Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Aplikace

Penco Caffeine gél 35 g 5 ks

Zobraziť katalóg
Penco Caffeine gél 35 g 5 ks
Energetický gél – 5 vrecúšok, s kofeínom, pre rýchle odstránenie únavy a vyčerpania
Kód:  nadSPTpen0041 Produktové číslo:  nadSPTpen0041 Stránky výrobcu
Penco Caffeine gél 35 g 5 ks Predaj skončil

Penco Caffeine gél 35 g 5 ks

Energetický gél Penco Energy predstavuje pohotový a ľahko využiteľný zdroj rýchlej energie pre všetkých športovcov. Obsahuje špeciálnu zmes komplexných sacharidov, maltodextrínov, spolu s jednoduchými cukrami v podobe glukózy a fruktózy. Tento gél zvyšuje hladinu sacharidového paliva pred, počas aj po výkone. Kombinácia iónov sodíka a draslíka, vitamínov C a E, to všetko pre dôležité antioxidačné účinky. Nárast energie je veľmi rýchly, pocítite ho najneskôr do 5 – 10 minút. Toto výhodné balenie obsahuje 5× 35 g vrecúšok, čo vystačí na 5 dávok. Dostupné príchute: pomaranč, citrón, ružový grep, káva.

Kľúčové vlastnosti energetického gélu Penco Energy gél 35 g

  • Energetický gél s vitamínom C pre rýchly a jednoduchý prísun energie
  • Penco Energy gél s pomarančovou príchuťou pre zvyšovanie hladiny sacharidov
  • Kombinácia maltodextrínov a jednoduchých cukrov
  • Použiteľný pred, počas aj po fyzickej záťaži
  • Antioxidačné zloženie – ióny sodíka a draslíka, vitamín C a E
  • Jednoduchá aplikácia
  • Praktické balenie 5× 35 g vrecúšok

Odporúčané dávkovanie

Penco Energy Gél je vhodné brať 5 – 10 minút pred výkonom pre ??doplnenie zásob glykogénu, ďalej každých 30 minút pri záťaži a ihneď po výkone pre skrátenie doby regenerácie organizmu. Používanie gélu je jednoduché – každých 30 minút vytlačíme do úst obsah vrecúška a zapijete ho vodou alebo veľmi zriedeným hypotonickým nápojom (200 – 300 ml). Doplnenie tekutín je nevyhnutné kvôli zabráneniu dehydratácie organizmu a vytvoreniu podmienok pre správne strávenie a absorpciu gélov! Aby ste sa na gély mohli spoľahnúť v priebehu pretekov alebo zápasu, je vhodné otestovať už počas tréningu. Odporúčame pre všetky typy športov s dobou záťaže nad 1 hodinu.

Nutričné ??hodnoty, výživové údaje a zloženie v 35 g

Energetická hodnota: 413 Kj/98 kcal
Bielkoviny: < 0,1 g
Sacharidy: 24 g
- z toho cukry: 4,5 g
Tuky: < 0,1 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 0 g
Soľ: 0,13 g
Vitamín C: 120 mg
Vitamín E: 10 mg
Sodík: 50 mg
Draslík: 40 mg
Balené v ochrannej atmosfére: áno

Zloženie príchute pomaranč:
maltodextríny, voda, glukóza, fruktóza, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, vitamín C (L-askorbová kyselina), citran sodný, citrát draselný, chlorid sodný, aróma, konzervačné látky: sorban draselný a benzoan sodný, farbivo: ß karotén, vitamín E (DL-tokoferyl-acetát).

Zloženie príchute citrón:
maltodextríny, voda, glukóza, fruktóza, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, vitamín C (L-askorbová kyselina), citran sodný, citrát draselný, chlorid sodný, aróma, farbivo beta-karotén, konzervačné látky: sorban draselný a benzoan sodný, vitamín E (DL-alfa-tokoferyl-acetát).

Zloženie príchute ružový grep:
maltodextríny, voda, glukóza, fruktóza, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, vitamín C (L-askorbová kyselina), citran sodný, citrát draselný, chlorid sodný, aróma (stabilizátor E414, E445), konzervačné látky: sorban draselný a benzoan sodný, vitamín E (DL-alfa-tokoferyl-acetát), prírodné farbivo kyselina karmínová.

Zloženie príchute káva:
maltodextríny, voda, glukóza, fruktóza, prírodná kávová aróma, instantná káva, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, vitamín C (L-askorbová kyselina), citran sodný, citrát draselný, kofeín, chlorid sodný, konzervačné látky: sorban draselný a benzoan sodný, vitamín E (DL-alfa-tokoferyl-acetát).

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Penco Caffeine gél 35 g 5 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Penco Caffeine gel 35g 5 ks.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií