikou sú opatrené Anti-fog úpravou zabraňujúcou zahmleniu. Zrkadlový zorník prepúšťa k oku menej svetla, je teda vhodný do jasného aj polojasného počasia. Komfortné nosenie umožňuje čalúnenie za pomoci 3-vrstvovej peny s mikrofleecom. Okuliare GIRO Balance Highlight Yellow Sport Tech Vivid Emerald sú plne kompatibilné so všetkými prilbami Giro a určite oceníte aj možnosť nosenia dioptrických okuliarov. Najväčšou prednosťou je však optika sférických skiel Zeiss s unikátnou technológiou Vivid.

Kľúčové vlastnosti lyžiarskych okuliarov GIRO Balance Highlight Yellow Sport Tech Vivid Emerald

  • Pánske lyžiarske okuliare
  • Zväčšené zorné pole
  • GIRO Balance so zrkadlovým zorníkom
  • Anti-fog úprava zabraňujúca zahmlievaniu okuliarov
  • Čalúnenie pomocou 3-vrstvovej peny s mikrofleecom
  • Umožňujú nosenie dioptrických okuliarov
  • Sférické sklá s unikátnou technológiou Vivid
  • Farebné vyhotovenie: čierno-zelené

Dokonalý vizuálny zážitok

Lyžiarske okuliare GIRO Balance Highlight Yellow Sport Tech Vivid Emerald vám na svahu poskytnú dokonalý vizuálny zážitok. Ten je možný vďaka unikátnej technológii Vivid, ktorá zlepšuje kontrast a ostrosť, znižuje únavu očí a zlepšuje redukčný čas. Technológia Vivid prepúšťa časť modrého svetla, práve tá zvyšuje kontrast a súčasne blokuje nebezpečné UV žiarenie. Znamená to, že odfiltruje možné oslnenie a vy uvidíte úplne presne plastický terén pred vami, či už v podobe nerovností, hrčí, ľadových platní či hlbokého snehu. GIRO Balance Highlight Yellow Sport Tech Vivid Emerald sú skutočne vynikajúcou voľbou pre maximálnu možnú ochranu očí a špičkový vizuálny pôžitok pri jazde.


Parametre a špecifikácia

Určené pre
Mužov Hotovo!
Tvar zorníka
Sférický Hotovo!
Typ zorníka
Zrkadlový Hotovo!
VLT
22 Hotovo!
Veľkosť
M Hotovo!

Určenie

Určené pre
Mužov Hotovo!

Zorník

Tvar zorníka
Sférický Hotovo!
Typ zorníka
Zrkadlový Hotovo!

VLT

VLT
22 Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť
M Hotovo!

Sezóna

Sezóna
2018/2019 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIRO Balance Highlight Yellow Sport Tech Vivid Emerald Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIRO Balance Highlight Yellow Sport Tech Vivid Emerald .
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií