AD elektro Motorola EDGE 50

Stone Age Ultrathin Gold

Zobraziť katalóg
Stone Age Ultrathin Gold
3,3 3 hodnotení
Ochranný kryt pre iPhone 6 Plus, ultratenký 0.3 mm, ľahký, ochrana proti poškriabaniu
Kód:  SAU002s Produktové číslo:  C855a
Stone Age Ultrathin Gold Predaj skončil

Stone Age Ultrathin Gold

Oblečte svoj telefón do unikátneho a štýlového puzdra. Kryt s hrúbkou iba 0,3 mm sa ľahko nasadzuje a dokonale kopíruje krivky mobilného telefónu, takže takmer nespoznáte jeho prítomnosť. S nasadeným puzdrom sú chránené všetky dôležité hrany telefónu, zatiaľ čo displej zostáva neustále prístupný. Samozrejmosťou sú kvalitné výrezy pre fotoaparát, mikrofón, tlačidlá a konektor. Preto sa zariadenie aj naďalej ovláda bez akýchkoľvek problémov a bezproblémovo sa nabíja, resp. synchronizuje. Ochranný obal je vyrobený z vysokokvalitného materiálu príjemného na dotyk. Vďaka skvelým vlastnostiam vykazuje vysokú odolnosť voči extrémnym teplotám, čo predlžuje celkovú jeho životnosť.

Kľúčové vlastnosti

  • Ultratenký matný kryt
  • Všetky strany zariadenia sú chránené, vrátane vystúpenej šošovky fotoaparátu
  • Dokonale kopíruje elegantné tvary telefónu
  • Bezproblémové nabíjanie telefónu
  • Odolnosť voči extrémne nízkym aj vysokým teplotám

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Stone Age Ultrathin Gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Stone Age ultradünne Gold-. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Stone Age ultradünne Gold-. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Stone Age Ultravékony arany.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií