Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport AP+ plus nový vizuál

Keen Whisper Jr honeysuckle/neutral gray 1

Zobraziť katalóg
Keen Whisper Jr honeysuckle/neutral gray 1
Sandále detské, do vody, ľahké a pohodlné, veľkosť US 1; EU 32,5
Kód:  SPT12352 Produktové číslo:  887194375332 Stránky výrobcu
Keen Whisper Jr honeysuckle/neutral gray 1 Predaj skončil

Keen Whisper Jr honeysuckle/neutral gray 1

Hľadáte univerzálne topánky pre malé dievčatká na letné šantenie? Sandále Keen Whisper Jr sú populárnou obuvou, ktorú si dievčatá môžu nasadiť prakticky na akékoľvek príležitosti. Možno ich obuť ako prezuvky, samozrejme sa však hodia najmä pre najrôznejšie vonkajšie aktivity, a to aj vďaka veľmi jednoduchému obúvaniu a vyzúvaniu. Vrchná časť vyrobená z rýchloschnúcej popruhovej tkaniny zaručuje možnosť využitia aj vo vode. A ak sa často vydávate do náročnejšieho terénu, uzavretá päta to umožňuje úplne bez problémov. Použiť ich je teda možné naozaj všade.

Kľúčové vlastnosti

  • Pohyb v náročnejšom teréne aj vo vode
  • Dokonalé stiahnutie topánky k detskej nohe
  • Rýchle obúvanie a vyzúvanie
  • Patentovaná ochrana prstov (KEEN.PROTECT)
  • Prvotriedna gumová podrážka
  • Nízka hmotnosť
  • Podšívka z hydrofóbnej sieťoviny zabraňuje zápachu

Maximálne pohodlie

Pri detskej obuvi je samozrejme kľúčové, aby topánky presne sedeli a nemali negatívny vplyv na chodidlá. U sandálov Keen Whisper Jr je tohoto dosiahnuté vďaka tomu, že ich možno dokonale stiahnuť presne k detskej nohe. Spomenúť navyše musíme aj ich dlhú životnosť, nízku hmotnosť, patentovanú ochranu prstov a kvalitnú gumovú podrážku. Ak teda chcete pre svoju dcéru pohodlnú a univerzálnu obuv na leto, stačí si vybrať správnu veľkosť a vhodnú farbu. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Keen Whisper Jr honeysuckle/neutral gray 1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Keen Whisper-Jr Geißblatt / neutral grau 1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Keen Whisper-Jr Geißblatt / neutral grau 1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Keen Whisper Jr lonc / semleges szürke 1.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií