Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

MATRIX E1x

Zobraziť katalóg
MATRIX E1x
Eliptický trenažér s dĺžkou kroku 48.3cm, nosnosť 182kg, rozmer: 178 × 74 × 174cm
Kód:  SPTif0258 Produktové číslo:  E1x

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MATRIX E1x

Zmeňte svoju domácu posilňovňu v absolútne profesionálne miesto na cvičenie! Eliptický trenažér E1x je jedným z najlepších svojho druhu a poskytne vám úplne všetko, čo od takého stroja môžete čakať. Jeho hlavnou prednosťou je samonabíjací systém. Ďalším bodom, v ktorom ďaleko prevyšuje konkurenciu je skvelé konštrukčné riešenie pre jednoduchú údržbu a servis. Tá spočíva vo veľmi jednoduchej demontáži všetkých ochranných krytov. O záťaž sa stará spoľahlivý bezkartáčový generátor. V neposlednom rade je tiež dôležité vyzdvihnúť ľúbivý futuristický dizajn, ktorý elegantne dopĺňa kombinácia ľadovo striebornej farby s matnou čiernou.

Kľúčové vlastnosti

  • Ergonomické madlá
  • Nulové náklady na prevádzku stroja
  • Intuitívne podsvietený LED tlačidlový displej
  • Jednoduchá údržba
  • Aktivuje svalstvo celého tela
  • Tréning na ňom je efektívne nezávislý na vašej výkonnosti

Samonapájací generátor?

Žiadne batérie, žiadna zásuvka - je to možné? Matrix E1x dokazuje, že áno! Vďaka samonabíjaciemu systému nielenže šetrí náklady na energie, ale tiež umožňuje postavenie úplne kdekoľvek. A to úplne nezávisle na prívode prúdu a výskytu zásuvky. Nezávislosť na elektrine tiež znamená, že je šetrný k životnému prostrediu. Pre jeho štart stačí iba 25 opakovaní, ktorými zabezpečíte dostatok energie pre pohon stroja.

Ďalšie nadštandardné parametre

Madlá so špeciálnym ergonomickým tvarom nútia k pohybu v oboch smeroch. Tým je zaručené, že na vašom tele nezostane jediný sval posilňovaním nedotknutý. Eliptický trenažér navyše ponúka veľa cvičebných programov. Za zmienku určite stoja napríklad programy Rolling Hills, Fat Burn či Warm Up. Verte však, že nebudete sklamaní žiadnym z nich. Na intuitívnom LED displeji uvidíte nielen rýchlosť a vzdialenosť, ale aj intenzitu tréningu, vašu tepovú frekvenciu a spálené kalórie či profil trate.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
151 kg Hotovo!
Hĺbka
178 cm Hotovo!
Šírka
74 cm Hotovo!
Výška
174 cm Hotovo!
Nosnosť
182 kg Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
151 kg Hotovo!

Celkový rozmer

Hĺbka
178 cm Hotovo!
Šírka
74 cm Hotovo!
Výška
174 cm Hotovo!

Nosnosť

Nosnosť
182 kg Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MATRIX E1x Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MATRIX E1x. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MATRIX E1x.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií