PET AD homeoffice

Salomon Wings Flyte Union Blue/Black/Gecko Green 11

Zobraziť katalóg
Salomon Wings Flyte Union Blue/Black/Gecko Green 11
Obuv - pánska športová bežecká, farba modro-žltá, UK veľ. 11
Kód:  SPT3857 Produktové číslo:  00887850693961 Stránky výrobcu
Salomon Wings Flyte Union Blue/Black/Gecko Green 11 Predaj skončil

Salomon Wings Flyte Union Blue/Black/Gecko Green 11

Pánske bežecké crossové topánky značky Salomon Wings Flyte Union Blue/Black/Gecko Green sú určené najmä na beh v horskom prostredí. Špičkové bežecké topánky vo veľkosti č. 11 modro-žltej farby vynikajú svojou ľahkosťou, dokonalým obopnutím nohy a podrážkou s dobrou trakciou. Ponúkajú veľa vylepšení, ktoré vám behanie spríjemnia a uľahčia. Určite oceníte ochrannú syntetickú časť v oblasti prstov a Anti-debris meshovú sieťovinu, ktorá zabráni tomu, aby sa nečistoty a kamienky dostali dovnútra obuvi. Pri behaní v nepriaznivom počasí oceníte aj ochranu proti bahnu a vlhku v spodnej časti topánky. Vaše nohy tak zostanú v príjemnom suchu a pohodlí.

Hlavné prednosti

  • Ochranná syntetická časť v oblasti prstov
  • Dokonalé obopnutie nohy
  • Anti-debris meshová sieťovina
  • Ochrana pred bahnom a vlhkom v spodnej časti topánky
  • Rýchlošnurovanie Quicklace
  • Odolné koncové očko na šnúrke
  • Technológia Sensifit™
  • Systém Agile Chassis™ na tlmenie nárazov

Špičkové technológie

Veľkou prednosťou bežeckých topánok je rýchlošnurovanie Quicklace umožňujúce rýchle zaviazanie a rozviazanie vďaka silnej minimalistickej šnúrke, na konci ktorej sa nachádza odolné koncové očko, ktoré slúži na rýchle a jednoduché utiahnutie šnúrky. Topánky sa môžu pochváliť aj technológiou Sensifit™, ktorá zaisťuje optimálne držanie nohy. Vašu nohu presne obopne, ochráni a zabezpečí komfortné a pohodlné nosenie.

Vďaka jedinečnému systému Agile Chassis™ a mäkkej medzipodrážke z EVA peny dochádza k tlmeniu nárazov, skvelému odpruženiu a lepšej stabilite nohy. Špeciálna vložka Ortholite sa úplne prispôsobí chodidlu a zaistí suché a zdravé prostredie. Nechýba ani praktická kapsička na šnúrky a ochrana jazyka. Vychutnajte si perfektný zážitok z behu a kúpte si tieto komfortné a vysokofunkčné bežecké topánky v modernom dizajne.

Doplňujúce informácie:

Zvršok:
Kombinácia syntetiky

Stielka:
Ortholite

Medzipodrážka:
Vstrekovaná EVA pena

Podošva:
Non marking Contagrip

Chassis:
Agile Chassis™ systém tlmenia nárazov

Hmotnosť:
315 g (pri veľkosti 8,5)

Farba:
Modro-žltá

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salomon Wings Flyte Union Blue/Black/Gecko Green 11
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Wings Flyte Union Blue/Black/Gecko Green 11. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon Flügel Flyte Union Blau / Schwarz / Grün Gecko 11. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon Flügel Flyte Union Blau / Schwarz / Grün Gecko 11. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salomon Wings Flyte Unió kék / fekete / Green Gecko 11.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií