Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

IT Luggage HORIZON TR-1500/3-S DUR čierna

Zobraziť katalóg
IT Luggage HORIZON TR-1500/3-S DUR čierna
4,5 2 hodnotení
Cestovný kufor - vonkajší rozmer: 52,5 x 37 x 23,5 (26,5) cm, objem: 38 l / 48 l pri rozšírení, odporúčaná nosnosť 10 kg
Kód:  SPT5676 Produktové číslo:  5056003908336

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

IT Luggage HORIZON TR-1500/3-S DUR čierna Predaj skončil

IT Luggage HORIZON TR-1500/3-S DUR čierna

Vydávate sa často na pracovné cesty, alebo sa aktuálne chystáte na dovolenku? V oboch prípadoch budete potrebovať kvalitný kufor. IT Luggage Horizon TR-1500 zaujme predovšetkým vysoko kvalitným plastovým materiálom DURALITON TM , ktorý spája vynikajúce vlastnosti. Okrem zvýšenej odolnosti proti mechanickému poškodeniu, teda prasknutiu či poškriabaniu, je zároveň veľmi ľahký. Kufor veľkosti S váži iba 2,9 kg! Možno s ním preto jednoducho manipulovať, a to aj vďaka prítomnosti bočného a horného madla, teleskopického výsuvného systému a štyroch tichých dvojitých koliesok, ktoré sú otočné o 360°.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoko odolný a zároveň ľahký materiál DURALITON TM
  • Veľmi jednoduchá manipulácia
  • Cenová dostupnosť
  • Nosnosť až 10 kg
  • Možnosť rozšírenia objemu za pomoci zipsu cca o 25%
  • Obmedzená záruka 10 rokov

Ideálna batožina za priaznivú cenu

Jednoduchá manipulácia je len jednou, nie jedinou vlastnosťou, prečo možno kufor IT Luggage Horizon považovať za ideálnu batožinu. Poteší tiež možnosťou zvýšenia vnútorného objemu pomocou zipsu (pri veľkosti S z 38 na 48 l), nosnosťou až 10 kg, krížovým upínaním, rovnako ako textilnou prepážkou, na ktorej sú umiestnené vrecká. Výška vrátane koliesok a horného madla pritom činí 52,5 cm. Ak si stále nie ste istí, dodajme, že tento produktový rad kufrov je cenovo dostupný a disponuje 10 ročnou obmedzenou zárukou! Stačí si teda len vybrať vhodné farebné prevedenie a môžete vyraziť na cesty.

Poznámka: Rozmery kufra veľkosti S väčšina leteckých spoločností uznáva ako kabínovú batožinu.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre IT Luggage HORIZON TR-1500/3-S DUR čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IT Luggage HORIZON TR-1500/3-S DUR černá.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií