Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Rekreačné kolieskové korčule

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Určené pre
Ženu
(1)
Muža
(3)
Dieťa
(22)
Výkonnosť
Začiatočník
(19)
Rekreačné
(11)
Športový
(4)
Veľkosť
25
(1)
26
(4)
27
(7)
28
(7)
29
(9)
EU
26
46
-
Mondo point
186 mm
290 mm
-
Priemer koliesok
58 mm
84 mm
- 2,28 " 3,31 "
Tvrdosť koliesok
80A
(4)
82A
(12)
85A
(5)
PVC
(4)
Typ ložiska
608 Z
(2)
ABEC1
(1)
ABEC 3
(8)
ABEC 5
(8)
ABEC 7
(5)
ABEC 9
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Jedným z najpopulárnejších športových doplnkov, ktorý ponúka kombináciu zábavy, kondičného cvičenia a možnosť objavovania mesta alebo prírody, sú kolieskové korčule. Či už hľadáte korčule na relaxačnú jazdu po meste, kondičný tréning alebo dobrodružné objavovanie offroad chodníkov, dnešný trh ponúka niečo pre každého. Čítajte ďalej, s výberom vám poradíme.

Pokračovať

Rekreačné kolieskové korčule pre každého

Keď hľadáte tie pravé korčule, je dôležité vedieť, že sa líšia podľa pohlavia a veku. Pánske korčule často ponúkajú robustnejšiu konštrukciu s dôrazom na odolnosť. Dámske rekreačné kolieskové korčule zohľadňujú anatómiu ženskej nohy a majú jemnejší dizajn. Detské korčule sa vyznačujú svojou variabilitou, často umožňujú nastaviť veľkosť, čo je veľká výhoda pre rýchlo rastúce detské nohy.

Typické prvky a vlastnosti rekreačných korčúľ

Rekreačné inline korčule sú navrhnuté tak, aby vyhovovali širokej škále korčuliarov, od začiatočníkov po pokročilých. Sú ideálne na voľný čas, kondičnú jazdu alebo na dopravu po meste. Prezrite si hlavné charakteristiky inline rekreačných korčúľ:

  • Oproti korčuliam, ktoré majú kolieska usporiadané v dvoch radoch, majú inline korčule kolieska za sebou v jednom rade. Preto názov inline.
  • Pri rekreačných korčuliach sa veľkosť koliesok obvykle pohybuje medzi 70 – 90 mm, čo ponúka dobrý kompromis medzi stabilitou a rýchlosťou.
  • Väčšina rekreačných korčúľ má mäkkú vonkajšiu topánku, ktorá je navrhnutá tak, aby bola čo najpohodlnejšia aj pri dlhšej jazde.
  • Väčšina modelov má kombináciu suchých zipsov, praciek a šnúrok pre bezpečné a pevné uchytenie chodidla.
  • Na zadnej časti jednej korčule je často umiestnená brzda, ktorá umožňuje bezpečné zastavenie.

Kolieskové korčule s veľkými kolieskami

Moderný trend, ktorý ponúka vyššiu rýchlosť a lepšiu kontrolu nad terénom, sú korčule s väčšími kolieskami. Tieto korčule sú skvelé pre skúsenejších jazdcov, ktorí hľadajú rýchlejšiu a plynulejšiu jazdu. Do tejto kategórie patria aj tzv. rýchlokorčule – varianty s dlhším podvozkom a veľkými kolieskami.

Trekové a fitness korčule

Ak hľadáte niečo medzi rýchlou jazdou a odolným výkonom, mohli by vás zaujímať trekingové korčule. Tieto korčule kombinujú pohodlie a rýchlosť, takže sú ideálne na dlhšie výlety. Na druhej strane, fitness korčule sú skvelé pre tých, ktorí chcú spojiť šport s kondičnými cvičeniami. Tieto korčule ponúkajú stabilnú oporu a sú vhodné na pravidelné cvičenie.

i

Offroad korčule

Pre dobrodruhov, ktorí sa nechcú obmedzovať iba na hladký asfalt, sú tu offroad korčule. S robustnými kolieskami a odolnou konštrukciou sú ideálne na jazdu v náročnejšom teréne.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
26 položiek
Tempish Racer Baby Skate - Kolieskové korčule
26 30
Varianty
Tempish Racer Baby Skate
Kolieskové korčule – vhodné pre začiatočníkov; určené pre deti, priemer koliesok: 64 mm, tvrdosť koliesok: 85A, typ ložiska 608 Z, zapínanie pracky, sezóna 2021
54,36 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTte680nad
Bauer RH X-LP Lil Adjustable YTH - Kolečkové brusle
28
Varianty
Bauer RH X-LP Lil Adjustable YTH
Kolečkové brusle -
Novinka
115,61 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPThob0141nad

Rekreačné kolieskové korčule

V kategórii Rekreačné kolieskové korčule máme práve teraz na Alza.sk celkom 26 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné rekreačné kolieskové korčule Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie rekreačné kolieskové korčule Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie rekreačné kolieskové korčule Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii rekreačné kolieskové korčule recenzie
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií