Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Puma Evo Speed 5.5 Tricks FG Jr pink glo-sa, veľ. 3,5

Zobraziť katalóg
Puma Evo Speed 5.5 Tricks FG Jr pink glo-sa, veľ. 3,5
Kopačky vhodné pre použitie na pevné prírodné plochy, veľkosť EU 35,5
Kód:  SPT6989 Produktové číslo:  4056205074120 Stránky výrobcu
Puma Evo Speed 5.5 Tricks FG Jr pink glo-sa, veľ. 3,5 Predaj skončil

Puma Evo Speed 5.5 Tricks FG Jr pink glo-sa, veľ. 3,5

Malým i veľkým futbalistom nestačí len talent, ale dôležitá je aj drina pri tréningu a kvalitné vybavenie. Kopačky Puma Evo Speed 5.5 Tricks FG Jr sú ideálne na pevné prírodné povrchy pre mladých športovcov. Majú totiž rad vlastností, ktoré ocení každý milovník tohto športu. Najdôležitejší je anatomický tvar, ktorý poskytuje maximálny komfort. Topánky sú zároveň veľmi ľahké a zaisťujú vynikajúcu kontrolu lopty. Podošva FG a kužeľovité kolíky umožňujú okamžité zrýchlenie pri vyššej stabilite.

Kľúčové vlastnosti

  • Ideálne kopačky na pevné prírodné plochy
  • Maximálny komfort pre chodidlá
  • Okamžité zrýchlenie a vyššia stabilita
  • Nízka hmotnosť
  • Dlhá životnosť vďaka kvalitnej syntetickej koži
  • Originálny vzhľad

Dlhá životnosť a jedinečný dizajn

S kopačkami Puma Evo Speed ??5.5 Tricks FG Jr sa budete môcť spoľahnúť na ich dlhú životnosť. Boli totiž vyrobené z prvotriednej syntetickej kože. Rozhodujúce však nie sú len praktické vlastnosti. Ak si túto futbalovú obuv dôkladne prezriete, možno sa budete domnievať, že vás klame zrak. Každá topánka je však skutočne iná, čím je dosiahnuté nevšedného výzoru.

Parametre a špecifikácia

Typ obuvi
Kopačky Hotovo!

Typ

Typ obuvi
Kopačky Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Puma Evo Speed 5.5 Tricks FG Jr pink glo-sa, veľ. 3,5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Puma Evo Speed 5.5 Tricks FG Jr pink glo-sa velikost 3,5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Puma Evo Leistung 5,5 FG Jr rosa glo-sa vel. 3.5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Puma Evo Leistung 5,5 FG Jr rosa glo-sa vel. 3.5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Puma Evo Teljesítmény 5.5 FG Jr rózsaszín glo-sa vel. 3.5.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií