AP+ nový vizuál AD elektro

Prípravky na úľavu od bolesti

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Objem
0,1 l
1 l
-
Typ
Hrejivá
(2)
Chladivá
(16)
Konopná
(4)
Regeneračná
(6)
Masážna
(3)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Masť na bolesť chrbta a ďalších častí tela je esenciálnym prípravkom v domácej lekárničke, poskytuje úľavu od mnohých bolestivých stavov. Či už ide o svalové napätie, kĺbové bolesti, alebo nepríjemné pocity po fyzickej námahe, správne zvolená masť môže priniesť rýchlu a efektívnu úľavu. Výber vhodnej masti závisí od špecifického typu bolesti a individuálnych potrieb. Neviete si rady s výberom? Čítajte ďalej a poradíme vám.

Pokračovať

Nevyhnutnou súčasťou domácej lekárne je masť na bolesť

Prípravky na úľavu od bolesti, najmä masť na bolesť chrbta a ďalších častí tela, sú nevyhnutnou súčasťou lekárničiek nielen v domácnostiach, ale aj v profesionálnych zdravotníckych zariadeniach. Tieto prípravky ponúkajú riešenie na širokú škálu bolestivých stavov, od miernych až po intenzívne. Efektívne zasahujú proti bolestiam svalov, kĺbov a taktiež sú účinné pri bolestiach spojených s artritídou.

Aké formy prípravkov proti bolesti sú k dispozícii?

Vďaka rôznorodým formám, ako sú tablety, masť, gél alebo sprej proti bolesti, je možné zvoliť najvhodnejšiu aplikáciu priamo na postihnutú oblasť alebo systémové pôsobenie na celkovú úľavu od bolesti. Pri výbere je však kľúčové brať do úvahy príčinu a intenzitu bolesti, rovnako ako individuálny zdravotný stav a možnú interakciu s ďalšími užívanými liekmi. Len tak si vyberiete ten najlepší prípravok.

i

Skúste gél proti bolesti chrbta, kĺbov a ďalších častí tela

Gél proti bolesti chrbta rýchlo a efektívne zmierňuje bolesť a napätie vďaka svojej gélovej konzistencii a obsahu analgetických a protizápalových zložiek, ako je ibuprofén či mentol. Jednoduchá aplikácia a rýchla absorpcia poskytujú okamžitú úľavu, zatiaľ čo praktické balenie umožňuje použitie kedykoľvek a kdekoľvek, čo z tohto gélu robí spoľahlivého spojenca v boji proti bolesti.

Moderným riešením je sprej proti bolesti

Sprej proti bolesti predstavuje praktickú a rýchlu formu úľavy od rôznych typov bolestí, vrátane svalových, kĺbových a akútnych zranení. Vďaka aplikácii vo forme spreja je možné cielene a efektívne aplikovať účinné látky priamo na postihnutú oblasť, čo umožňuje rýchly nástup účinku. Môžu byť formulované ako hrejivé alebo chladiace spreje a často obsahujú protizápalové zložky, ktoré pomáhajú zmierňovať bolesť a podporovať proces hojenia.

Prípravok na úľavu od bolesti vo forme spreja je vďaka svojmu jednoduchému použitiu a rýchlej absorpcii ideálny pre športovcov, aktívnych jedincov aj pre každodennú potrebu okamžitej úľavy od bolesti.

Stálicou je masť na bolesť chrbta, kĺbov či iných častí tela

Masť na bolesť chrbta a ďalších častí tela je účinným riešením na rýchlu a cielenú úľavu od širokého spektra bolestivých stavov, ako sú svalové kŕče, kĺbové bolesti alebo zápaly. Zloženie masti je upravené tak, aby masť ľahko prenikala do postihnutej oblasti a prinášala okamžitú úľavu. Prírodné ingrediencie ako arnika, harmanček alebo mentol sú obľúbené vďaka svojej schopnosti zmierniť bolesť a podporiť regeneráciu tkanív.


masť na bolesť chrbta
Masť

olej masážny
Olej

chladiaci sprej na bolesť
Sprej proti bolesti

gél na bolesť chrbta
Gél proti bolesti

Výber prípravkov na úľavu od bolesti podľa typu a potrieb

Pri výbere prípravku na úľavu od bolesti je zásadné zvážiť niekoľko faktorov, ktoré zaistia, že vybraný produkt bude čo najefektívnejší na konkrétny typ bolesti a zároveň bude vhodný na vaše osobné zdravotné potreby. Dôležité je tiež premýšľať o možných vedľajších účinkoch a zvážiť, či preferujete syntetické alebo prírodné zloženie, čo môže mať vplyv na vašu celkovú reakciu na liečbu. Tu sú kľúčové kroky, ako postupovať pri výbere:

  • Rozlíšte, či ide o akútnu alebo chronickú bolesť, napríklad spôsobenú artritídou. Rôzne typy bolesti môžu vyžadovať odlišný prístup k liečbe.
  • Venujte pozornosť akýmkoľvek zdravotným stavom, ktoré môžu ovplyvniť výber prípravku, ako sú alergie, srdcové ochorenia, vysoký tlak atď.
  • Prečítajte si informácie o vedľajších účinkoch a zvážte, ako by mohli ovplyvniť vaše zdravie. Tiež zohľadnite možné interakcie s liekmi, ktoré užívate.
  • Niektoré prípravky ponúkajú rýchlu úľavu, čo je ideálne na akútne bolesti. Pri chronických bolestiach je vhodnejší prípravok s dlhším účinkom.
  • Poraďte sa s vaším lekárom, jedine tak si vyberte formu prípravku, ktorá najlepšie vyhovuje vašim potrebám.

!

Hľadáte masť na bolesť chrbta alebo iný prípravok? Poraďte sa s lekárom

Ak vyberáte masť na bolesť chrbta alebo iný prípravok na úľavu od bolesti, vždy sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom, ktorí vám pomôžu vybrať najvhodnejšiu a najbezpečnejšiu možnosť pre vašu konkrétnu situáciu. Táto odborná konzultácia je obzvlášť dôležitá v prípade, že ide o intenzívnu alebo dlhodobú bolesť, alebo ak máte špecifické zdravotné potreby.

Masť proti bolesti v mnohých objemoch

Masť proti bolesti dostupná obvykle v objemoch od 100 až do 1 000 ml alebo hmotnosti až 200 g ponúka flexibilitu a praktickosť na rôzne situácie a potreby používateľov. Menšie balenia sú ideálne pre osobné lekárničky, na cestovanie alebo vyskúšanie produktu, zatiaľ čo väčšie objemy poskytujú ekonomickejšie riešenie pre domácnosti alebo dlhodobé liečebné režimy či v zdravotníckych zariadeniach.

Pri výbere zohľadnite typ bolesti

Pri výbere lieku na bolesť je dôležité zohľadniť typ bolesti, ako je akútna, chronická, svalová alebo kĺbová, a očakávaný účinok liečby, či už hľadáte rýchlu úľavu, alebo dlhodobú regeneráciu. Výber správneho prípravku závisí od individuálnych potrieb a špecifického typu bolesti, čo si vyžaduje starostlivé zváženie zloženia a účinkov. Medzi obľúbené a najčastejšie vyhľadávané typy patria:

  • Hrejivé prípravky sú ideálne na zmiernenie svalových a kĺbových bolestí, najmä v chladnom počasí alebo pri chronických bolestiach chrbta a kĺbov. Hrejivý efekt stimuluje prekrvenie a pomáha uvoľniť napätie v postihnutej oblasti.
  • Chladivé gély a masti poskytujú rýchlu úľavu pri akútnych zraneniach, ako sú narazeniny, výrony alebo opuchy. Vďaka svojmu chladivému efektu, ktorý aktívne pomáha znižovať opuchy a zápaly, chladivá masť alebo gél proti bolesti prispieva k rýchlejšiemu procesu hojenia a zmierňuje bolesť.
  • Konopné prípravky, často obsahujúce CBD, sú obľúbené pre svoje protizápalové, analgetické a regeneračné účinky. Sú vhodné na liečbu širokého spektra bolestivých stavov, vrátane chronickej bolesti, artritídy a svalového napätia.
  • Regeneračné masti a krémy podporujú hojenie poškodeného tkaniva, a sú vhodné po fyzickej aktivite alebo zranení. Tieto produkty obsahujú starostlivo vybrané zložky, vrátane vitamínov, minerálov a prírodných extraktov, ktoré efektívne podporujú regeneráciu svalov, kĺbov a ďalších mäkkých tkanív.
  • Masážne oleje a balzamy sú formulované tak, aby uľahčovali masáž bolestivých oblastí, čím pomáhajú uvoľňovať napätie a podporujú celkovú relaxáciu tela. Často sú obohatené o esenciálne oleje, ktoré pridávajú ďalšie terapeutické účinky.

Hrejivá masť na bolesť chrbta
Hrejivý balzam

Chladivá masť na bolesť
Chladivé mlieko

Konopná masť proti bolesti
Konopná masť

Najžiadanejšia je masť na bolesť chrbta

Masť na bolesť chrbta predstavuje účinnú pomoc pre tých, ktorí trpia akútnym alebo chronickým diskomfortom v oblasti chrbta. Tieto prípravky často obsahujú kombináciu analgetických a protizápalových zložiek, ako je ibuprofén alebo diklofenak, ktoré pomáhajú redukovať bolesť a zápal. Vďaka topickej aplikácii priamo na postihnutú oblasť je úľava rýchla a mierená, čo z masti robí ideálnu voľbu na rýchle zmiernenie napätia a bolesti chrbta.

Akú masť na bolesť chrbta vybrať?

Premýšľate, akú masť na bolesť chrbta vybrať? Pri výbere je dôležité zamerať sa na produkty, ktoré ponúkajú účinnú úľavu od bolesti bez vedľajších účinkov. Masť proti bolesti chrbta obsahujúca ibuprofén alebo diklofenak je obľúbená pre svoje protizápalové a analgetické vlastnosti. Pre tých, ktorí preferujú prírodné riešenie, masti s arnikou, harmančekom alebo esenciálnymi olejmi môžu poskytnúť šetrnú, ale účinnú alternatívu.

i

Masť na bolesť chrbta môžete použiť aj v tehotenstve

Výber masti na bolesť chrbta v tehotenstve je obmedzený kvôli bezpečnosti plodu. Preferované by mali byť masti na prírodnej báze, ktoré sú považované za bezpečné, ako sú tie s arnikou alebo harmančekom. Je dôležité vyhnúť sa liečivým látkam, ktoré by mohli preniknúť do krvi a ovplyvniť vývoj plodu. Pred použitím akejkoľvek masti je potrebná konzultácia s lekárom.

K dispozícii je tiež masť proti bolesti chrbta pri dojčení

Je tiež potrebná zvýšená opatrnosť, pokiaľ vyberáte masť proti bolesti chrbta pri dojčení. Ideálne sú produkty, ktoré sú bezpečné a neobsahujú látky, ktoré by mohli prejsť do materského mlieka. Masť na bolesť chrbta na báze prírodných zložiek je všeobecne považovaná za bezpečnú. Avšak aj tu je dôležité sa poradiť s lekárom alebo lekárnikom, aby sa predišlo akémukoľvek riziku pre dieťa, ktoré je živené materským mliekom.

Najlepšia masť na bolesť chrbta cieli na hlboké svalové vrstvy a poskytuje úľavu od napätia a bolesti. Prírodné alternatívy s arnikou alebo výťažky z čili papričiek (kapsaicín) sú tiež efektívne pre uvoľnenie svalového napätia a bolesti.

K dispozícii je aj masť na bolesť svalov

Masť na bolesť svalov je navrhnutá tak, aby poskytovala úľavu od bolesti a napätia v svalstve spôsobenom nadmerným fyzickým vypätím, úrazmi alebo stresovými stavmi. Aktívne zložky ako mentol, gáfor alebo esenciálne oleje pôsobia chladivo a relaxačne, zatiaľ čo ďalšie zložky môžu podporovať prekrvenie a urýchľovať regeneráciu svalov. Tieto masti sú obľúbeným riešením pre športovcov a fyzicky aktívnych jedincov.

i

Aká je najlepšia masť proti bolesti svalov?

Ak zháňate tú najlepšiu masť proti bolesti svalov, zvoľte takú, ktorá nielen efektívne zmierňuje bolesť, ale zároveň podporuje obnovu svalového tkaniva. Veľkú obľubu si získali masti obsahujúce prírodné látky, ktoré vďaka svojmu osviežujúcemu efektu pomáhajú uvoľňovať svalové napätie. Rovnako sú populárne veľmi efektívne produkty obohatené o magnézium alebo CBD.

Využiť môžete masť alebo krém na bolesť kĺbov

Masť alebo krém na bolesť kĺbov sú špeciálne formulované na zmiernenie bolesti a zápalu spojených s artritídou, osteoartritídou alebo inými kĺbovými ochoreniami. Obsahujú často zložky, ako je glukosamín, chondroitín alebo MSM, ktoré sú známe svojimi regeneračnými a protizápalovými účinkami. Pravidelné používanie týchto mastí a krémov môže pomôcť zlepšiť pohyblivosť kĺbov a znížiť pocit bolesti.


chladivá masážna emulzia
Masážna emulzia

gél proti bolesti chrbta chladivý
Regeneračný gél

bylinná masť na bolesť svalov
Masť na svaly a kĺby

i

Zaobstarajte si tú najlepšiu masť alebo krém na bolesť kĺbov 

Kĺbové bolesti vyžadujú masti, ktoré prenikajú hlboko do kĺbov a poskytujú úľavu od bolesti a zápalu. Najlepšia masť na kĺby, prípadne krém na bolesť kĺbov, môže obsahovať glukosamín, chondroitín a MSM, ktoré sú považované za najlepšie pre podporu kĺbového zdravia. Protizápalové zložky ako NSAID alebo prírodné extrakty ako arnika alebo kurkuma ponúkajú tiež významnú úľavu.

Pri bolesti kolien použite masť na kolená

Masť na kolená je zameraná na špecifické potreby kolenného kĺbu, ktorý je často vystavený zvýšenej záťaži a opotrebovaniu. S prísadami, ktoré podporujú zdravie kĺbového maziva a pomáhajú udržiavať kĺbové tkanivo, ponúka úľavu od bolesti, zlepšuje pohyblivosť a pomáha predchádzať ďalším poškodeniam. Vďaka svojim protizápalovým a regeneračným vlastnostiam sú tieto masti často odporúčané pre dlhodobú starostlivosť a podporu zdravia kolenných kĺbov.

Najlepšia masť na kolená cieli na úľavu od bolesti, zníženie zápalu a podporu regenerácie kĺbového maziva. Vhodné sú produkty s vysokým obsahom chondroitínu, glukosamínu a MSM, ktoré pomáhajú obnoviť kĺbové tkanivo.

Masť na bolesť ramena

Masť na bolesť ramena je formulovaná s ohľadom na zložitú štruktúru ramenného kĺbu a okolitých svalov. Vďaka obsahu analgetických a protizápalových zložiek efektívne zmierňuje bolesť, zápal a napätie v oblasti ramena, čo uľahčuje pohyb a podporuje hojenie. Tieto masti sú užitočné pre osoby trpiace burzitídou, tendinitídou alebo inými ťažkosťami spojenými s ramennými kĺbmi.

i

K dispozícii je aj masť na tenisový lakeť

Masť na tenisový lakeť by mala obsahovať protizápalové a analgetické zložky, ako je ibuprofén alebo prírodné extrakty arniky a kurkumy, na úľavu od bolesti a podporu hojenia. Dôležitá je pravidelná aplikácia a doplnenie o strečing a posilňovanie postihnutej oblasti. Na optimálnu liečbu sa odporúča konzultácia s odborníkom.

V prípade potreby je tu protizápalová masť na šľachy

Protizápalová masť na šľachy je ideálnou voľbou na liečbu zápalov, opuchov a bolesti spojené so šľachami. Tento typ masti obvykle obsahuje protizápalové zložky, ako je NSAID, ktoré pomáhajú riešiť príčinu bolesti a podporujú rýchlu regeneráciu poškodených šliach. Vďaka svojim účinkom sú tieto masti často odporúčané pri tendinitídach a iných šľachových problémoch.

Stále neviete, akú vybrať masť na bolesť? Recenzie ostatných nakupujúcich vám v rozhodovaní pomôžu.

Boľavé nohy vyrieši masť proti bolesti nôh

Masť proti bolesti nôh ponúka úľavu od bolesti, únavy a ťažkosti nôh spôsobených dlhým státím, chôdzou alebo fyzickým vypätím. Zloženie bohaté na chladivé a osviežujúce zložky, ako je mentol alebo aloe vera, poskytuje okamžitú úľavu, zatiaľ čo ďalšie zložky môžu podporovať cirkuláciu a zmierňovať opuchy. Táto masť je ideálnym riešením pre ľudí s aktívnym životným štýlom alebo pre tých, ktorí trávia veľa času na nohách.

i

Potrebujete masť proti bolesti pre deti?

Masť proti bolesti pre deti by mala byť bezpečná, šetrná a založená na prírodných zložkách ako arnika alebo harmanček kvôli minimálnemu riziku vedľajších účinkov. Tieto masti pomáhajú zmierniť svalovú bolesť, modriny či rastové bolesti. Pred použitím je dôležité pozorne si prečítať návod a v prípade potreby konzultovať s pediatrom alebo lekárnikom.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Namman MUAY Active Cream 0,1 l Na sklade > 5 ks
Krém - ulevující od napětí ve svalech a kloubech
12,90 €

2.
Namman MUAY Liniment 0,12 l Na sklade > 5 ks
Masážny olej – objem 120 ml
14,90 €

3.
Telový gél – masážny, uvoľňujúci a uvoľňujúci svaly, pre ženy aj pre mužov, vhodný na boľavé nohy, vhodný na všetky typy pokožky, s prírodnými zložkami, objem 300ml
8,59 €

Ďalšie najpredávanejšie
16 položiek
Konský balzám SWISS chladivý 250 + 50 ml - Telový gél Varianty
5,0 11×
Konský balzám SWISS chladivý 250 + 50 ml
Telový gél – masážny, uvoľňujúci a uvoľňujúci svaly, pre ženy aj pre mužov, vhodný na boľavé nohy, vhodný na všetky typy pokožky, s prírodnými zložkami, objem 300ml - 28,63 €/1 l
8,59 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SIMKonK500
4,6 16×
Namman MUAY Active Cream 0,1 l
Krém - ulevující od napětí ve svalech a kloubech
Super cena
12,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTnam001
4,6
CANNADERM Mentholka EXTRA 150 ml
Masť - všetky typy pleť - obsah: Arnika, Jedľa sibírska, Gáfor, Gaštan, Konopný olej, Kostihoj a Mentol - objem 150 ml - 79,33 €/1 l
11,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSTE753
4,8
CANNADERM Mentholka 200 ml
Masť - normálna pleť - obsah: Arnika, Gáfor, Gaštan, Konopný olej, Kostihoj a Mentol - objem 200 ml - 49,45 €/1 l
9,89 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSTE0675
3,0
Namman MUAY Liniment 0,12 l
Masážny olej – objem 120 ml - 124,17 €/1 l
14,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTnam002
9,10 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTdst028
4,6
Sixtus chladiaci sprej
Chladiaci sprej chladiaci
Od  5,10 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPT3618
HEAD effective Cooling účinný krém 150 ml - Krém Varianty
5,0
HEAD effective Cooling účinný krém 150 ml
Krém – s chladivým efektom, osviežuje a revitalizuje
9,59 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTjuta11
Emspoma Sport Chladivá masážna emulzia 500 ml - Emulzia Varianty
4,8 23×
Emspoma Sport Chladivá masážna emulzia 500 ml
Emulzia – Chladivá, balenie 0.5 l
Super cena
7,79 € Ušetríte 0,61 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPT3088
5,0
Cemio Kamzíkova konopná masť chladivá 200 ml
Masť - účinok: uvoľnenie svalstva - hmotnosť 200g
9,29 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgrns045
5,0
Spophy Coolant Spray, chladiaci sprej, 200 ml
Masť - účinok: uvoľnenie svalstva - hmotnosť 170g
6,29 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTreha029
5,0
Select Ice spray
Chladiaci sprej – na ošetrenie kĺbových a ďalších poranení pri športovej aktivite, 200ml
Od  9,47 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTms1417
Emspoma Sport Chladivá masážna emulzia 1 l - Emulzia Varianty
4,8 17×
Emspoma Sport Chladivá masážna emulzia 1 l
Emulzia – Chladivá, balenie 1 l
10 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPT3089
5,0
Tatranský bylinný gél – chladivý 250 ml
Masážny olej Masážní bylinná kompozice ve formě balzámu s vysokým obsahem rostlinných extraktů a silic. Masáž provádíme po náročném fyzickém výkonu při únavě svalů a kloubů. Masáž urychluje regeneraci po zvýšené fyzické zátěži.
5,35 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTGImix15
Tejpy.cz Chladivá 500 ml
Emulzia – Chladivá a Masážna, balenie 0.5 l - 12,58 €/1 l
6,29 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTtej0072
Alpa Sport gél pre športovcov 210 ml
Telový gél –, pre ženy aj pre mužov, objem 210ml - 19,90 €/1 l
Novinka
4,18 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTalpa002

Prípravky na úľavu od bolesti

V kategórii Prípravky na úľavu od bolesti máme práve teraz na Alza.sk celkom 16 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné prípravky na úľavu od bolesti Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie prípravky na úľavu od bolesti Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii prípravky na úľavu od bolesti recenzie
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií