Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

Turistrické palice bazár

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Leki
(8)
Acra
(3)
Konštrukcia
Pevné
(3)
Teleskopické
(7)
Skladacie
(1)
Určenie
Trekingové
(6)
Nordic walking
(4)
Trailové
(1)
Minimálna dĺžka
48 cm
135 cm
-
Maximálna dĺžka
90 cm
145 cm
-
Materiál rukoväte
Korok
(7)
Plast
(4)
Materiál palice
Dural
(2)
Karbón
(3)
Hliník
(6)
Filtrovať
Hľadáte lacný, ale napriek tomu 100 % funkčný tovar? Ste na správnom mieste. Ušetrite a preskúmajte svet rozbaleného, zánovného alebo použitého tovaru. Všetko prechádza rukami našich špecialistov, takže sa nemusíte báť, že dostanete nefunkčný, nespoľahlivý, poškodený alebo zašpinený výrobok.

Rozbalené – nový tovar v perfektnom stave s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale niekto otvoril pred vami. Prečo? Išlo napríklad o nevhodný darček. Tovar sme opäť starostlivo zabalili do pôvodného obalu a teraz možno čaká práve na vás. V plnej paráde a navyše s cenovkou, ktorá je značne nižšia.

Spoľahlivosť za parádnu cenu – žiadny háčik v tom nehľadajte. Všetko sme dôkladne skontrolovali a s istotou vám ponúkame plnú záruku, teda 24 mesiacov.

Zánovné – plne funkčný tovar, ktorý už utrpel nejaké to drobné škrabnutie spôsobené bežným používaním. Vo väčšine prípadov ho dostanete s kompletným príslušenstvom. Ide o spoľahlivé produkty, ktoré predchádzajúce dobrodružstvo nijako výrazne nepoznamenalo a teraz čakajú na nového majiteľa. Na zánovný tovar vám dáme takmer plnú záruku 21 mesiacov.

Zo všetkých síl sa snažíme zachovať pôvodné balenie a často sa nám to podarí. Prioritou je ale ochrana, a preto niekedy musíme v prípade zánovného tovaru siahnuť po náhradnej škatuli.

Použité – úplne funkčný tovar pripravený na okamžité používanie, čo vám s pokojom garantujeme zárukou na 12 mesiacov. Môže sa stať, že produkt dostanete iba so základným príslušenstvom. Balenie ale vždy obsahuje všetko, čo je potrebné na plnohodnotné použitie výrobku. Sú to bezchybné alebo servisované produkty, ktoré ani napriek viditeľnejšiemu opotrebovaniu nepatria do starého železa.

Tento variant môže mať náhradný obal – ochrana je na prvom mieste. Svoje poslanie ale výrobok plní rovnako, ako by bol úplne nový. Viac informácií o bazárovom tovare tu.

15 položiek
5,0
VIPOLE Trekker Cork Black
Trekingové palice – teleskopické, unisex, materiál dural, dĺžka 135 cm, hmotnosť 238 g, vo výbave anti-shock systém, aretačný systém SpeedLock, gumová topánočka, vidiový hrot a vymeniteľný tanierik, čierna farba
29,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SPTvipo024
5,0
Leki Ultratrail FX.One Superlite bright red-neonyellow-naturalcarbon 125 cm
Trekingové palice – skladacie, unisex, materiál karbón, dĺžka 125 cm, hmotnosť 137 g, vo výbave vidiový hrot, sivá farba
134,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTlek0895
5,0
Leki Cressida AS brownmetallic-chocolate brown metallic-mint 90 – 125 cm
Trekingové palice – teleskopické, unisex, materiál hliník, dĺžka 125 cm, vo výbave anti-shock systém a aretačný systém SpeedLock 2,0 (TÜV certifikát), hnedá farba
84,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SPTlek0868
5,0
Leki Flash Carbon green metallic-black-neonyellow 130 cm
Nordic walking palice – unisex, materiál karbón, dĺžka 130 cm, zelená farba
67,90 €
Použité
Objednávací kód: SPTlek1349
5,0
Leki Passion smokegreen-white-dark anthracite 105 cm
Nordic walking palice – unisex, materiál karbón, dĺžka 105 cm, vo výbave trigger 1, biela farba
58,90 €
Zánovné
Objednávací kód: SPTlek1340
4,9 16×
Leki Powergrip Pad Walking, black
Koncovka – perfektný grip na spevnené cesty s dlhou životnosťou vďaka vulkanizovanej zmesi, ktorý má tlmiace vlastnosti.
12,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTlek0017
4,7 32×
Brother - Teleskopické palice LTH130P-ZE, zelené
Trekingové palice – teleskopické, unisex, materiál hliník, dĺžka 135 cm, vo výbave anti-shock systém, zelená farba
18,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SPT14871
4,7 32×
Brother LTH130P, modré
Trekingové palice – teleskopické, unisex, materiál hliník, dĺžka 135 cm, vo výbave anti-shock systém, modrá farba
15,90 €
Zánovné
Objednávací kód: SPT14861
4,6 11×
Brother LTH138
Trekingové palice – teleskopické, unisex, materiál hliník, dĺžka 145 cm, vo výbave anti-shock systém, gumová topánočka a vymeniteľný tanierik, čierna farba
27,90 €
Zánovné
Objednávací kód: SPT14864
2,8
SULOV HOOD 3-dielné oranžové
Trekingové palice – teleskopické, unisex, materiál dural, dĺžka 90 cm, vo výbave anti-shock systém, gumová topánočka a neoprénové pútko, oranžová farba
23,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SPT5407
Spokey Rubble 2-dielne, bielo-modré
Nordic walking palice – teleskopické, unisex, materiál hliník, dĺžka 105 cm, vo výbave anti-shock systém a gumová topánočka, biela a modrá farba
18,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SPTspo199
5,0
Leki Response dark anthracite-black-white 115 cm
Nordic walking palice – unisex, materiál hliník, dĺžka 115 cm, vo výbave trigger 1, čierna farba
40,90 €
Zánovné
Objednávací kód: SPTlek1336
Leki Nordic Walking Pole Bag
Taška Praktický vak na prepravu a skadovanie nordic walking palicou do dĺžky 140cm.
18,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SPTlek0909
24,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SPTlek0911
5,0
Runto Košíčky na palice BASKET 2
Koncovka – náhradné tanieriky na trekingové palice RUNTO, priemer tanierikov 85 mm
1 €
Rozbalené
Objednávací kód: SPTrun014

Turistrické palice bazár

turistické vybavenieKam na výlet? (TIPY) Turistika a výletovanie je hlavne v letných mesiacoch na vzostupe a Slovensko má v tomto smere naozaj čo ponúknuť. Poďte sa pozrieť na zaujímavé tipy na výlety pre jednotlivé kraje Slovenskej republiky a nechajte sa nimi inšpirovať.
Pohyb s názvom nordic walking je fenoménom niekoľkých posledných rokov, pri ktorom sa zabavia všetky vekové aj výkonnostné skupiny. A pritom k tomu nič zvláštne nepotrebujete. Len palice. Viete, ako ich vybrať? A ako sa vyvarovať zlých návykov počas začiatkov?
Trekingové palice sa čoraz viac dostávajú do povedomia verejnosti. Niet divu – ide o skvelého pomocníka ako pri kratších vychádzkach, tak aj počas dlhých túr v náročnom teréne. Ako ich vybrať a podľa čoho sa riadiť?
jedloVarenie v prírode (TIPY A TRIKY) Najesť sa dobre na cestách v prírode vyžaduje síce určitú prípravu vopred, výsledok ale stopercentne bude stáť za to. Popustite uzdu svojej kreativite a povedzte raz a navždy dosť instantným rezancovým polievkam. V našom článku sme sa zamerali na varenie v prírode,...
Viac článkov
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií