Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD elektro

KATA Pro-Light Bug-205

Zobraziť katalóg
KATA Pro-Light Bug-205
Fototaška na foto a notebook až 17 ", vnútorný rozmer 33.5x18x52 cm, 33x4x40 cm pre notebook
Kód:  GR056f2 Produktové číslo:  KT PL-BG-205

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KATA Pro-Light Bug-205

Pred objednaním overte rozmery vášho zariadenia, či je preň vami vybraný batoh dostačujúci..

Multifunkčný batoh Kata Pro-Light Bug-205 vám zaistí pohotový prístup k uloženej digitálnej zrkadlovke. Je ľahký a zaručuje najvyššiu možnú ochranu, presne ako to vyžadujú profesionálni fotografi. Obsahuje špeciálne penové polstrovanie s oceľovými výstuhami, ktoré podporuje Aeriform penou. Vysokú odolnosť vonkajšieho materiálu potom zaisťuje RipStop tkanina. Vítanou vlastnosťou pokročilejších batohov a tašiek Kata je vnútorná modulárna štruktúra, ktorá vám umožní vyňať časti, ktoré nepoužívate a mierne batoh odľahčiť.

Batoh Kata Pro-Light Bug-205 upúta na prvý pohľad naozaj pevnými ramennými popruhmi. Sú vypolstrované EVA penou, ktorá zaručuje dokonalé tvarové prispôsobenie konkrétnemu užívateľovi a komfortné prenášanie. Pohodlie a cirkuláciu vzduchu podporujú aj dostatočne polstrovaná a tvarovaná chrbát. S popruhy súvisí hrudnej spona pre spojenie ramenných popruhov a stabilizačný pás. Oboje vám uľahčí prenášanie ťažkého obsahu. Súčasťou balenia je aj systém pre pripnutie fotoaparátu na ramenné popruhy alebo zavesenie na krk. Vďaka nemu budete mať fotoaparát stále prístupný a zároveň zabezpečený proti pádu.

Do batohu uložíte digitálnu zrkadlovku s pripojeným 300 mm objektívom, 5-6 ďalších objektívov, telo fotoaparátu, blesk a veľa ďalšieho príslušenstva. Všetko si prehľadne usporiadate do Aeriform oddeľovačov a sieťových vreciek. Sekundárne príslušenstvo, ako sú káble, nabíjačky a podobné uložíte do vrecka na zips v prednej časti. Pre prístup k fotoaparátu s nasadeným objektívom nemusíte ani otvárať celú čelné vrecko, stačí len rozopnúť jej vnútornú časť. Batoh tiež obsahuje samostatné polstrované puzdro, do ktorého sa vojde väčšina notebookov s uhlopriečkou displeja 17 ". Samozrejmosťou je niekoľko ďalších externých vreciek vrátane oddelenia pre fľašu.

Kata Pro-Light Bug-205 je kompatibilný s EPH systémom umožňujúcim spájanie rôzneho vybavenia kata k sebe a zvýšenie prenášané kapacity pri zachovaní vysokého komfortu. Okrem toho tiež podporuje uchytenie statívu a pripojenie troleje (predáva sa samostatne). Zaujímavým príslušenstvom je dozaista dodávaná obojstranná pláštenka, ktorá obsahuje čierny povrch pre daždivé počasie a strieborný na odrážanie slnečných lúčov za horúca.

Parametre a špecifikácie:

Farba:
Čierna

Rozmery:
Vonkajšie: 530 x 350 x 260 mm
Hlavné oddelenie: 520 x 335 x 180 mm
Oddelenie pre notebook: 400 x 330 x 40 mm
Prehľadnú tabuľku kompatibility nájdete tu

Hmotnosť:
1620 - 2350 g

Príslušenstvo:
1x ochrana 2v1 (pláštenka a slnečná kryt)
1x popruh pre pripnutie fotoaparátu na krk alebo ramenné popruhy

Parametre a špecifikácia

Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!

Výbava

Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KATA Pro-Light Bug-205 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KATA Pro-Light Bug-205. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KATA Pro-Light Bug-205. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KATA Pro-Light Bug-205. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KATA Pro-Light Bug-205.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií