AD homeoffice PET

Gumené imitácie rýb

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dĺžka
75 mm
200 mm
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Gumové imitácie rýb predstavujú neodolateľné nástrahy, ktoré dokážu prilákať aj tie najopatrnejšie ryby. Nechajte sa očariť vernosťou detailov a kvalitou spracovania, ktoré z týchto doplnkov robia nenahraditeľného spoločníka každého rybára. Gumové imitácie rýb sú tým pravým nástrojom pre váš úspech pri vode a posunú vašu rybársku hru na vyššiu úroveň. 

Pokračovať

Gumové imitácie rýb a výhody, ktoré budete milovať

Skôr než sa pozrieme na jednotlivé typy nástrah a ich špecifikácie, je dôležité spomenúť aj výhody, ktoré gumové imitácie rýb prinášajú. Nejde totiž len o nástrahy, ale o skutočnú revolúciu, ktorá transformuje spôsob, akým vnímame rybolov. Objavte kúzlo, ktoré vám môže priniesť tie najlepšie úlovky!

  • Umelé nástrahy na ryby zaujímajú popredné miesta v arzenáli moderného rybára. Ich realistický vzhľad a pohyby rýb prirodzene priťahujú dravce.
  • Veľké gumové nástrahy rýb sú ideálne na lov dravcov v rôznych typoch vôd. Prispôsobte si techniky a vychutnajte si úspech na každej výprave.
  • Nástrahy na ryby sú odolné a vydržia dlhšie ako bežné návnady, čo z nich robí výhodnú kúpu pre každého rybára.

Mnohé doplnky na ryby sú vybavené hrkálkou, ktorá všetkému dodáva ten správny šmrnc. Tento inteligentný doplnok imituje zvuky, ktorým ryby nedokážu odolať, čo zvyšuje vaše šance na úspech.

Aké rozmery môžu mať gumové imitácie rýb?

Gumové imitácie rýb môžu mať rôzne rozmery a hmotnosť. Nájdete tu produkty na každú príležitosť, či už hľadáte niečo ľahké a ľahko ovládateľné, alebo ťažší variant do väčších hĺbok. Je to tiež kľúčová časť rozhodovacieho procesu, ktorá môže výrazne ovplyvniť vašu úspešnosť.

i

Gumy na ryby nemusia byť vždy k dispozícii po niekoľkých kusoch. Zaobstarať si môžete aj samostatné kúsky na testovanie novej techniky.

Gumové imitácie rýb sa dodávajú v rôznych podobách

Gumové imitácie rýb poskytujú širokú paletu možností, z ktorých si môžete vyberať. Každá z nich ponúka jedinečné výhody, ktoré vám pomôžu dosiahnuť rybársky úspech. O aké varianty konkrétne ide?

  • Roach zaistí, že budete mať k dispozícii skvelú nástrahu s realistickým dizajnom, ktorá nemôže ryby nechať chladnými.
  • Firetiger prináša úspech vďaka svojej nápaditej farbe a dizajnu, ktorý dokáže prilákať aj tie najopatrnejšie ryby.
  • Perch sa pýši realistickým vzhľadom a pohybmi. Presvedčte sa o jeho účinnosti!
  • Blue Bear vás očarí unikátnymi vlastnosťami, ktoré vám otvoria dvere k novým úlovkom.
  • Albino je špeciálny model, ktorý vyniká nielen svojim vzhľadom, ale aj vysokou úspešnosťou pri love rôznych druhov rýb.
Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
14 položiek

Gumené imitácie rýb

V kategórii Gumené imitácie rýb máme práve teraz na Alza.sk celkom 14 produktov.

Gumené imitácie rýb – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné gumené imitácie rýb Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie gumené imitácie rýb Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie gumené imitácie rýb Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii gumené imitácie rýb recenzie
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií