AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Rossignol Delta Skating IFP

Zobraziť katalóg
Rossignol Delta Skating IFP
5 1 hodnotení
Bežky – určenie: pre výkonnostných lyžiarov, typ viazania: NNN, viazanie: IFP doska, sidecut: 40-44-43-43, sklznica: K7000 typ hladká, tvrdosť: medium, sezóna: 2018/2019, jadro: Honeycomb, hmotnosť: 640g/186
Kód:  SPTross001nad Produktové číslo:  SPTross001nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rossignol Delta Skating IFP Predaj skončil

Rossignol Delta Skating IFP

Ak sa venujete závodnému lyžovaniu alebo patríte medzi skúsených jazdcov, bežecké lyže Rossignol Delta Skating IFP sú určené presne pre vás. Majú konštrukciu vyrobenú z kvalitného materiálu ROSSICAP so sklenenými vláknami, ktoré vám zaručia lepšiu stabilitu na nerovnom teréne. Jadro konštrukcie tvorí Nomex Honeycomb, ktorý je veľmi ľahký a postará sa o výkon na závodnej úrovni. Lyže sa zaväzujú pomocou systému Turnamic NNN na IFP dosku. Predná časť bežeckých lyží Rossignol Delta Skating je o niečo širšia, čím vám prepožičia dokonalú stabilitu pri odraze a plynulosť pohybu pri lyžovaní.

Kľúčové vlastnosti bežeckých lyží Rossignol Delta Skating IFP

  • Vhodné na bežkovanie pre výkonnostný lyžiarov
  • Ľahké a ľahko ovládateľné
  • Konštrukcia spája drevené jadro s bazaltovými vláknami
  • Vysoká pružnosť a lepší sklz
  • Lyže Rossignol sú vhodné pre pokročilých a skúsených lyžiarov

Perfektne ovládateľné lyže

Lyže Rossignol Delta Skating IFP sa vyznačujú ľahkosťou a výbornou ovládateľnosťou. Ich drevené jadro Premium Low Density v sebe obsahuje vzduchové kanáliky a bazaltové vlákna. Konštrukcia z materiálu Rossicap so sklenenými vláknami zase prepožičiava lyžiam väčšiu flexiu a lepší sklz. Tiež zvyšuje torznú tuhosť a vylepšuje celkovú kontrolu. Rossignol Delta Skating IFP sú dostupnou verziou pre všetkých pretekárov a skúsených lyžiarov, ktorá sa môže rovnať aj s drahšími modelmi.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rossignol Delta Skating IFP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rossignol Delta Skating IFP.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií