Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SYNCO Lav-S6 D

Zobraziť katalóg
SYNCO Lav-S6 D
Mikrofón – chlopňový, pripojenie cez 3,5 mm Jack a 6,3 mm Jack, dĺžka kábla 6 m, kondenzátorový, všesmerové snímanie, frekvencia od 60 do 19000 Hz, impedancia 1000 Ohm, obal a ochrana proti vetru ("vinšus") v balení
Kód:  SYNCa03 Produktové číslo:  SY-S6D-LAV

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SYNCO Lav-S6 D


Dvojhlavý Lavalier mikrofón

Klopový kondenzátorový mikrofón SYNCO Lav-S6D kombinuje technológiu automatickej redukcie šumu CVC a dekódovanie zvuku SYNCO, vďaka čomu poskytuje vysoko kvalitný zvuk s bohatými detailmi a minimom šumu. Tento mikrofón je vhodný na rozhovory, konferencie, podcasting, YouTube či ozvučenie videí. Lav-S6D využíva jedinečný dizajn s dvoma mikrofónmi na záznam dvoch rôznych zdrojov zvuku na jedno zariadenie – nie je tak nutné presúvať mikrofón od jedného hovoriaceho k druhému pri zázname dvoch hlasov.



SYNCO Lav-S6 D

Široká kompatibilita

So štvorpólovým 3,5 mm jack konektorom TRS/TRRS a 6,3 mm adaptérom môžete tento mikrofón SYNCO pripojiť k veľkému množstvu zariadení. Jedným tlačidlom ľahko môžete prepínať medzi dvoma režimami v závislosti od pripojeného zariadenia. Mód „telefón“ využijete pri pripojení so svojím smartfónom. Druhý režim „fotoaparát“ potom slúži pri pripojení k fotoaparátu, notebooku, kamere a pod.


SYNCO Lav-S6 D

Vysoko kvalitné vyhotovenie

SYNCO Lav-S6D je vybavený špeciálnou ochranou voči vetru, ktorá pomáha znížiť okolitý hluk a dosiahnuť tak skvelé výsledky. Robustný audio kábel s hliníkovým konektorom je zárukou dlhej životnosti.


Všesmerová kondenzátorová kapsula

Tento všesmerový mikrofón SYNCO sa môže pochváliť vyššou citlivosťou a väčšou frekvenčnou odozvou. Rovnomerne sníma zvuk v priestore a následne ho verne reprodukuje.



Inteligentné spracovanie zvuku

Technológia Clear Voice Capture (CVC) pomáha výrazne znížiť nízkofrekvenčný šum. V kombinácii s technológiou dekódovania zvuku SYNCO umožňuje mikrofónu Lav-S6D zachytiť viac detailov a poskytnúť ostrejší zvuk.



Extra dlhý kábel

Kábel s dĺžkou 6 metrov so zvýšenou odolnosťou voči rušeniu zaručuje rýchly a stabilný prenos digitálneho zvukového signálu za akejkoľvek situácie.



SYNCO Lav-S6D

Kľúčové vlastnosti mikrofónu SYNCO Lav-S6D

  • Dva mikrofóny
  • Nízka hmotnosť len 94 gramov
  • Dva režimy použitia
  • Všesmerové snímanie
  • Napájanie pomocou batérie LR44
  • CVC technológia na zníženie nízkofrekvenčného šumu
  • Kábel odolný voči rušeniu
  • 6,3 mm jack adaptér v balení

Parametre a špecifikácia

Šírka
17,5 mm Hotovo!
Výška
50 mm Hotovo!
Hĺbka
17,5 mm Hotovo!
Zásada
Kondenzátorový (elektretový) Hotovo!
Smerová charakteristika
Všesmerový Hotovo!

Rozmery

Šírka
17,5 mm Hotovo!
Výška
50 mm Hotovo!
Hĺbka
17,5 mm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Zásada
Kondenzátorový (elektretový) Hotovo!
Smerová charakteristika
Všesmerový Hotovo!
Typ mikrofónu
Chlopňový Hotovo!
Frekvencia od
60 Hz Hotovo!
Frekvencia do
19 000 Hz Hotovo!
Impedancia
1 000 Ohm Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
3,5 mm Jack, 6,3 mm Jack Hotovo!
Dĺžka kábla
6 m Hotovo!

Vlastnosti

Súčasť balenia
Obal, Ochrana proti vetru ("vinšus") Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
94 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, pokud nahraju záznam na zařízení, které nahrává stereo...budu mít rozdělenou stopu na levý a pravý kanál (první a druhý mikrofon)? Děkuji

Dobrý den, zakoupila jsem si mikrofon Synco Lav-S6D, připojila jsem ho Jackem k mobilu (mám Iphone) a nefunguje to. Ani přes manželův mobil (Android) to nefungovalo, a to jsme to měli správně přepnuté na vstup přes mobil. Máte nějaký tip, co s tím? Stáhnout nějakou jinou aplikaci, na které to půjde? Nechce se mi kvůli tomu kupovat kamera...

Dobrý deň, pre Android Redmi 7 je potrebná nejaká aplikácia navyše, alebo stačí zapojiť Synco mikrofón a nahrávať jednoducho ako cez telefón? Ďakujem

Dobrý deň, mám ťažkosti s týmto mikrofónom v móde "Camera". Zdá sa mi, že tento mód je aktívny (používa predzosilenie a batériu), zatiaľ čo mód "Phone" je pasívny. Vedeli by ste mi potvrdiť alebo vyvrátiť túto teoriu? Problém je, že v režime "Camera" môj mikrofón náhodne vytvára vysoký šum, batériu som vymieňal niekoľkokrát a nemalo by to byť ňou. Pri prvých používaniach to nerobil - môže ísť o poruchu.

Je tento mikrofon kompatibilní s novějšími modely iPhone, pokud se k němu dokoupí redukce lightning?

Je možnost u tohoto mikrofonu vypnou jeden mic když není potřeba? Děkuji.

Dobrý den, můžete poradit s redukcí na lightning ? abychom mohli natáčet a nahrávat zvuk na iPhone XR. Díky.

Diskusia a poradňa k SYNCO Lav-S6 D
Príslušenstvo pre SYNCO Lav-S6 D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SYNCO Lav-S6 D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SYNCO Lav-S6 D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SYNCO Lav-S6 D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SYNCO Lav-S6 D.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií