Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

McDavid Ankle Brace With Straps, biela XL

Zobraziť katalóg
McDavid Ankle Brace With Straps, biela XL
5 1 hodnotení
Ortéza na členok – s vysokou podporou pri športe, ideálna pre chronicky slabé členky, alebo vážne poúrazové stavy, ponúka vyšší stredný stupeň pomoci č. 3, ortéza napodobňujúca profesionálnu techniku obväzovania poskytuje väčšie spevnenie a ochranu pred zraneniami ako pri športovaní, tak i bežnom používaní, pri výrobe bola použitá odľahčená nylon-vinylová tkanina so sťahovacími páskami, ktorých napnutie môžete kedykoľvek upraviť podľa svojich potrieb, aby nebolo potrebné vyzúvať topánku, kvalita ortézy bola dokázaná v nezávislej štúdii, kde športovci, ktorí ortézu používali, mali 3 × menšiu pravdepodobnosť zranenia
Kód:  SPTspin244 Produktové číslo:  195-WH-XL

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

McDavid Ankle Brace With Straps, biela XL Predaj skončil

McDavid Ankle Brace With Straps, biela XL

Ortéza McDavid Ankle Brace With Straps zaisťuje dokonalé spevnenie členku. McDavid je vhodná na znižovanie bolesti, pre chronicky slabé členky, po miernom až vážnom výrone, pri nestabilite členka aj ako prevencia úrazov. Pre dokonalú oporu a zároveň minimálnu hmotnosť je vyrobená z 1-vrstvovej polyesterovej tkaniny. Jej dizajn simuluje atletickú pásku so 6 pruhmi, zatiaľ čo horný remienok zaisťuje kompresiu a umožňuje sťahovanie presne podľa vašich potrieb. Určite oceníte, že ortézu McDavid možno nastaviť aj bez jej vybratia z topánky. Je tiež vybavená priedušným jazykom pre pohodlnejšie nosenie. K tomu prispieva aj výstelka a samozrejmosťou je možnosť používania na pravej aj ľavej nohe. McDavid Ankle Brace With Straps vám poskytne maximálnu úroveň ochrany a skutočne skvele spevnia váš členok.

Kľúčové vlastnosti ortézy na členok McDavid Ankle Brace With Straps, biela XL

  • Ortéza na členok McDavid Ankle Brace je určená na spevnenie členku
  • McDavid je vhodná na miernenie bolesti, pri podvrtnutí členku aj ako prevencia úrazov
  • Dizajn simuluje atletickú pásku so 6 pruhmi
  • McDavid je vyrobená z 1-vrstvovej polyesterovej tkaniny pre dokonalú oporu
  • Horný popruh zaisťuje kompresiu a utiahnutie podľa potreby
  • Ortéza McDavid sa dá nastaviť bez vybratia z topánky
  • Ankle Brace s priedušným jazykom pre pohodlné nosenie
  • McDavid Ankle Brace With Straps je určená na pravú aj ľavú nohu
  • Farebné vyhotovenie: biele

Veľkosť:
XL


Parametre a špecifikácia

Určenie
Na členok Hotovo!
Veľkosť
XL Hotovo!

Časť tela

Určenie
Na členok Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť
XL Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre McDavid Ankle Brace With Straps, biela XL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si McDavid Ankle Brace With Straps, bílá XL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: McDavid Ankle Brace With Straps, fehér XL.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií