Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Jawbone UP24 Small Persimmon

Zobraziť katalóg
Jawbone UP24 Small Persimmon
5 2 hodnotení
Fitness náramok bezdrôtový monitor aktivít (kroky, vzdialenosť, spálené kalórie, spánok, pitný režim), veľkosť S (14-15.5cm), USB, Bluetooth, iOS/Android, výdrž batérie až 7 dní
Kód:  FTB002e9h Produktové číslo:  JL01-16S-EU1
Jawbone UP24 Small Persimmon Predaj skončil

Jawbone UP24 Small Persimmon

Športtester Jawbone 24UP je fitness monitorovací náramok, s ktorým budete mať skvelý prehľad o svojom spánku, pohybe aj o tom, čo jete. Vzrastie vám vďaka tomu motivácia k pohybu a váš životný štýl naberie správny smer. Dôjdite ďalej, zostaňte hydratovaní pre maximálny výkon a vstávajte maximálne oddýchnutí. Zariadenie vám zmeria prejdenú vzdialenosť, počet spálených kalórií, najdlhšiu časovú aktivitu aj odpočinok. V noci sa potom zameria na podrobné štatistiky o tom, ako spíte.

Všetko, čo si o vás náramok zaznamená, pohodlne synchronizuje pomocou bluetooth s aplikáciou vo vašom iPhone alebo zariadení s Androidom. Aktivujte si v ňom inteligentné budenie a vstávajte tak oveľa sviežejší ako s budíkom mobilného telefónu. Budete budení príjemnými vibráciami vždy v správnu chvíľu, kedy je váš spánok najmenej hlboký. Vstanete tak oddýchnutí a s lepšou náladou.

Samotná aplikácia je prehľadná a intuitívna. Na všetko vás upozorní a prináša aj postrehy a výzvy tak, aby váš ďalší deň bol o malinký krôčik aktívnejší ako ten predošlý. Ak si vediete dobre, dočkáte sa pochvaly. Jeho prostredníctvom môžete tiež svoje úspechy zdieľať s priateľmi. Aplikácia spája všetko dohromady, a tým pomôže nájsť skryté súvislosti a zákonitosti medzi dennou a nočnou aktivitou.


Parametre a špecifikácia:

Sledovanie spánku:
Celkový počet hodín
Doba zaspávania
Prebudenie vibráciami pri optimálnom cykle

Sledovanie činností:
Kroky
Vzdialenosť
Spálené kalórie
Čas strávený aktívne a nečinnosťou

Sledovanie jedla a pitia:
Vložením nutričnej informácie z databázy
Oskenováním čiarového kódu
Vyfotením jedla a pitia

Kompatibilné OS:
Google Android 4.3 a novší
Apple iOS 6.0 a vyšší

Fareba:
Persimmon (Oranžová)

Veľkosť:
S

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Jawbone UP24 Small Persimmon Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jawbone UP24 Small Persimmon. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Jawbone UP24 Kleine Persimmon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Jawbone UP24 Kleine Persimmon. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Jawbone UP24 Small Persimmon.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií