Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Symbo xBot 5 PRO

Zobraziť katalóg
Symbo xBot 5 PRO
4,8 5 hodnotení
Robotický vysávač na vodu, na všetky druhy podláh, senzor proti pádu zo schodov, objem nádoby 0.3 l, počet bočných štetcov: 2, navigácia: gyro, typ ovládania: aplikácia, spôsob čistenia: kefy a programy, čas nabíjania 4 h, typ batérie: Li-Ion, doba chodu 100 min, hepa filter, hlučnosť 60 dB, mobilná aplikácia, diaľkové ovládanie, mopovací modul s mopovacou tkaninou, nabíjací adaptér, nabíjacia stanica a náhradná bočná kefa, čierna a sivá farba
Kód:  SYMRV502 Produktové číslo:  704907107502 Stránky výrobcu

Symbo xBot 5 PRO

Robotický vysávač Symbo xBot 5 PRO

Ak si prajete tráviť menej času upratovaním a viac si užívať voľno, potom je pre vás robotický vysávač Symbo xBot 5 PRO skvelou voľbou. Inteligentná navigácia vysávača, spolu s výkonným čistiacim systémom zaistia jednoduchú údržbu tvrdých podláh aj kobercov. Robotický vysávač Symbo xBot 5 PRO si poradí aj s nečistotami pozdĺž stien či nábytku. Aby vám vysávač ušetril ešte viac času, môžete k nemu pripojiť modul s mopovacou tkaninou, s ktorým budete mať povysávané a umyté zároveň. Robotický vysávač Symbo xBot 5 PRO môžete jednoducho ovládať aj prostredníctvom aplikácie v mobilnom telefóne.

Kľúčové vlastnosti robotického vysávača Symbo xBot 5 PRO

  • Citlivé infračervené senzory proti pádu
  • Nízka hlučnosť vysávača Symbo xBot 5 PRO
  • Automatické nabíjanie batérie
  • Čas nabíjania 100 minút
  • Kefa na zvieracie chlpy
  • Kombinovaná nádoba
  • Ovládanie prostredníctvom jednoduchej aplikácie
  • Funkcia mopovania robotického vysávača Symbo
  • Doba prevádzky na jedno nabitie 100 minút
  • Inteligentná navigácia
  • Čierno-sivé farebné vyhotovenie

Funkcia mopovania robotického vysávača Symbo xBot 5 PRO

Vysávač je vybavený mopom z mikrovlákna a zásobníkom na vodu, z ktorého je mop vlhčený. Vlhčenie mopu prebieha prostredníctvom vodnej pumpy, ktorá pri návrate do nabíjacej stanice automaticky zastaví prepúšťanie vody. Funkcia umývania je vhodná pre všetky typy hladkých podláh. Vďaka robotickému vysávaču Symbo xBot 5 PRO môžete umývať aj vysávať súčasne.

Kombinovaná nádoba

Pre robotický vysávač Symbo xBot 5 PRO sú k dispozícii hneď dve nádobky. Prvá má väčšiu kapacitu a je určená na suché upratovanie nečistôt bežným spôsobom. Druhá nádobka kombinuje odpadovú nádobku a zásobník na vodu s mopom. Vďaka tomu ste schopní jednoducho umývať a vysávať zároveň, takže výrazne ušetríte čas.

Inteligentná navigácia robotického vysávača Symbo xBot 5 PRO

Vďaka navigácii Smart GYRO je vysávač schopný určiť optimálnu trasu na účinné upratovanie. Vďaka tomu sa pohybuje systematicky a neprechádza zbytočne dvakrát rovnaké miesto. Robotický vysávač Symbo xBot 5 PRO bez problémov zvláda aj plochy pozdĺž stien a nábytku.

Robotický vysávač Symbo xBot 5 PRO si poradí s každým povrchom

Špirálovitá kefa robotického vysávača Symbo xBot 5 PRO, spolu s jeho bočnými kefami, zaručuje precízne upratovanie vašej domácnosti. Jednoducho si poradí s najrôznejšími typmi povrchov od plávajúcich podláh, linolea, až po koberce.

Dvojitá filtrácia robotického vysávača Symbo xBot 5 PRO

Vysávač je vybavený dvomi filtrami, primárnym a HEPA filtrom, ktoré zabezpečia dokonalé zachytenie jemných prachových častíc, roztočov či zvieracích alergénov. Primárny filter podstatne znižuje upchávanie HEPA filtra, čím výrazne uľahčuje čistenie filtrácie.

Kefa na zvieracie chlpy

Majitelia domácich miláčikov zaiste ocenia PET kefu s kombináciou štetín a lamiel. Zvieracie chlpy, nachádzajúce sa po celom byte, budú s robotickým vysávačom Symbo xBot 5 PRO minulosťou.

Batéria s automatickým nabíjaním

Robotický vysávač Symbo xBot 5 PRO disponuje kvalitnou batériou, vďaka ktorej bez problémov vydrží na jedno nabitie v prevádzke až 100 minút. Pri nízkom stave batérie alebo po skončení upratovania, sa automaticky vráti do nabíjacej základnepričom jeho nabíjanie trvá iba 100 min.

Citlivé senzory proti pádu

Vďaka infračerveným senzorom, ktoré sú umiestnené na spodnej strane vysávača Symbo xBot 5 PRO, sa nemusíte obávať pádu zo schodov a ďalších vyvýšených miest.

Veľmi nízka hlučnosť vysávača

Robotický vysávač Symbo xBot 5 PRO pracuje veľmi potichu. S hlučnosťou len 60 decibelov sa radí k najtichším modelom na trhuHlučnosť sa nezvýši ani pri využití vysokého sacieho výkonu, ktorý je u robotického vysávača Symbo xBot 5 PRO až 1 300 Pa.

Páska na vymedzenie plochy upratovania robotického vysávača Symbo xBot 5 PRO

V prípade, že chcete ohraničiť priestor, ktorý nemá vysávač upratovať, využite na to magnetickú pásku. Tá udrží robotický vysávač Symbo xBot 5 PRO mimo vami určenej oblasti.

Jednoduché ovládanie robotického vysávača Symbo xBot 5 PRO pomocou aplikácie

Vďaka mobilnej aplikácii Symbo Home Blue ste schopní jednoducho ovládať vysávač na diaľku odkiaľkoľvek. Aplikáciu nájdete v Google Play alebo Apple App Store. Spustite aplikáciu a pred prvým použitím vykonajte registráciu. Po spárovaní aplikácie s robotom si môžete navoliť čas aj režimy upratovania.


Parametre a špecifikácia

Spôsob navigácie
Gyroskopická Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Funkcie
Senzor proti pádu zo schodov Hotovo!
Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Gyroskopická Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Funkcie
Senzor proti pádu zo schodov Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Tvrdé podlahy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjací adaptér, Nabíjacia stanica Hotovo!
Kefy
Bočná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
60 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
33,5 cm Hotovo!
Výška
7,9 cm Hotovo!
Hĺbka
33,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Sivá Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Áno Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
60 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
7,9 cm Hotovo!
Šírka
33,5 cm Hotovo!
Hĺbka
33,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,8 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den je možné vysavač napojit na Amazon alexa Echo dot?

Dobrý den, jak bude vysavač fungovat, když mám v místnostech na plovoucí podlaze místy nízké koberce (jde mi o režim vysávání a vytírání), a jak si bude pamatovat místnosti, když zavřu dveře do některé?

Dobrý deň, zapamätá si plány miestností aby sa dal spustiť s práce alebo sa musí stále samostatne nastavovať? Ďakujem

dobrý deň...chcem sa opýtať: robí tento robot vysávanie a mopovanie súčasne? ďakujem

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi obyčejnou verzí a verzí PRO? Děkuji za odpověď a přeji hezký den

Dobrý den, obsahuje balení magnetickou pásku? A proč je výrobek veden v Akci, když není ve slevě? Děkuji za případnou odpověď.

Diskusia a poradňa k Symbo xBot 5 PRO
Príslušenstvo pre Symbo xBot 5 PRO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Symbo xBot 5 PRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Symbo xBot 5 PRO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Symbo xBot 5 PRO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Symbo xBot 5 PRO.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií