Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

SXT Light black

Zobraziť katalóg
SXT Light black
4,4 5 hodnotení
Elektrická kolobežka hmotnosť 10,8 kg, dojazd 30 - 35 km, nabíjanie 1,5 h, rýchlosť 30 km/h, tempomat, LED svetlá
Kód:  SPTif0488 Produktové číslo:  4260293113863 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SXT Light black

Ultraľahká elektrická kolobežka od firmy SXT. Neuveriteľné parametre sú podčiarknuté nemeckou kvalitou. Excelentný dojazd, obria rýchlosť, špičkové svetlá a to všetko v necelých 11 kilách. Kolobežka sa dá navyše ľahko zložiť a môžete ju vziať kamkoľvek so sebou.

Kľúčové vlastnosti

  • KERS technológia zvyšujúca dojazd až o 60 %
  • LED svetlá pre bezpečnú jazdu za tmy
  • Tempomat zaisťujúci stálu rýchlosť
  • Možnosť skladania
  • Kvalitné odľahčené materiály zvládnu aj tie najťažšie podmienky

Vynikajúce využitie energie

SXT light je prvým modelom svojej rady používajúci KERS technológiu. Tá využíva rekuperačný princíp používaný aj v Formule 1. Prebytočná z brzdiaceho systému sa opäť využíva na pohon kolobežky a tým zvyšuje dojazd až o 60 %! Všetko je doplnené vynikajúcim motorom, ktorý umožňuje jazdu za iba 1,20 Eur na 1000 km.

Všetko je ovládané elektronicky

Riadiaca jednotka Ubhi združuje všetko ovládanie kolobežky, ktorými sú napríklad plyn, brzda, ovládanie svetiel, tempomatu alebo obmedzovača rýchlosti. Vstavané LED svetlo má k dispozícii 6 výkonných LED žiariviek, ktoré osvetľujú aj LCD displej. Jeho jas je ovládaný automaticky pomocou senzora svetelnosti. Na displeji môžete vidieť všetky aktuálne údaje, ako je nabitie batérie, aktuálna aj priemerná rýchlosť, počet najazdených km aj mnoho ďalšieho. Môžete použiť tiež klaksón.

Komfort nadovšetko

Za jazdy môžete nastaviť tempomat, ktorý udržuje stálu rýchlosť, alebo obmedzovač rýchlosti, ktorý zaručí, že kolobežka určitú rýchlosť neprekročí. To spolu s tlmičmi, beztlakovými pneumatikami, ktoré je takmer nemožné prepichnúť, a hlavne možnosťou kolobežku behom pár sekúnd zložiť zaručuje úplný komfort jazdy!

Parametre a špecifikácia:

Maximálna rýchlosť: 30 km/h

Farba: čierna

Maximálny dojazd: 35 km

Doba nabíjania: 1,5 hodiny

Maximálny výkon: 500 W

Cena za 1000 km: 1,20 Eur 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, jak vysoko nad zemi je spodni cast plochy na nohu? Moje stavajici kolobezka je velmi nizka a i na drobnych nerovnostech drhnu o zem. Dekuji.

Dobrý den, kdy budete také nabízet inovovaný model této e-koloběžky pod označením SXT LIGHT PLUS ? V ČR se již dají koupit za podobnou cenu např. Odkaz do neznáma . Děkuji

Dobrý den, máte k této koloběžce náhradní baterii? Děkuji Kopecký

kapacita baterie konkrétně u této?

Dobrý den, jak je na tom koloběžka s vlhkostí, může se s ní do deště, popřípadě projet louží?

Zastavila me pani z mestske policie kolobezka a kolo patri na silnici ne na chodnik

Diskusia a poradňa k SXT Light black
Príslušenstvo pre SXT Light black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SXT Light black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SXT Light Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SXT Light black.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií