AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Prilby na bicykel

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Určenie
Muža
(488)
Ženu
(478)
Dieťa
(299)
Unisex
(185)
Typ prilby
Integrálna
(18)
MTB
(594)
Cestná
(343)
Mestská
(359)
BMX
(49)
Veľkosť
XS
(54)
S
(388)
M
(512)
L
(308)
XL
(58)
XXL
(1)
UNI
(18)
Minimálny obvod hlavy
44 cm
64 cm
-
Maximálny obvod hlavy
45 cm
65 cm
-
Technológia
MIPS
(152)
Spin
(2)
Double-Inmold
(41)
In-mold
(433)
Out-mold
(26)
Farba
Čierna
(355)
Biela
(170)
Modrá
(156)
Ružová
(97)
Zelená
(87)
Materiál konštrukcie
Polykarbonát (PC)
(114)
EPS
(643)
ABS
(97)
PVC
(2)
HDPE
(7)
Najnovšie objednávky

Top ponuka

Prilba na bicykel patrí k základnému vybaveniu cyklistov. Pre deti do 15 rokov je zo zákona povinná. Jej význam by však nemali podceňovať ani dospelí. Cyklistická prilba vás ochráni pred závažnými poraneniami hlavy. Existuje hneď niekoľko typov prilieb. Čítajte ďalej a my vám poradíme, aký typ je pre vás najvhodnejší.

Pokračovať

Prečo patrí prilba na bicykel k základnému vybaveniu každého cyklistu?

Možno si hovoríte, že je prilba na bicykel zbytočná. Veď jazdíte opatrne alebo len príležitostne. Prilby poctivo kupujete svojim deťom, ale na seba až tak nemyslíte. Cyklo prilba má pritom množstvo výhod, ktoré ocenia aj jej zaprisahaní odporcovia. Prilbu by ste si mali zaobstarať z týchto dôvodov:

  • Má ochrannú funkciu. Nosením cyklo prilby môžete predísť vážnemu poraneniu mozgu aj smrteľnej nehode.
  • Všetky cyklistické prilby, ktoré sa predávajú na území SR, musia spĺňať normu STN EN 1087.
  • Veľký výber rôznych typov, značiek a veľkostí prilieb na bicykel. Môžu mať aj rad inovatívnych prvkov.
  • Cenové rozpätie cyklo helmy na bicykel sa pohybuje od niekoľko desiatok až po niekoľko stoviek eur. Vyberie si každý.

Prilby na bicykel delíme do nasledujúcich kategórií podľa spôsobu jazdy

Prilby na bicykel delíme do nasledujúcich kategórií podľa spôsobu jazdy. Nie je vhodné vyraziť napríklad do bikeparku na zjazdovú trať a mať ľahkú cestnú helmu.

  1. Prilba na bicykel MTB alebo prilba na horský bicykel je určená pre priaznivcov horskej cyklistiky. Má robustnejšiu konštrukciu a tvar s dôrazom na ochranu zátylku. Často je opatrená štítom proti slnku.
  2. Cestná cyklistická prilba sa môže používať aj na krosových bicykloch alebo kolieskových korčuliach. Má veľmi ľahkú konštrukciu a tiež najlepšie odvetranie.
  3. BMX cyklistické prilby sú určené pre vyznávačov adrenalínovej cyklistiky (freeride). Sú robustné a chránia hlavu zo všetkých strán, vrátane zátylku a čeľustí.
  4. Downhill cyklistické prilby sú moderné a zaisťujú jazdcovi maximálnu ochranu. Väčšina modelov sa hodí aj na snowboard, lyže alebo štvorkolku.
  5. Freestyle cyklistická prilba je určená pre milovníkov streetových športov. Hodí sa aj na korčule či skateboard.
  6. Integrálna prilba na bicykel má vysokú odolnosť proti prípadnému pádu nebo nárazu. Môže byť vybavená plexi štítom a dá sa použiť aj na rekreačný motokros.
  7. Mestské cyklistické prilby majú univerzálnu konštrukciu. Možno ich použiť aj na jazdu na horskom bicykli alebo kolieskových korčuliach. Sú ľahšie a cenovo dostupnejšie.
  8. Smart prilby na bicykel sa spárujú s vaším inteligentným mobilným telefónom a napríklad vám doprajú vďaka vstavaným reproduktorom potešenie z hudby počas jazdy bez toho, aby ste prestali vnímať okolie.

i

Smart prilba na bicykel môže tiež obsahovať mikrofón v popruhu pod bradou, ktorý vám umožní za jazdy bezpečne telefonovať. Niektoré disponujú aj diaľkovým ovládačom umiestneným na riadidlách, pomocou ktorého potom helmu ľahko ovládate.

MTB cyklistická helma
MTB prilba na bicykel

BMX prilba na bicykel
BMX prilba na bicykel

Integrálna downhill prilba
Integrálna prilba na bicykel

Prilba na bicykel môže byť špeciálne prispôsobená pánom, dámam aj deťom

Prilba na bicykel – dámska sa môže konštrukčne odlišovať od pánskej prilby na bicykel. Detské modely sú logicky najmenšie a dizajnovo výraznejšie. Pri výbere cyklo prilby môžete teda zohľadniť aj pohlavie a vek nositeľa.

i

BMX šport je na Slovensku z roka na rok populárnejší. V jeho počiatkoch bolo kvalitné vybavenie nedostatkovým tovarom. Dnes si môžete bez problému zaobstarať integrálne prilby na bicykel, okuliare, rukavice a ďalšie dôležité bezpečnostné doplnky.

Ako vybrať cyklistické prilby?

Cyklistické prilby sú účinné iba za predpokladu, že ste pre daný šport zvolili správny typ a cyklo prilba vám tiež úplne dokonale sedí. Ak nechcete pri svojom výbere urobiť chybu, zamerajte sa na tieto základné parametre:

Prilba na bicykel musí zodpovedať štandardom kvality

Prilba na bicykel sa rozhodne nevyberá primárne podľa ceny, rozhodujúca je kvalita. Prilby bez certifikácie nekupujte. Všetky cyklistické helmy by mali spĺňať normu STN EN 1078. Zahraničné modely potom majú certifikáciu CPSC, SNELL B90A, AS/NZS alebo CE. V našej ponuke nájdete iba certifikované modely.

Akú by mala mať helma na bicykel hmotnosť?

Helma na bicykel by mala byť čo najľahšia. Počítajte s tým, že vaše jazdenie bude trvať niekoľko hodín. Cestné prilby na bicykel sú najľahšie. Všeobecne obsahujú menej materiálu. Prilby, ktoré sú vyrobené z kevlaru alebo karbónu sú tiež veľmi ľahké. Tieto lepšie materiály však bohužiaľ zvyšujú cenu prilby.

Ventilačné otvory cyklo prilby

Ventilačné otvory cyklo prilby oceníte predovšetkým počas letných mesiacov. Aby sa vám hlava neprehrievala, musí mať prilba dostatok ventilačných otvorov, ktoré na seba ideálne nadväzujú. Tým je zaistené plynulé prúdenie vzduchu. Horúci vzduch sa odfiltruje von zadnou stranou. Dobre odvetraná cyklistická helma zabráni nadmernému poteniu.

Cyklistická prilba by mala mať správnu veľkosť

Cyklistická prilba musí predovšetkým dobre sedieť. Ak si vyberiete príliš tesnú, alebo naopak príliš veľkú prilbu, nebude plniť svoju ochrannú funkciu. Správnu veľkosť vyberajte podľa obvodu hlavy meraného asi v polke čela. Cyklo helma nesmie tiež nikde tlačiť, alebo byť voľná. V tabuľke nižšie nájdete zodpovedajúcu veľkosť prilby podľa obvodu hlavy.

Obvod hlavy (v cm) Veľkosť prilby
46 – 50 XS
50 – 54 S
54 – 58 M
58 – 62 L
62 a viac XL

*Rozpätie veľkostí sa u rôznych výrobcov môže líšiť.

Upínacie systémy prilby na bicykel

Prilby na bicykel by nemali mať komplikované upínacie systémy. Mali by ste bez problémov upraviť dĺžku remienkov. Pracku by ste mali ľahko rozopnúť len jednou rukou. Nejedna prilba na bicykel pre deti je opatrená magnetickou prackou. Deti si ju tak môžu zapnúť samé a nehrozí, že by si prichytili do pracky kožu.

  • Upínacia spona sa ľahko zacvakne a pevne drží. U detí ale často dochádza k prištiknutiu kože na krku.
  • Remienky s prackou sa zapínajú trochu zložitejšie a môžu sa časom uvoľniť. Sú ale veľmi pohodlné.
  • Zadné otočné koliesko umožní utiahnuť alebo uvoľniť prilbu tak, aby sedela čo najlepšie.
  • Magnetická spona a jej zapnutie aj rozopnutie je veľmi jednoduché. Zvládnete to jednou rukou.
  • Systém 3D upínania predstavuje šikovný systém, pomocou ktorého jednoducho nastavíte vnútorný obvod prilby a plynule regulujete otočným kolieskom umiestneným v jej zadnej časti.

i

Máte svoju vlastnú predstavu, ako by mala vaša cyklo helma vyzerať? Riešením môže byť potlač prilby, ktorá z nej vytvorí originálny dizajnový kúsok. Štýlové prilby na bicykel sú veľký hit. Ak nechcete splynúť s davom, atraktívna potlač vám pomôže vyniknúť.

Prilba na bicykel – dôležitá je aj konštrukcia

Aby vám prilba na bicykel pri páde poskytla čo najvyššiu ochranu, vyrába sa s tzv. in-mold technológiou. Ide o proces, pri ktorom sa do tvrdej plastovej škrupiny, ktorá tvorí hornú dizajnovú časť, vstrekuje expandovaná polystyrénová pena. Za veľmi odolné cyklistické prilby s nízkou hmotnosťou sú považované tie, ktoré sú vo vnútri vystužené pleteninou z rôznych materiálov, najčastejšie ide o karbón a kevlar.

V prípade, že vám cyklistická prilba pri páde praskne, je nutné si zaobstarať novú. Poškodená cyklistická prilba by vás pri ďalšom páde už bohužiaľ neochránila.

Prilba na bicykel s unikátnou technológiou MIPS

MIPS prilba na bicykel (z anglického Multi-directional Protection System) využíva na pohltenie devastujúcich rotačných síl klznú vložku medzi dvoma vrstvami škrupiny prilby, ktoré sa pri páde voči sebe pootočia. Vďaka tomu rotačné sily nie sú potom ďalej prenášané na mozog. MIPS prilby na bicykel podstatne znižujú riziko možného poškodenia mozgu.

Cyklistická prilba môže mať rôzne špeciálne podoby a vychytávky

Nestačí vám obyčajná cyklistická prilba? Či už túžite po originálnom dizajnovom kúsku, alebo máte veľmi vysoké požiadavky na bezpečnosť, ponuka prilieb na bicykel je veľmi rozmanitá a uspokojí aj tých najnáročnejších zákazníkov.

  • Prilba na bicykel so svetlom zaistí, že vás prechádzajúce autá uvidia zo vzdialenosti niekoľkých desiatok metrov. Svetelné diódy sú ďalším užitočným bezpečnostným prvkom do tmy a zlého počasia.
  • Skladacia prilba na bicykel je veľmi praktická, protože se skladá z niekoľkých dielov. Po použití ju jednoducho rozložíte a uložíte do tašky alebo batoha. Manipulácia s ňou je veľmi jednoduchá.
  • Retro prilba na bicykel nadchne všetkých milovníkov histórie. Retro prilby majú neopozeraný dizajn a sú vyrobené z tradičných materiálov, najčastejšie z kože. Niektoré modely nemajú bezpečnostnú certifikáciu.
  • Vnútorná výstuž je dnes v prípade prilieb samozrejmosťou. Bonusom môže byť poduška z antibakteriálneho materiálu.
  • Sieťka proti hmyzu vo vetracích otvoroch vás ochráni napríklad pred zamotaním ôs do vlasov.
  • Odnímateľná vnútorná vložka umožňuje ľahšiu údržbu vašej prilby.

Pre dokonalý zážitok z jazdy si kúpte okrem cyklistickej prilby aj kvalitné cyklistické oblečenie.

Prilba na bicykel a jej dizajn

Dizajn, ktorým sa prilba na bicykel pýši, by nemal byť kľúčovým faktorom, podľa ktorého ju vyberáte, ale aj ten je dobré zohľadniť. Tmavá cyklistická prilba bude určite viac pohlcovať slnečné žiarenie a bude v nej väčšie teplo, svetlé a pestré cyklistické prilby sú zasa lepšie vidieť. Ich dizajn je samozrejme prispôsobený rôznym cieľovým skupinám.

Prilby na bicykel

Cyklistická prilba – detský variant s integrovanou LED blikačkou.

S výberom správneho typu prilby vám pomôže aj náš článok Ako vybrať prilbu na bicykel.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
MoMi MIMI ružová Na sklade 5 ks
Prilba na bicykel – pre deti, Skate/Inline, veľkosť S a M na obvod hlavy od 47 do 58 cm, certifikácia EN-71, materiál konštrukcie EPS a ABS, ventilačné otvory, vypchávky a otočné koliesko na nastavenie veľkosti súčasťou, materiál vypchávky molitan, hmotnosť 250 g, ružová farba
20,90 €

2.
MoMi MIMI čierna Na sklade 2 ks
Prilba na bicykel – pre deti, Skate/Inline, veľkosť S a M na obvod hlavy od 47 do 58 cm, certifikácia EN-71, materiál konštrukcie EPS a ABS, ventilačné otvory, vypchávky a otočné koliesko na nastavenie veľkosti súčasťou, materiál vypchávky molitan, hmotnosť 250 g, čierna farba
21,90 €

3.
Prilba na bicykel – unisex, MTB a zjazdová/downhill, veľkosť XS, S, M, L, XL a XXL na obvod hlavy od 59 do 54 cm, MIPS technológia, certifikácia EN 1078, CPSC 12,03, AS / NZ 2063: 2026; NTA8776 standard, materiál konštrukcie EPS, šilt, ventilačné otvory a otočné koliesko na nastavenie veľkosti súčasťou, hmotnosť 340 g, čierna a oranžová farba
151,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
962 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
5,0
Force SAURUS, biela M – L, 57 cm – 61 cm
Prilba na bicykel – unisex, MTB a cestná, veľkosť M a L na obvod hlavy od 57 do 61 cm, in-mold technológia, remienok s prackou na upínanie, sieťka proti hmyzu, reflexné prvky a vypchávky súčasťou, odnímateľná vypchávka, hmotnosť 235 g, biela a sivá farba
48,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTforce233
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
5,0
ABUS Youn-I 2.0 pearl white M
Prilba na bicykel – pre deti, MTB, cestná a mestská, veľkosť M na obvod hlavy od 52 do 57 cm, in-mold technológia, remienok s prackou na upínanie, certifikácia EN 1078:2012 + A1:2012, materiál konštrukcie EPS, sieťka proti hmyzu, vypchávky, integrované svetlá a otočné koliesko na nastavenie veľkosti súčasťou, hmotnosť 260 g, biela farba
69,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTabus188
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
5,0
ABUS Youn-I 2.0 signal yellow S
Prilba na bicykel – pre deti, MTB, cestná a mestská, veľkosť S na obvod hlavy od 48 do 54 cm, in-mold technológia, certifikácia EN 1078:2012 + A1:2012, sieťka proti hmyzu, vypchávky, integrované svetlá a otočné koliesko na nastavenie veľkosti súčasťou, hmotnosť 260 g, žltá farba
69,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTabus189
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
4,0
POC Kortal Race MIPS Fluorescent Orange AVIP/Uranium Black Matt
Prilba na bicykel – unisex, MTB a zjazdová/downhill, veľkosť XS, S, M, L, XL a XXL na obvod hlavy od 59 do 54 cm, MIPS technológia, certifikácia EN 1078, CPSC 12,03, AS / NZ 2063: 2026; NTA8776 standard, materiál konštrukcie EPS, šilt, ventilačné otvory a otočné koliesko na nastavenie veľkosti súčasťou, hmotnosť 340 g, čierna a oranžová farba
Super cena
Od  151,90 € Ušetríte 3,10 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTpoc0512nad
4,8
Bell Traverse Mat Black
Prilba na bicykel – unisex, MTB, veľkosť M a L na obvod hlavy od 54 do 61 cm, in-mold technológia, upínacia spona na upínanie, materiál konštrukcie polykarbonát (PC), sieťka proti hmyzu a vypchávky súčasťou, pevný šilt, antibakteriálna vypchávka, hmotnosť 326 g, čierna farba
41,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTbell06
MoMi MIMI ružová - Prilba na bicykel Varianty
4,1 19×
MoMi MIMI ružová
Prilba na bicykel – pre deti, Skate/Inline, veľkosť S a M na obvod hlavy od 47 do 58 cm, certifikácia EN-71, materiál konštrukcie EPS a ABS, ventilačné otvory, vypchávky a otočné koliesko na nastavenie veľkosti súčasťou, materiál vypchávky molitan, hmotnosť 250 g, ružová farba
20,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY18773
4,8
POC Kortal Race MIPS Hydrogen White/Uranium Black Matt XSS
Prilba na bicykel – unisex, MTB a zjazdová/downhill, veľkosť XS a S na obvod hlavy od 51 do 54 cm, MIPS technológia, certifikácia EN 1078, CPSC 12,03, AS / NZ 2063: 2026; NTA8776 standard, materiál konštrukcie EPS, šilt, ventilačné otvory a otočné koliesko na nastavenie veľkosti súčasťou, hmotnosť 340 g, biela a čierna farba
Cenová bomba
169,90 € Ušetríte 59,10 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTpoc0508
5,0
Force CORELLA MTB, sivo-biela L – XL, 57 cm – 61 cm
Prilba na bicykel – unisex, MTB a freestyle, veľkosť M a L na obvod hlavy od 57 do 61 cm, remienok s prackou na upínanie, sieťka proti hmyzu, reflexné prvky a vypchávky súčasťou, pevný šilt, odnímateľná vypchávka, hmotnosť 240 g, biela a sivá farba
46,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTforce228
MoMi MIMI čierna - Prilba na bicykel Varianty
4,1 19×
MoMi MIMI čierna
Prilba na bicykel – pre deti, Skate/Inline, veľkosť S a M na obvod hlavy od 47 do 58 cm, certifikácia EN-71, materiál konštrukcie EPS a ABS, ventilačné otvory, vypchávky a otočné koliesko na nastavenie veľkosti súčasťou, materiál vypchávky molitan, hmotnosť 250 g, čierna farba
21,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY18774
5,0
Force SAURUS, biela S – M, 54 cm – 58 cm
Prilba na bicykel – unisex, MTB a cestná, veľkosť S a M na obvod hlavy od 54 do 58 cm, in-mold technológia, remienok s prackou na upínanie, sieťka proti hmyzu, reflexné prvky a vypchávky súčasťou, odnímateľná vypchávka, hmotnosť 230 g, biela a sivá farba
42,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTforce232
4,5
Ratikon FALK purple M
Prilba na bicykel – unisex, MTB a mestská, veľkosť M, remienok s prackou na upínanie, šilt, ventilačné otvory, vypchávky a rýchlopripínací systém súčasťou, fialová farba
Super cena
36,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTrat046
Stiga Play čierna S - Prilba na bicykel Varianty
5,0
Stiga Play čierna S
Prilba na bicykel – pre deti, BMX a Skate/Inline, veľkosť S na obvod hlavy od 48 do 52 cm, remienok s prackou na upínanie, certifikácia EN1080, materiál konštrukcie HDPE, vypchávky súčasťou, materiál vypchávky molitan, hmotnosť 560 g, čierna farba
29,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsc1089
5,0
Ratikon FALK čierna M
Prilba na bicykel – unisex, MTB a mestská, veľkosť M, remienok s prackou na upínanie, šilt, ventilačné otvory, vypchávky a rýchlopripínací systém súčasťou, čierna farba
Super cena
35,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTrat044
4,9
Ratikon FALK petrol M
Prilba na bicykel – unisex, MTB a mestská, veľkosť M, remienok s prackou na upínanie, šilt, ventilačné otvory, vypchávky a rýchlopripínací systém súčasťou, modrá farba
Super cena
36,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTrat047
4,6
Stiga Play ružová S
Prilba na bicykel – pre deti, BMX a Skate/Inline, veľkosť S na obvod hlavy od 48 do 52 cm, remienok s prackou na upínanie, materiál konštrukcie HDPE, vypchávky súčasťou, materiál vypchávky molitan, hmotnosť 450 g, ružová farba
39,90 €
Posledné 2 ks na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsc1092
MoMi MIMI biela - Prilba na bicykel Varianty
4,1 19×
MoMi MIMI biela
Prilba na bicykel – pre deti, Skate/Inline, veľkosť S a M na obvod hlavy od 47 do 58 cm, certifikácia EN-71, materiál konštrukcie EPS a ABS, ventilačné otvory, vypchávky a otočné koliesko na nastavenie veľkosti súčasťou, materiál vypchávky molitan, hmotnosť 250 g, biela farba
17,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls364
4,0
Ratikon TURM NEON ružová M
Prilba na bicykel – unisex, MTB a mestská, veľkosť M, remienok s prackou na upínanie, šilt, ventilačné otvory, vypchávky a rýchlopripínací systém súčasťou, čierna a ružová farba
Super cena
35,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTrat052
4,8
Ratikon FALK sivá
Prilba na bicykel – unisex, MTB a mestská, veľkosť L na obvod hlavy od 58 do 61 cm, remienok s prackou na upínanie, šilt, ventilačné otvory, vypchávky a rýchlopripínací systém súčasťou, sivá farba
Super cena
36,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTrat051
OK BABY Prilba detská No Shock (8 – 20 m) – béžová - Chránič Varianty
3,7
OK BABY Prilba detská No Shock (8 – 20 m) – béžová
Chránič – detská ochranná bezpečnostná prilba, pre deti vo veku 8 – 20 mesiacov s obvodom hlavy 44 – 52cm, na ochranu mozgu a lebky pred náhodnými nárazmi a údermi, vonkajšia strana odolný 100% polyester, výplň tlmí a pohlcuje nárazy, mäkká podšívka s ochranou Sanitized proti plesniam a baktériám, možnosť zdvihnutia šiltu na vyššiu ochranu nosnej prepážky, nastavenie veľkosti pomocou suchého zipsu z mikroplastu
39,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY22030
OK BABY Prilba detská No Shock (8 – 20 m) – modrá - Chránič Varianty
3,7
OK BABY Prilba detská No Shock (8 – 20 m) – modrá
Chránič – detská ochranná bezpečnostná prilba, pre deti vo veku 8 – 20 mesiacov s obvodom hlavy 44 – 52cm, na ochranu mozgu a lebky pred náhodnými nárazmi a údermi, vonkajšia strana odolný 100% polyester, výplň tlmí a pohlcuje nárazy, mäkká podšívka s ochranou Sanitized proti plesniam a baktériám, možnosť zdvihnutia šiltu na vyššiu ochranu nosnej prepážky, nastavenie veľkosti pomocou suchého zipsu z mikroplastu
39,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY22031
4,0
POC Kortal Race MIPS Fluorescent Orange AVIP/Uranium Black Matt XSS
Prilba na bicykel – unisex, MTB a zjazdová/downhill, veľkosť XS a S na obvod hlavy od 51 do 54 cm, MIPS technológia, certifikácia EN 1078, CPSC 12,03, AS / NZ 2063: 2026; NTA8776 standard, materiál konštrukcie EPS, šilt, ventilačné otvory a otočné koliesko na nastavenie veľkosti súčasťou, hmotnosť 340 g, čierna a oranžová farba
Super cena
151,90 € Ušetríte 3,10 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTpoc0514
5,0
Ratikon DETSKÁ PINK
Prilba na bicykel – pre deti, MTB a mestská, veľkosť UNI, remienok s prackou na upínanie, šilt, ventilačné otvory, vypchávky a rýchlopripínací systém súčasťou, ružová farba
Super cena
36,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTrat057
5,0
Bell 4Forty Mat/Glos Gray/Crimson M
Prilba na bicykel – unisex, MTB, veľkosť M na obvod hlavy od 55 do 59 cm, in-mold technológia, remienok s prackou na upínanie, certifikácia EN 1078, materiál konštrukcie polykarbonát (PC), reflexné prvky, šilt, vypchávky a otočné koliesko na nastavenie veľkosti súčasťou, odnímateľná Coolmax vypchávka, hmotnosť 338 g, červená a sivá farba
66,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTbell019
5,0
Force CORELLA MTB, sivo-biela S – M, 54 cm – 58 cm
Prilba na bicykel – unisex, MTB a freestyle, veľkosť S a M na obvod hlavy od 54 do 58 cm, remienok s prackou na upínanie, sieťka proti hmyzu, reflexné prvky a vypchávky súčasťou, pevný šilt, odnímateľná vypchávka, hmotnosť 240 g, biela a sivá farba
46,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTforce227

Prilby na bicykel

inteligentný zámokSmart zámok Pealock 2 spoľahlivo ochráni vašu športovú výbavu Smart zámok Pealock 2 je kompletne českým produktom, ktorý spoľahlivo ochráni vašu športovú výbavu. A rozhodne nielen to. Čo všetko ponúkne?
Servis a pravidelná údržba vášho bicykla je kľúčom k tomu, aby vám dobre a dlho slúžil. Čo si zvládnete opraviť alebo ošetriť doma a kedy je lepšie sa obrátiť na služby odborníkov?
Chystáte sa na bicykel s deťmi a riešite, aké športové vybavenie je nevyhnutné na rodinné cyklovýletovanie? Prinášame vám ucelený prehľad o cyklistike s deťmi od batoliat cez škôlkárov až po väčšie deti, s ktorými už môžete plánovať dlhšie a náročnejšie trasy....
článokInline korčule, tenis, volejbal: ako na letné chudnutie? Viete, aký šport si vybrať, aby ste v lete zhodili pár kíl? A aké pri športovaní dodržiavať zásady? Prinášame vám tipy na letné športy, ktoré sú nielen efektívne pri spaľovaní tukov, ale tiež zábavné.
Máte nový bicykel a kupujete aj ďalšiu cyklistickú výbavu? Potom práve pre vás je určený náš návod, ktorý vás prevedie dostupnými typmi prilieb.
Možno patríte k tým, ktorí používajú jednu helmu na bicykel päť, alebo dokonca desať rokov. Napadlo vám však, že po takej dobe nemusí svoju funkciu plniť stopercentne? Prečítajte si o tom, čo jej životnosť skracuje a kedy ju vymeniť.
Viac článkov Všetky články

Prilby na bicykel

Prilby a helmy sú nevyhnutným doplnkom na bicykel, ktoré vás v prípade nehôd ušetria od nepríjemných poranení a odrenín. Chrániče poskytnú ochranu vašim kolenám a lakťom a rukavice na bicykel zaistia komfort vašim dlaniam. Kúpte si kvalitné prilby, chrániče a rukavice na bicykel výrobcov BBB, Spokey, Crazy Safety, Tempish, alebo napríklad Tern.

Bezpečnosť detí na prvom mieste

Detské prilby sú pri jazde na bicykli nutnosťou. Aby sa ich nosenie deťom čo najviac spríjemnilo, sú detské helmy vyrábané vo veselých farbách a motívoch s 3D efektmi. Krásne prilby na bicykel napríklad so Spidermanom poskytuje spoločnosť Crazy Safety. Detská prilba na bicykel je uzákonená len do 18 rokov, avšak aj dospelým sa odporúča prilbu na bicykel nosiť. Ak ešte prilbu na bicykel nemáte, radšej neriskujte a nejakú si kúpte. Helmy na skateboard sú navrhnuté v mestskom dizajne a sú určené milovníkom jazdy na kolieskových korčuliach či na skateboarde. Helma na skateboard je vyrobená z tvrdeného plastu na zaistenie maximálnej ochrany hlavy pri nečakanom páde na ceste.

Chrániče na bicykel aj kolieskové korčule

Na jazdu na kolieskových korčuliach a skateboarde si kúpte aj chrániče kolien a chrániče lakťov, ktoré sa dajú kúpiť ako súpravy chráničov rôznych veľkostí. Vyrobené sú z tvrdeného plastu a zaisťujú maximálnu ochranu najviac ohrozených partií. Tieto chrániče sú vhodné aj ako chrániče na bicykel, najmä na horské bicykle alebo MTB bicykle, ktoré sa pohybujú v mestských parkoch a v ťažkom teréne. Ďalším doplnkom sú rukavice na bicykel, ktoré dodajú potrebné pohodlie vašim rukám aj pri mnohokilometrových výjazdoch. Rukavice na bicykel sú prispôsobené tak, aby váš pohyb rukou bol bez obmedzenia a potenia.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné prilby na bicykel Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie prilby na bicykel Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie prilby na bicykel Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii prilby na bicykel recenzie
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií