AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Head Supershape i.Rally SW + PRD 12

Zobraziť katalóg
Head Supershape i.Rally SW + PRD 12
Zjazdové lyže – na zjazdovku i do voľného terénu, športové, sendvičová konštrukcia; plné drevené jadro; dva titanaly; KERS; viazanie PRD12
Kód:  SPThead0014nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Head Supershape i.Rally SW + PRD 12 Predaj skončil

Head Supershape i.Rally SW + PRD 12

Majú srdce pretekárskych lyží a vysoká rýchlosť pre ne nie je problém. Lyže Supershape i.Rally sú všestranné, určené pre rekreačný carving aj do voľného terénu. Ľahko s nimi na zjazdovkách vyviniete vysoké rýchlosti, sú totiž vylepšené technológiou Graphene, vďaka ktorej sú ľahšie, silnejšie, vyváženejšie a lepšie kontrolovateľné. Nájdete na nich viazanie PRD 12. Disponujú dreveným jadrom a sendvičovou konštrukciou WorldCup, ktorá lyže udrží skvele priľnavé a zaistí jednoduché zatáčanie. Kombinácia technológií KERS a ERA 3.0 S s odpružením vám dopomôže ku skvelej zábave na snehu a podporí ju aj pretekárska štruktúrovaná sklznica UHM C.

Kľúčové vlastnosti lyží Head Supershape i.Rally

  • Lyže Head Supershape i.Rally sa hodia do voľného terénu a na rekreačný carving
  • Disponujú technológiami KERS, ERA 3.0 S, Rocker a Radius
  • Osedlalo ich viazanie PRD 12
  • Majú ľahkú grafénovú konštrukciu a celodrevené jadro

Technológia lyží Supershape i.Rally

Do ďalšieho oblúku vás na vašej zjazdovej trase doslova katapultuje technológia KERS, ktorá funguje ako turbodúchadlo a spevňuje zadné časti lyží v oblúkoch. To zaistí dodatočnú silu, akceleráciu a väčší výkon. Tento rad lyží je tiež obohatený o technológiu ERA 3.0. Tá spojila tri na sebe nezávislé technológie, ktorými sú Rocker, Radius a Odpruženie a nechala vzniknúť vysoko univerzálne lyže. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Head Supershape i.Rally SW + PRD 12 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Head Supershape i.Rally SW + PRD 12.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií