Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

GymBeam MoiMüv 60 g, chrumkavý karamel

Zobraziť katalóg
GymBeam MoiMüv 60 g, chrumkavý karamel
3,3 11 hodnotení
Proteínová tyčinka – hmotnosť 60 g, príchuť karamel - 29,83 €/1 kg
Kód:  SPTgym374 Produktové číslo:  8588007570037 Stránky výrobcu

GymBeam MoiMüv 60 g, chrumkavý karamel

Změna barevného stylu šablony pro sportovní výživu

GymBeam MoiMüv

Chrumkavý karamel, 60 g

Proteínová tyčinka GymBeam MoiMüv

Proteínová tyčinka GymBeam MoiMüv je ideálnou desiatou na cesty, túry, pred športom aj do práce. Obsahuje zmes proteínov tvorenú mliečnym proteínom a srvátkovým proteínovým koncentrátom. Okrem toho je jej súčasťou aj hydrolyzovaný kolagen. 

Proteínová tyčinka GymBeam MoiMüv v sebe ukrýva 23 g bielkovín a 7,3 g vlákniny. Poteší vás svojou vláčnou a mäkkou konzistenciou a lahodnou chuťou. Konzumovať ju pritom môžete kedykoľvek počas dňa. 

Kľúčové vlastnosti proteínovej tyčinky GymBeam MoiMüv

Proteínová tyčinka GymBeam s príchuťou chrumkavého karamalu

Ideálna desiata na cesty, túry, pred športom aj do práce

Obsahuje mliečny proteín a srvátkový proteínový koncentrát

Jej súčasťou je aj hydrolyzovaný kolagén

Ukrýva 23 g bielkovín a 7,3 g vlákniny

Vyniká vláčnou a mäkkou konzistenciou

Možno ju konzumovať kedykoľvek počas dňa

Keďže nám súčasné legislatívne opatrenia EÚ neumožňujú podať vám detailnejší popis výhod tohto produktu, tak ako to bolo možné skôr, odporúčame nahliadnuť do odbornej literatúry alebo na internetové stránky. Oba zdroje ponúkajú dostatok dostupných informácií o aktívnych látkach v tomto produkte.

Výživové údaje

Energetická hodnota: 852 kJ/204 kcal

Tuky: 6,4 g

– z toho nasýtené mastné kyseliny: 3,3 g

Sacharidy: 13 g

– z toho cukry: 1,6 g

Bielkoviny: 23 g

Vláknina: 7,3 g

Soľ: 0,74 g

na 60 g

Príprava a dávkovanie

Tyčinka je určená na okamžitú konzumáciu.

Zloženie

Zmes proteínov (mliečny proteín, srvátkový proteínový koncentrát (mlieko), sójový proteínový izolát, emulgátor - (sójový lecitín)), hydrolizovaný kolagén, poleva s príchuťou mliečnej čokolády (13%) (sladidlá - (isomalt, sukralóza)), palmový a palmojadrový olej, sušená srvátka (mlieko), odtučnený kakaový prášok, obohatená pšeničná múka (pšeničná múka, uhličitan vápenatý, železo, niacín, tiamín), emulgátor - (sójový lecitín, E476), aróma, karamel (10%) (zvlhčovadlo (glycerol)), maltodextrín, oligofruktóza, voda, plnidlo (práškový maltitol), kokosový olej, sušené odstredené mlieko, zahusťovadlo (modifikovaný kukuričný škrob), farbivo (karamel), želírujúce činidlo (pektín), regulátor kyslosti (laktát vápenatý), emulgátor (sójový lecitín), soľ, aróma, stužovač (xantánová guma)), frukto-oligosacharidy, zvlhčujúca látka (glycerol), objemové činidlo (polydextróza), voda, slnečnice ový olej, bielkovinové lupienky (sójový proteínový izolát, tapiokový škrob, nosič (uhličitan vápenatý), soľ), kakaové proteínové lupienky (sójový proteínový izolát, odtučnený kakaový prášok, tapiokový škrob), aróma, soľ, antioxidant (zmes prírodných tokoferolov), sladidlo (sukralóza).

Parametre a špecifikácia

Príchuť
Karamel Hotovo!
Hmotnosť
60 g Hotovo!

Príchuť

Príchuť
Karamel Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
60 g Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GymBeam MoiMüv 60 g, chrumkavý karamel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GymBeam MoiMüv 60 g, křupavý karamel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GymBeam MoiMüv 60 g, ropogós karamella.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií