AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

OW Tobuk-70 Glove Black / Wht veľ. 9

Zobraziť katalóg
OW Tobuk-70 Glove Black / Wht veľ. 9
Rukavice na bežky materiál 3 vrstvový softshell, farba čierno - biela, XC závodné bežecké rukavice, priedušný a nepremokavý softshell, tvarované prsty pre lepšiu priľnavosť a uchytenie
Kód:  SPTms2172 Produktové číslo:  6430044444432 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OW Tobuk-70 Glove Black / Wht veľ. 9 Predaj skončil

OW Tobuk-70 Glove Black / Wht veľ. 9

Športové rukavice OW Tobuk-70 dokonale chráni pred mrazom, zároveň sú ale priedušné a pohodlné. Zárukou kvality je trojvrstvový softshell, ktorý udržuje ruky v teple aj pri veľmi nízkych teplotách či silnom vetre.Špeciálne upravený povrch prstov umožňuje bezproblémové operácie na dotykových displejoch chytrých telefónov či tabletov.

  • priedušný materiál
  • Vysoká ochrana pred mrazom
  • Trojvrstvový softshell pre maximálnu odolnosť
  • Vhodné aj pre dotykové displeje bez nutnosti skladaní rukavíc
  • Tvarované prsty pre lepšiu priľnavosť

Ovládanie technológie aj v najväčších mrazoch

Chcete zostať v spojení so svojimi blízkymi, či robiť fotografie zmrznutých krajín, bez toho aby ste sa museli vzdať tepla a pohodlia kvalitných rukavíc? Tobuk-70 vám to umožní. Ukazovákmi a palca sú na koncoch vybavené materiálom, vďaka ktorému môžete ovládať dotykové displeje svojich tabletov či telefónov. Okrem toho sú tieto rukavice vyrobené z vodeodolného materiálu, ktorý udrží vaše ruky v teple za každých podmienok.

materiál:
dlaňová časť 60% polyuretán, 40% polyester; podšívka 100% polyester

Farba:
čierna / biela

Poznámka:
» Všetky rukavice na bicykel

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OW Tobuk-70 Glove Black / Wht veľ. 9 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OW Tobuk-70 Glove Black/Wht vel. 12. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tobuk OW-70-Handschuh Schwarz / Wht vel. 9. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tobuk OW-70-Handschuh Schwarz / Wht vel. 9. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tobuk OW-70 kesztyű fekete / Wht vel. 9.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií