MS hokej AP+ plus nový vizuál

Shock Doctor Knee Support w Dual Hinges 872, čierna

Zobraziť katalóg
Shock Doctor Knee Support w Dual Hinges 872, čierna
4,8 4 hodnotení
Ortéza na koleno – s dvojitou postrannou stabilizáciou a kĺbom pre maximálnu vnútornú a vonkajšiu stabilitu kolena
Kód:  SPTspin065nad Produktové číslo:  SPTspin065nad
Shock Doctor Knee Support w Dual Hinges 872, čierna Predaj skončil

Shock Doctor Knee Support w Dual Hinges 872, čierna

Shock Doctor Knee Support w Dual Hinges 872 predstavuje ortézu na koleno, vďaka ktorej získate oporu nielen pri športových aktivitách. Ortéza je určená pre väčšiu stabilitu a lepší výkon v prípade vnútornej i vonkajšej nestability kĺbu, nestability patelly alebo poranenia menisku a väzov. Jej používanie zabraňuje hyperextenzii a je vhodná aj pre liečbu poranenia ACP/PCL. Kĺb ortézy je vyrobený z kaleného hliníka a chránený návlekmi pre maximálny komfort. K tomu prispeje tiež anatomicky tvarovaný dizajn a pružná perforovaná Lycra na zadnej strane. Maximálne pohodlie zaistí N-Tex priedušný neoprén, z neho je ortéza vyrobená. Shock Doctor Knee Support w Dual Hinges je zárukou perfektnej stability pre vaše koleno.

Kľúčové vlastnosti ortézy Shock Doctor Knee Support w Dual Hinges 872

  • Ortéza na koleno
  • Slúži pre väčšiu stabilitu a lepší výkon
  • Zabraňuje hyperextenzii
  • Vhodná pri nestabilite vonkajšieho i vnútorného kĺbu, nestabilite patelly, poranení menisku
  • Kĺb ortézy vyrobený z kaleného hliníka
  • Anatomicky tvarovaný dizajn
  • Pružná perforovaná Lycra
  • Vyrobená z N-Tex priedušného neoprénu
  • Ľahké nasadzovanie za pomoci pútok
  • Farebné vyhotovenie: Čierne

Maximálna stabilita a komfort

Ortéza na koleno Shock Doctor Knee Support w Dual Hinges 872 zafixuje vaše koleno takým spôsobom, že budete môcť bez obáv vykonávať všetky športové aktivity. Ponúka úplnú podporu pre kolennú kosť a meniskus. Zaiste oceníte tiež jej ľahké nasadzovanie, o ktoré sa postarajú pútka, ktoré pri nasadzovaní umožňujú pevný úchop. Ortéza Shock Doctor Knee Support w Dual Hinges 872  vyniká dvojitou prostrannou stabilizáciou a prémiovým zošitím jej jednotlivých dielov. Užite si naplno športových aktivít vďaka vysoko kvalitnej ortéze Shock Doctor Knee Support w Dual Hinges, ktorá vášmu kolenu prinesie maximálnu možnú stabilitu.

Veľkosti:
M, L a XL

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Shock Doctor Knee Support w Dual Hinges 872, čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Shock Doctor Knee Support w Dual Hinges 872, černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Shock Doctor Knee Support w Dual Hinges 872, fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií