Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SWISS AQUA TECHNOLOGIES AG WASHBALL

Zobraziť katalóg
SWISS AQUA TECHNOLOGIES AG WASHBALL
4,8 105 hodnotení
Zmäkčovač vody proti vodnému kameňu
Kód:  WSHBALL Produktové číslo:  WASHBALL
SWISS AQUA TECHNOLOGIES AG WASHBALL Predaj skončil

SWISS AQUA TECHNOLOGIES AG WASHBALL

Zefektívnite pranie a ušetrite svoju peňaženku

Zmäkčovač vody SWISS AQUA WASHBALL obsahuje patentovaný systém vodivých materiálov, ktoré pri pretekaní vody vytvárajú galvanický mokrý článok, následkom čoho sa rozpúšťa vodný kameň. Ide o bezúdržbový výrobok s vlastným zdrojom energie. WASHBALL je vyrobený zo špeciálneho plastu s vlastnosťami gumy, odolný voči nárazom a oteru. Zmäkčovač vody podporuje rozpúšťanie organických nečistôt a zaistí lepšie rozpúšťanie pracieho prostriedku, čo výrazne obmedzí jeho spotrebu. Dokonca si dokáže poradiť so zvieracími chlpmi. SWISS AQUA WASHBALL sa postará o zachovanie pôvodnej farby vašej bielizne a jej zjemnenie bez použitia aviváže. Zmäkčovač vody môžete použiť až na 1 500 praní, čo zodpovedá približne trom praniam počas 10 rokov.

Kľúčové vlastnosti zmäkčovača vody SWISS AQUA WashBall

  • Zmäkčovač vody SWISS AQUA WashBall zvyšuje účinok pracieho prostriedku
  • Účinne eliminuje zvieracie chlpy
  • Chráni vašu práčku pred vodným kameňom
  • Je ekologický – šetrí životné prostredie
  • Zmäkčovač vody SWISS AQUA WashBall nemení chemické zloženie vody
  • Vhodný pre práčky, umývačky a WC nádrže
  • Čistá tepelná špirála šetrí náklady
  • Podporuje rozpúšťanie organických nečistôt

Upozornenie:
Na správne používanie zmäkčovača WashBall priebežne kontrolujte, v prípade potreby vyčistite sifón/filter, v ktorom sa môže zachytiť vodný kameň


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dokázal by mně někdo (pokud možno) jednoduše a (hlavně) rozumně vysvětlit princip fungování tohoto "magic ballu"? Nemám na mysli opsání toho, co je uvedeno tady na stránkách, ale skutečně fyzikálně-chemický proces, který za tím stojí. Děkuji.

Dobrý den, je možné wash ball nechat v pračce kombinované se sušičkou i na sušící cyklus?

Dobrý den, chci se zeptat, jak dlouho výrobek vydrží?

Dobrý den, Chci se zeptat, jestli se výrobek může používat v pračce se sušičkou? Přesněji řečeno jestli sušení nepoškodí výrobek? Děkuji za odpověď.

Dobrý den ! Washball se nám po roce používání zdeformoval, nevíme jestli se tím nezrušila jeho funkčnost. Poradíte nám co s tím?

Dobrý deň, chcem sa opýtať že tú gulicku treba mať stále b práčke aj keď je samotné pranie spolu s oblečením? Či to aa dáva sem tam preventívne bez oblečenia len že sa to pustí v prázdnej práčke aby to uvolnilo vodný kameň?... A ak je to aj spolu s oblečením.. He jedmo či ide o biele, čierne či farebné.. A zároveň je to vhodné pri praní aj s detským novorodeneckým oblečením? Ďakujem krásne

Hezký den. Jak mám rozumět, že se do myčky nemají přidávat žádná změkčovadla, pokud se používá tato koule? Nemá se do myčky dávat změkčovací sůl? Používat nějaké speciální mycí prostředky,tablety? A je nějaké určení, kam se koule v myčce dává? Děkuji, Jitka.

Dobrý den,kam nejlépe v myčce umístit tento balonek,aby měl nejlepší učinost?

Dobrý den. když dám do pračky méně prádla, nebude kulička slyšet, jak bouchá o buben?

Dobrý den máme tvrdou vodu tak strašně že stupeň nejvyšší tvrdosti je překročen aspoň 5x Prášek se mi usazuje na prádle a tím pádem ,barevné prádlo šedne. Prosím.pomohl by mě o v tomto případě Váš výrobek. Moc děkuji za odpověď

12
Diskusia a poradňa k SWISS AQUA TECHNOLOGIES AG WASHBALL
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SWISS AQUA TECHNOLOGIES AG WASHBALL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SWISS AQUA TECHNOLOGIES AG WASHBALL.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií