AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Jawbone UP Medium Onyx

Zobraziť katalóg
Jawbone UP Medium Onyx
Športtester bezdrôtový monitor aktivít (kroky, vzdialenosť, spálené kalórie, spánok, pitný režim), veľkosť M (15.5-18 cm), USB, iOS/Android, výdrž batérie až 10 dní
Kód:  FTB002e9b Produktové číslo:  JBR52A-MD-EU
Jawbone UP Medium Onyx Predaj skončil

Jawbone UP Medium Onyx

Športtester Jawbone UP vám pomôže lepšie rozplánovať váš denný cyklus. Tento malý náramok obsahuje všetko na zaznamenávanie a naplánovanie, ako spať, pohybovať sa aj jesť a piť. Vďaka tomu váš tréningový program či zdravotný životný štýl naberie konkrétny smer, akým si urobiť podmienky pre optimálny biorytmus. Dojdite ďalej, zostaňte hydratovaní pre maximálny výkon a spite akurát, aby ste sa pri stávaní cítili oddýchnutí a pripravení na nové výzvy. UP vibruje, aby vás prebudil v správny okamih spánkového cyklu.

Náramok namerané hodnoty prenáša Simple Sync konektorom do špeciálnej aplikácie pre mobilné operačné systémy, ktorá vám dopomôže k vašim vysnívaným cieľom krok po kroku. Aplikácia vás upozorní, ale prináša aj postrehy, ukazuje míľniky a úlohy, aby vás každý deň motivovala. Prostredníctvom aplikácie je možné tiež vymieňať úspechy s priateľmi. Aplikácia Engine Insight spája všetko dohromady, a tým pomôže nájsť skryté súvislosti a zákonitosti medzi dennou a nočnou aktivitou. Či je váš telefón s týmto zariadením kompatibilný, môžete zistiť tu.


Doplňujúce informácie:

Funkcie:
Sledovanie spánku: celkový počet hodín, doba zaspávania, prebudenie vibráciami pri optimálnom cykle
Sledovanie aktivít: kroky, vzdialenosť, spálené kalórie, čas strávený aktívne a nečinnosťou
Sledovanie jedla a pitia: vložením nutričnej ??informácie

Kompatibilné OS:
Google Android 4.0 a vyšší
Apple iOS 6.0 a vyšší

Ako nájsť správnu veľkosť vášho náramku UP:
Small 14 - 15,5 cm
Medium 15,5 - 18 cm
Large 18 - 20 cm

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jawbone UP Medium Onyx. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Jawbone UP Medium Onyx. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Jawbone UP Medium Onyx. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Jawbone UP Medium Onyx.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií