AlzaPlus+ sport AD homeoffice

Salomon Equipe 7 Skate 181cm

Zobraziť katalóg
Salomon Equipe 7 Skate 181cm
Bežky – korčuliarske krojenie hrán Javelin, D2FC – digitálna dynamická kontrola flexia, zosilnené klenutie, ochrana pätky, jadro pena Densolite 2000, G3 skĺznica, hmotnosť 1.12kg
Kód:  SPTms0380 Produktové číslo:  L39160100181 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Salomon Equipe 7 Skate 181cm

Máte radi zimné obdobie a uvažujete o tom, že vyskúšate nejaký nový zimný šport? Tak potom ste si vybrali správne! Bežecké lyže Salamon Equipe 7 Skate sú totiž ideálne pre všetkých začiatočníkov. Rovnako tak sú však ideálnou voľbou aj do požičovní lyžiarskeho vybavenia. Disponujú krátkou odolnou pätkou, sú stabilné a skvele ovládateľné. Vďaka tomu vám dovolí si zvýšiť sebadôveru a zároveň aj zvýšiť korčuliarsku techniku.


Kľúčové vlastnosti

  • Značkové bežecké lyže ideálne pre všetkých začiatočníkov
  • Korčuliarske krojenie hrán Javelin
  • Ľahký sklz vo všetkých snehových podmienkach vďaka brúsenej skĺznici
  • Odolná konštrukcia pätky
  • Zlepšený prenos síl na hrany

Všetko je jednoduché a bez námahy

Nemusíte už brať zreteľ na to, aký je vonku zrovna sneh. Brúsená štruktúra skĺznice vám totiž zaručí veľmi ľahký sklz vo všetkých snehových podmienkach. To však nie je všetko. Digitálna dynamická kontrola formovania a lisovania (D2FC) vám umožní tiež vytvoriť ideálne a optimálne flexi, čiže ohnutie a tým zvýšiť výkony na snehu. Za zmienku potom zaiste stojí tiež zosilnené klenutie, jadro z peny Densolite 2000, G3 skĺznice a samozrejme ochrana pätky. Zabudnúť nesmieme ani na vrstvený materiál v zadnej a prednej časti chodidla, ktorý zaručuje lepší prenos síl na hrany.

Konštrukcia a použitá technológia:

  • D2FC – Digital Dynamic Flex Control - digitálna kontrola formovanie a lisovanie
  • Densolite 2000 – ľahké, tuhé a torzné pevné jadro, tvorené vrstvou z dvojsmerných sklenených vlákien a tvarovanej peny Densolite
  • G3 skĺznica – univerzálna, výkonnostná a bezúdržbová skĺznica
  • Korčuliarske hrany Javelin
 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salomon Equipe 7 Skate 181cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Equipe 7 Skate 181 cm.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií