AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

JRC - Sada hlásičov Radar DS3 Set 3 + 1 Viacfarebná

Zobraziť katalóg
JRC - Sada hlásičov Radar DS3 Set 3 + 1 Viacfarebná
Sada signalizátorov - Elektronických, ponúkajúcich veľké množstvo užitočných funkcií, viacfarebné nastaviteľné diódy, v sade 3 hlásiče + príposluch
Kód:  JVR045195 Produktové číslo:  043388333148

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JRC - Sada hlásičov Radar DS3 Set 3 + 1 Viacfarebná Predaj skončil

JRC - Sada hlásičov Radar DS3 Set 3 + 1 Viacfarebná

Ak to s rybárčením myslíte naozaj vážne, elektronické hlásiče by pre vás mali byť nevyhnutným štandardom. Spoločnosť JRC preto predstavuje sadu kvalitných elektronických hlásičov Radar DS3 so zabudovaným vysielačom diaľkového priposluchu, ktoré sa stanú nutnou pomôckou každého lovca. O ich kvalitách svedčí aj to, že hlásiče boli testované skúsenými expertmi vo Veľkej Británii, ktorých nároky firma JRC úplne naplnila.  

Kľúčové vlastnosti

  • Hlásiče testované rybármi vo Veľkej Británii
  • Sada 3 hlásičov a 1 príposluchu
  • Regulácia hlasitosti a tónu
  • LED diódy - záberová, pamäťová, pozičné
  • Odolné a vodotesné prevedenie
  • Široké nastavenia citlivosti od 3,5 mm do 15 cm
  • Všetko zabalené v praktickom kufríku

Žiadny úlovok vám neunikne

Hlásiče disponujú všetkými funkciami, ktoré pri profesionálnom rybárčení iste uvítate. Medzi základné funkcie patrí regulácia hlasitosti a tónu, ktorú uvítate najmä v prípadoch, keď nie ste pri vode sami alebo keď lovíte na niekoľko prútov. Aby vám neunikol jediný zvuk vášho hlásiča, vybavil ho výrobca magnetodynamickým meničom s digitálnym zosilňovačom. Nechýba však ani tichý Stealth mód. Dĺžka vlasca, ktorý svojím pohybom spustí signalizáciu môže byť nastavená v rozmedzí 3,5 mm až 15 cm.

Praktická LED indikácia

Na hlásičoch tiež nájdete praktické LED svetlá. Tie poslúžia v niekoľkých prípadoch. Záberová dióda vás informuje o zábere. Pokiaľ dióda svieti zdola nahor, indikuje odvíjanie vlasca z cievky, svieti ak opačným smerom, vlasec sa z cievky neodvíja. Pamäťová dióda vás upozorní na to, že záber už prebehol, a svieti 30 sekúnd po ňom. Tretiu funkciu predstavuje pozičná dióda, ktorá sa rozsvecuje v závislosti na dennom svetle.

Kvalitný výrobok pre profesionálnych rybárov

O napájanie hlásiča sa stará dvojica 1,5V batérií LR1, ktoré zaistiamjeho dlhú výdrž. Všetka táto technológia sa skrýva vo vnútri odolného krytu z materiálu ABS s pogumovaným povrchom. Spoľahnúť sa tiež môžete na vodotesné prevedenie,s ktorým sa nemusíte báť priblížiť sa k vode. To všetko získate v praktickom a hlavne polstrovanom kufríku, v ktorom sa hlásičom ani prijímaču nič nestane.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JRC - Sada hlásičů Radar DS3 Set 3+1 Vícebarevná.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií