PET PET

Rossignol Famous 6 + Xpress W 11

Zobraziť katalóg
Rossignol Famous 6 + Xpress W 11
Zjazdové lyže – s viazaním Xpress 11 na stredýj oblúk, typ lyžiara: športový, typ lyže: na zjazdovku, rádius lyže: 13m/163cm, sidecut lyže: 127-73-109, sezóna: 2018/2019, jadro: POPLAR WOOD CORE FIBER
Kód:  SPTross073nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rossignol Famous 6 + Xpress W 11 Predaj skončil

Rossignol Famous 6 + Xpress W 11

Rossignol Famous 6 + Xpress W 11 sú dámskymi zjazdovými lyžami určenými predovšetkým pre už pokročilejšie športové lyžiarky. Lyže potešia svojím výkonom i stabilitou, a tak si budete môcť vychutnať každý oblúk na svahu. Rýchle a jednoduché začatie zákruty je možné vďaka technológii Prop Tip umiestnenej na špičke a samotnou špičkou Power Turn Rocker. Drevené jadro Poplar Wood Core, ktoré vyniká svojou nízkou hmotnosťou a pružnosťou, zaistí dostatočnú energiu, skvelú stabilitu a živosť lyží. Oversize Sidecut vykrojenie kombinuje väčšie carvingové vykrojenie s modernou šírkou pod viazaním, čo zaručí výnimočnú presnosť, pevné držanie na hrane a kontrolu. Rossignol Famous 6 umožnia všetkým lyžiarkam ten pravý zážitok z každého oblúka na svahu.

Kľúčové vlastnosti Rossignol Famous 6 + Xpress W 11

  • Dámske zjazdové lyže
  • Určené pre pokročilejšie športové lyžiarky
  • Rossignol Famous 6 so skvelým výkonom, stabilitou aj kontrolou
  • Rýchle a jednoduché začatie zákruty
  • Technológia Women Vas System pohlcujúca nárazy
  • Drevené jadro Poplar Wood Core zaistí energiu i živosť
  • Pevné držané na hrane vďaka Oversize Sidecut
  • Výnimočnú presnosť zaručí profil On Trail Rocker
  • Súčasťou lyží viazanie Xpress W 11
  • Farebné vyhotovenie: červeno-čierne

Špičkový výkon a eliminácia nárazov

Zjazdové lyže Rossignol Famous 6 vynikajú použitými technológiami, ktoré zaručia dokonale presnú jazdu. Jednou z technológií, ktoré lyže robia skutočne výnimočnými, je aj Women Vas System. Tá je umiestnená na strategickom mieste priamo pod špičkou a využíva elastomér, ktorý eliminuje a pohlcuje nárazy a vibrácie v prednej časti lyže a zaisťuje súčasne špičkový výkon i maximálne možný komfort.

Pevné držanie na hrane a odolnosť

Rossignol Famous 8 boli vyvinuté tak, aby všetkým lyžiarkam umožnili veľmi jednoduché použitie a stabilnú jazdu. K tej prispieva Minicap Sandwich technológia, ktorá je založená na horizontálnom vrstvení materiálov jadra v kombinácii s 30° skosenými bočnicami. Táto technológia zaručí vynikajúce držanie na hrane a rovnako dobrú odolnosť.

Jednoduchý vstup do oblúka a skvelá kontrola

Pre presnosť pri jazde na upravených zjazdovkách bol navrhnutý profil On Trail Rocker, ktorým lyže takisto disponujú. Na 90 % dĺžky je použitý tradičný camber, ten je zárukou energie, skvelého odrazu a pevného držania na hrane. Mierny rocker je potom použitý na 10 % dĺžky lyže, ten naproti tomu zaisťuje ľahký vstup do oblúka a dokonalú kontrolu. Ak si chcete vychutnať každý oblúk na svahu s maximálnou presnosťou a výkonom, zjazdové lyže Rossignol Famous 6 vám k tomu poskytnú všetko potrebné.

Veľkosti:
149, 156 a 163 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rossignol Famous 6 + Xpress W 11 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rossignol Famous 6 + Xpress W 11.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií