AlzaPlus+ drogerie Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

STRIVECTIN Hyaluronic Omega Moisture Lip Mask

Zobraziť katalóg
STRIVECTIN Hyaluronic Omega Moisture Lip Mask
Balzam na pery hydratačný, tónovací, regeneračný, vôňa: bez parfumácie,
Kód:  BALZ122 Produktové číslo:  810014322322
STRIVECTIN Hyaluronic Omega Moisture Lip Mask Predaj skončil

STRIVECTIN Hyaluronic Omega Moisture Lip Mask

Doprajte svojim unaveným perám regeneráciu s dávkou hydratácie. Balzam StriVectin Hyaluronic Omega Moisture Lip Mask navráti vašim perám ich kontúru a plnosť. Ľahko sa nanáša, zanecháva príjemný pocit a vláčne pery. Krém na pery StriVectin je určený pre suchú pokožku. Jeho účinnosť je zaistená prítomnosťou kyselinyhyalurónovej, mastných kyselín, kvetu granátového jablka, ibišteka a inovatívnej technológie NIA-114 s obsahom niacínu (vitamín B3). Vďaka svojmu zloženiu dodá balzam na pery StriVectin Hyaluronic Omega perám vlhkosť, ktorú v koži uzamkne a pery vypne. Neobsahuje parabény, silikóny ani sulfáty.

Kľúčové vlastnosti balzamu na pery STRIVECTIN Hyaluronic Omega Moisture Lip Mask

  • Balzam StriVectin Hyaluronic Omega Moisture Lip Mask navráti vašim perám ich kontúru a plnosť
  • Ľahko sa nanáša, zanecháva príjemný pocit a vláčne pery
  • STRIVECTIN krém na pery je určený pre suchú pokožku
  • Účinnosť je zaistená prítomnosťou kyseliny hyalurónovej, mastných kyselín, kvetu granátového jablka, ibišteka a inovatívnej technológie NIA-114 s obsahom niacínu (vitamín B3)
  • Vďaka svojmu zloženiu dodá balzam na pery StriVectin Hyaluronic Omega perám hydratáciu
  • Neobsahuje parabény, silikóny ani sulfáty
  • Všetky produkty STRIVECTIN sú balené v recyklovateľných obaloch

Balzam na pery STRIVECTIN Hyaluronic Omega Moisture Lip Mask dodá perám potrebnú hydratáciu

Vďaka svojmu zloženiu dodá balzam na pery StriVectin Hyaluronic Omega perám hydratáciu. Neobsahuje parabény, silikóny ani sulfáty. Ľahko sa nanáša, zanecháva príjemný pocit a vláčne pery. Balzam StriVectin Hyaluronic Omega Moisture Lip Mask navráti vašim perám ich kontúru a plnosť.

Jednoduché použitie balzamu na pery STRIVECTIN Hyaluronic Omega Moisture Lip Mask

Balzam na pery StriVectin Hyaluronic Omega Moisture Lip Mask nanášajte na pery aspoň 1× týždenne. Balzam nechajte pôsobiť po dobu 10 minút.

Zloženie balzamu na pery STRIVECTIN Hyaluronic Omega Moisture Lip Mask:

Key Ingredients: Hyaluronic Acid, Omega-Rich Fatty Acids, and Moroccan Pomegranate Flower Extract. Diisostearyl Malate, Polyisobutene, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Microcrystalline Wax, Dimethicone, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Raspberry Seed Oil/Tocopheryl Succinate Aminopropanediol Esters,Myristyl Nicotinate, Sodium Hyaluronate, Gardenia Florida Fruit Extract, Lycium Barbarum Fruit Extract, Punica Granatum Flower Extract, Swertia Chirata Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Adenosine, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Unsaponifiables, Glycerin, Trihydroxystearin, Glucomannan,Polyglyceryl-3 Diisostearate, Aqua/Water/ Eau, Betaine, Lecithin, Dimethicone/PEG-10/15 Crosspolymer, Ethylhexyl Palmitate, Isopropyl Palmitate, Saccharin, Dipropylene Glycol, Maltodextrin, Tocopherol, Sorbic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Citrate, Flavor/Aroma, CI 16035 (Red 40) [ILN 37730].


Parametre a špecifikácia

Účinok
Hydratácia, Regenerácia, Tónovací Hotovo!
Vôňa
Bez parfumácie Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratácia, Regenerácia, Tónovací Hotovo!

Príchuť

Vôňa
Bez parfumácie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre STRIVECTIN Hyaluronic Omega Moisture Lip Mask Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STRIVECTIN Hyaluronic Omega Moisture Lip Mask . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: STRIVECTIN Hyaluronic Omega Moisture Lip Mask.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií