Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Xiaomi 14 Ultra bundle

SUUNTO 7 Stone Gray Titanium

Zobraziť katalóg
SUUNTO 7 Stone Gray Titanium
3,2 23 hodnotení
Smart hodinky – pre mužov aj ženy,, AMOLED displej, GPS, NFC platby cez Google Pay, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, barometer, ovládanie prehrávača hudby v mobile, navigácia a integrované mapy, vhodné na beh, cyklistiku, jógu, golf, plávanie, vodotesnosť 50 m (5 ATM), max. výdrž batérie 960 h, materiál puzdra titán
Kód:  SPTsuun7STgt Produktové číslo:  SS050567000 Stránky výrobcu

SUUNTO 7 Stone Gray Titanium

Navrhnuté na športové aktivity a každodenné použitie

Smart hodinky Suunto 7 sú vybavené modernou technológiou Qualcomm® Snapdragon Wear™ 3100 a operačným systémom Wear OS by Google, vďaka čomu prinášajú veľa užitočných funkcií ako pre oblasť športu, tak na každodenný život. K dispozícii je rad inteligentných senzorov zahŕňajúcich snímač tepu, GPS modul, výškomer, kompas atď. Hodinky sa pýšia veľmi odolným športovým dizajnom a špičkovým spracovaním s použitím vysoko kvalitných materiálov. Puzdro z vystuženého polyamidu dopĺňa elegantná luneta z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a komfortný silikónový remienok.


Kľúčové vlastnosti smart hodiniek Suunto 7 White Burgundy

  • Unisex hodinky s meraním tepu zo zápästia
  • 1,39" Dotykový AMOLED displej s ochranným sklom Gorilla Glass
  • Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth a WiFi
  • Batéria s výdržou až 48 hodín (pri aktívnej GPS 12 hodín)
  • Výpočet kalórií, meranie vzdialenosti a rýchlosti, monitoring spánku, intervalový tréning
  • GPS/GLONASS, barometer, výškomer, kompas, teplomer
  • Operačný systém Wear OS by Google
  • Podpora bezkontaktných platieb Google Pay
  • Hudobný prehrávač a interná pamäť 8 GB
  • Príjem notifikácií z inteligentného telefónu (Android, iOS)
  • Pohodlný 24 mm silikónový remienok

70+ športových režimov

Inteligentné fitness hodinky Suunto 7 ponúkajú viac ako 70 športových režimov, ktoré zaistia presné sledovanie aktivity v širokej škále pohybových činností, ako je napr. beh, cyklistika, turistika, lyžovanie, surfovanie, plávanie atď. Hodinky sa postarajú o presné meranie každodennej aktivity pomocou modulov na monitoring tepovej frekvencie na zápästí, tlakomeru na sledovanie nadmorskej výšky a GPS/GLONASS na záznam trasy. Navyše získate prístup do mobilnej aplikácie Suunto s detailnými tréningovými prehľadmi.

Suunto 7 sú najinteligentnejšie športové hodinky na trhu

Suunto 7 sú poháňané systémom Wear OS by Google, ktorý predstavuje moderný nástroj na dosiahnutie rovnováhy medzi odbornými znalosťami v oblasti športu a každodenného života. Systém smart hodiniek Suunto 7 prináša používateľom veľa užitočných funkcií, ako je napr. príjem notifikácií zo smart telefónu, hlasový asistent Google, možnosť bezpečného platenia prostredníctvom služby Google Pay či individuálne tréningové vedenie v rámci aplikácie Google Fit. Tisícky ďalších aplikácií sú k dispozícii v obchode Google Play.

Dotykový AMOLED displej

Robustný dizajn

Športové smart hodinky Suunto 7 boli navrhnuté vo Fínsku a podrobené dôkladnému testovaniu v extrémnych podmienkach, takže sa na ne môžete spoľahnúť v každej situácii. Hodinky sú vhodné do posilňovne, bazéna aj do dažďa. Dotykový AMOLED displej je navyše vybavený ochranným sklom Gorilla Glass, ktoré ho chráni pred poškriabaním.

Offline mapy

Bezplatné offline mapy

Objavte svet okolo seba pomocou bezplatných offline máp s podrobnosťami o teréne, chodníkmi a vrstevnicami. Mapy ľahko zobrazíte počas cvičenia a jednoduchým pohybom prsta zase schováte. Po pripojení k WiFi sieti sa automaticky stiahnu miestne offline mapy, alebo môžete stiahnuť mapy ručne pre preferované lokality.

Tepelné mapy

Najlepšie tréningové mapy

Okrem klasických máp sú k dispozícii aj tzv. teplotné mapy, ktoré ponúkajú prehľadné grafické znázornenie atraktívnych tréningových miest až pre 15 športových aktivít, takže získate dokonalý prehľad o najlepších tréningových trasách v okolí, aj keď nemáte k dispozícii telefón alebo prístup k sieti.

Hudobný prehrávač

Integrovaný hudobný prehrávač

Vďaka integrovanému hudobnému prehrávaču a internému úložisku s kapacitou 8 GB môžete ukladať a počúvať svoje obľúbené skladby bez nutnosti prepojenia hodiniek s vaším smartfónom. Stačí pripojiť bezdrôtové Bluetooth slúchadlá a hudbu môžete pohodlne ovládať priamo z vášho zápästia.

Google Pay

Bezkontaktné platby Google Pay

Vďaka integrovanej službe Google Pay (momentálne nie je Google Pay v smart hodinkách v SR podporovaný), ktorá je spárovaná s vašou platobnou kartou, budete môcť na podporovaných miestach pohodlne platiť iba priložením hodiniek Suunto 7 k terminálu. Vstavaný WiFi modul navyše zabezpečí automatickú aktualizáciu vnútorného softvéru, takže budete mať prístup k najnovším funkciám.

Dlhá výdrž batérie

Dlhá výdrž batérie smart hodiniek Suunto 7

O napájanie smart hodiniek Suunto 7 sa stará dobíjacia batéria, ktorá disponuje výdržou až 48 hodín pri bežnom používaní. Vďaka tomu získate dostatok energie na sledovanie vašich športových aktivít a počúvanie obľúbenej hudby celý deň. V režime aktívnej GPS je výdrž batérie skrátená na 12 hodín a v úspornom režime predĺžená na 40 dní.


Prepojenie s mobilnou aplikáciou

Pripojte sa pomocou bezdrôtového Bluetooth rozhrania k obľúbeným službám, ako sú Strava, Endomondo a TrainingPeaks, alebo ukladajte namerané tréningové hodnoty priamo do mobilnej aplikácie Suunto, kde môžete dáta analyzovať, sledovať históriu záznamov či zdieľať svoje úspechy s vašimi priateľmi alebo trénerom.


Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Tenis, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
960 h (40 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, iOS 15, iOS 14, iOS 13 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, iOS 15, iOS 14, iOS 13 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
50 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Titán Hotovo!
Farba puzdra
Sivá Hotovo!
Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
51,9 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Tenis, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu
Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Wear OS Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Francúzština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Francúzština Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Sivá Hotovo!
Materiál remienka
Textil Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Min. obvod zápästia
13 cm Hotovo!
Max. obvod zápästia
22 cm Hotovo!
Typ zapojenia
24mm Quick Release Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
960 h (40 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
48 h (2 d) Hotovo!
Interné úložisko
Áno Hotovo!
Kapacita úložiska
8 GB Hotovo!

Súčasť balenia

Súčasť balenia
Dobíjací kábel Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Z nejakeho duvodu mi nejde na hodinkach otevrit play store, je to poze muj problem?

Dobrý den, Jak dlouho hodinky vydrží na nabití?

Dobrý deň, keď chcem sa opýtať ci hodínky už podporuju Google pay keď sa hovorí že Google túto možnosť povolil už j na Slovensku Ďakujem

Ako je mozne na hodinkach nastavit intervalovy beh ? Napr 5x 1km s 30 sekundovou prestavkou medzi kazdym intervalom?

Dobrý den, už je možné placení Google Pay? Někde jsem zaznamenal, že je to na Wear OS už umožněno.

Google pay - funkční, tak jsme se dočkali s novou verzí OS již lze s hodinkami v CZ platit - osobně odzkoušeno..

Dobrý deň, je možné k hodinkám pripojiť bluetooth slúchadlá a počúvať počas aktivity hudbu bez telefónu?

Dobry den, chtela bych se zeptat, co presne znamena: Produkt je lokalizovaný pro CZ. Chtela bych si koupit tento naramek, ale neziju v ceske republice. Je pak nejaky problem s nastavenim nebo fungovanim naramku mimo CR? Dekuji.

V hodinkách mi nelze otevřít google play. Hlásí pak, že účet google vyžaduje akci, ale po rozkliknutí zprávy se nic nestane..

Dobrý den, rád bych shrnul moje doměnky, které mají pro mě rozhodující váhu pro koupi. Hodinky: mají dotykový dispay? dá se s nima volat se spárovaným telefonem? mají předinstalované mapy, nebo se dají stáhnout - zde by mě zajímalo o jaké mapy jde. Předem děkuji za vaše odpovědi.

123
Diskusia a poradňa k SUUNTO 7 Stone Gray Titanium
Príslušenstvo pre SUUNTO 7 Stone Gray Titanium Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Suunto 7 Stone Gray Titanium. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SUUNTO 7 Stone Gray Titanium. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SUUNTO 7 Stone Gray Titanium. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SUUNTO 7 Stone Gray Titanium.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií