AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

MOSH ERGO2 N1T, tmavosivý

Zobraziť katalóg
MOSH ERGO2 N1T, tmavosivý
4,5 2 hodnotení
Cestovný vankúš – pre dospelých, materiál výplne pamäťová pena, materiál obliečky bavlna, polyester a elastan, za krk, rozmery 145 × 220 × 190 mm (V׊×H), sivá farba
34,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  MSH670 Produktové číslo:  MSH-ERG-N1T Stránky výrobcu
MOSH ERGO2 N1T, tmavosivý 34,90 € Rozbalené

MOSH ERGO2 N1T, tmavosivý

MOSH ERGO2 N1T, tmavosivý je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

MOSH ERGO2 N1T zaistí zdravšie a štýlové sedenie

Ergonomický cestovný vankúš MOSH MOSH ERGO2 N1T môžete so sebou vziať kamkoľvek, kde viete, že potrebujete mať kvalitnú oporu hlavy a krku - typicky pri dlhších presunoch autom, autobusom, vlakom či lietadlom. Už druhá generácia ergonomických doplnkov zaujme unikátnym dizajnom a funkčnými materiálmi, ktoré vám spríjemnia sedenie doma, na pracovisku aj na cestách.

Ľahko prenosný dizajn

Prispôsobte si vankúš tak, aby vám to bolo pohodlné. MOSH ERGO N1T disponuje nastaviteľnými sťahovacími popruhmi s magnetickou sponou. Vďaka tomu cestovný vankúšik nastavíte tak, aby vám ideálne obopol krk. V priebehu cestovania oceníte, že vankúš je možné zložiť a jednoducho pripevniť na tašku alebo kufor. Pri takýchto presunoch vám bude MOSH ERGO N1T skvelým spoločníkom. Pred znečistením počas prenášania ochránite cestovnývankúšik ochrániť pomocou dodávanej cestovnej tašky.

Ergonomické vyhotovenie s kompletnou podporou hlavy a krku

MOSH ERGO N1T podporí 3 hlavné svalové skupiny a zmierni tak únavu, bolesť a dokonca zabráni opuchom krku. Akonáhle vložíte hlavu do ergonomického výrezu cestovného vankúša MOSH ERGO N1T, pamäťová pena sa prispôsobí tvaru vašej hlavy a krčnej chrbtice. Tým bude zaistená optimálna podpora a uvoľnenie napätých svalov počas dlhých ciest. Po stranách zakrivený dizajn zmierňuje tlak na uši, zatiaľ čo vysoká predná časť napomáhaudržiavať prirodzenú polohu hlavy pri spánku. MOSH ERGO N1T poskytne 360° oporu hlavy a krku.

MOSH ERGO N1T má dvojvrstvové jadro

Aby bol cestovný vankúšik MOSH ERGO2 N1T správne mäkký, ale zároveň poskytol ideálnu oporu, má špeciálny dvojvrstvový dizajn. Vnútorné jadro zaistí kvalitnú oporu pomocou rôznych materiálov a pamäťovej peny s odlišnou hustotou. Vonkajšie jadro je mäkké, zatiaľ čo vnútorné je tvrdšie, aby zabezpečilo správnu oporu. Pamäťová pena v cestovnom vankúšiku MOSH ERGO N1T sa prispôsobí tvaru hlavy aj krčnej chrbtice. Vysoká priedušnosťumožní účinné odvetrávanie a odparovanie vlhkosti, čo zabraňuje nadmernému poteniu.

Cestovný vankúš z kvalitných materiálov

Vankúš vám bude na cestách robiť radosť svojím moderným poňatím a hlavne kvalitnými materiálmi. Z cestovného vankúša MOSH ERGO2 N1T môžete ľahko zložiť elastický bavlnený poťah, ktorý môžete vyprať v práčke. Tento materiál má vysokú pružnosť a odolnosť, čo vám umožní jeho dlhodobé používanie bez straty kvality.


Parametre a špecifikácia

Typ
Za krk Hotovo!
Určenie
Pre dospelých Hotovo!
Materiál obliečky
Bavlna, Polyester, Elastan Hotovo!
Materiál výplne
Pamäťová pena Hotovo!
Šírka
220 mm Hotovo!

Vlastnosti

Typ
Za krk Hotovo!
Určenie
Pre dospelých Hotovo!

Materiál

Materiál obliečky
Bavlna, Polyester, Elastan Hotovo!
Materiál výplne
Pamäťová pena Hotovo!

Rozmery

Šírka
220 mm Hotovo!
Výška
145 mm Hotovo!
Hĺbka
190 mm Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Vzor/motív

Vzor
Bez vzoru Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií