AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Textilná príručná batožina – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Childhome
(1)
Filtrovať
V tejto kategórii nájdete výhodné textilná príručná batožina. Cenových hitov v kategórii textilná príručná batožina máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší textilná príručná batožina? Potom sa pozrite do kategórie lacné textilná príručná batožina.
1 položka
CHILDHOME Cestovný kufor Navy White - Detský kufor
Varianty
CHILDHOME Cestovný kufor Navy White
Detský kufor – malý, textilný, objem 18 l, rozmery 30 × 40 × 15 cm (V׊×H), menovka a zosilnené rohy súčasťou, zapínanie zipsom, horné držadlo, modrá farba
Zľavnené -22 %
66,90 € 85,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls3126
kuforŠtýlová batožina Roncato na elegantné aj dobrodružné cestovanie Obdobie letného cestovania sa nezaobíde bez praktickej batožiny, do ktorej ľahko a prehľadne uložíte všetko potrebné. Ak hľadáte naozaj kvalitnú a prepracovanú batožinu, potom práve batožina Roncato bude tou správnou voľbou.
Ak si nie ste istí, čo svojmu potomkovi zbaliť na letný tábor, ste na správnom mieste. V tomto článku sa dozviete o všetkých nevyhnutnostiach, ktoré by mu v batohu či kufri rozhodne nemali chýbať.
Na letisku nie je žiadnou výnimkou, keď pracovníci letiskovej kontroly podrobujú kufre cestujúcich podrobnej kontrole. A ak máte nesprávne vybraný zámok, kontrola je prinútená ho zničiť, čo v mnohých prípadoch znamená aj zničenie samotného kufra. Toto riziko zásadne...
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií