Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport AlzaBoxy Q1

Ledlenser P7R

Zobraziť katalóg
Ledlenser P7R
4,8 6 hodnotení
Baterka so svetelným výkonom 1000lm, dosvit 210m, dióda LED: 1×, maximálna doba svietenia 40h, stupeň krytia IPx6, napájanie: 1× Akumulátor, hmotnosť 212g
Kód:  SPT6389 Produktové číslo:  4029113940801 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ledlenser P7R

Radi jazdíte na bicykli a vaše vychádzky sa často pretiahnu do noci? S touto baterkou si jazdu zaručene vychutnáte aj za tmy. High End Power LED dióda umožní dokonalé extrémne jasné svetlo so silou 1000 lúmenov a dosvieti až na vzdialenosť 210 m. Rekonštruované telo s upraveným povrchom je odolné proti striekajúcej vode, nemusíte sa preto nijako vo svojich aktivitách obmedzovať. Baterka je napájaná jednou nabíjateľnou Li-ion batériou, ktorá vydrží dodávať energiu 40 hodín. Vďaka systému Floating Charge System je dobíjanie jednoduché, komfortné a rýchle. Pomocou magnetickej nabíjačky alebo USB konektora si vašu baterku nabijete aj počas bežného používania počítača alebo notebooku.

Kľúčové vlastnosti

  • Výdrž až 40 hodín
  • Dosvit na 210 m
  • Napájanie pomocou 1x Li-ion nabíjateľnej batérie
  • Moderný dizajn
  • 3 funkcie baterky
  • Systémy Floating Charge, Advanced Focus, Dynamic switch

Všestranná technológia

Užívateľov určite poteší prítomnosť systému Advanced Focus, ktorý zabezpečuje rovnomerné rozdelenie svetla vo svetelnom kuželi. Výhodou baterky je jednoduché ostrenie pomocou Speed Focus, ktoré umožňuje zaostriť kužeľ jedným pohybom a to tak, že hlavu svietidla posuniete dopredu alebo dozadu. Systém Dynamic switch zaistí jednoduché ovládanie až 3 možných funkcií, ktoré baterka ponúka. Modulárny systém  uľahčuje údržbu, výmenu batérie aj servis produktu.

 

Parametre a špecifikácia

Typ
Baterka Hotovo!
Výkon
1 000 lm Hotovo!
Maximálny dosvit
210 m Hotovo!
Počet LED
1 × Hotovo!
Zdroj napájania
Nabíjací akumulátor Hotovo!

Typ

Typ
Baterka Hotovo!

Vlastnosti

Výkon
1 000 lm Hotovo!
Maximálny dosvit
210 m Hotovo!
Počet LED
1 × Hotovo!

Napájanie

Zdroj napájania
Nabíjací akumulátor Hotovo!
Kapacita
2 200 mAh Hotovo!
Maximálna výdrž
40 h Hotovo!
Počet batérií
1 × Hotovo!

Vodotesnosť

Stupeň krytia
IPx6 Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Ďalšie vlastnosti
Nárazuvzdornosť, USB nabíjanie Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Hmotnosť
212 g Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky výkonné baterky
» Všetky nabíjacie baterky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Prosím o rozměry baterky. V popisu je uvedena pouze hmotnost

Dobrý deň dňa 27.11.2018 mi dorazila táto baterka no obal nezodpovedá deklarovanému obalu. Na fotkách uvádzate že je baterka zabalená v peknej krabičke, no moja prišla zabalená v lacnom priehľadnom plaste akoby z tržnice od Číňanov. V hodnotení zákazníkov som viac krát zdieľal aj fotku tohto balenia a napísal hodnotenie, no ani fotka ani moje hodnotenie nie je zverejnené. Moja otázka znie prečo deklarujete iné balenie na fotkách k tomuto produktu? Prečo ste nezverejnili moju pridanú fotku a moje hodnotenie?

Diskusia a poradňa k Ledlenser P7R
Príslušenstvo pre Ledlenser P7R Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ledlenser P7R. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ledlenser P7R.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií