Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

TCL C935U

Zobraziť katalóg
TCL C935U
3,7 5 hodnotení
SoundBar – 5.1.2, s výkonom 780 W, aktívny bezdrôtový subwoofer, HDMI (2× vstup, 1× výstup), optické digi audio (1× vstup), Bluetooth, WiFi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, USB, so 4K Video Pass, s ARC, s HDCP 2.2, s HDR, s hlasovým asistentom, s prehrávaním USB flash, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, DTS Play-Fi, Spotify, Tidal, Deezer, displej, ovládanie cez zariadenie s iOS alebo Androidom, diaľkový ovládač
Kód:  WK690s6c Produktové číslo:  C935U Stránky výrobcu

TCL C935U

Soundbar TCL C935U – veľa muziky za rozumné peniaze

V konfigurácii 5.1.2 s bezdrôtovým subwooferom a dvojicou výškových kanálov prináša perfektný priestorový zvuk s podporou Dolby Atmos aj DTS-X. Podporuje moderný prenos zvuku cez eARC vďaka HDMI 2.1 a moderné bezdrôtové technológie Bluetooth a WiFi s možnosťou prehrávania AirPlay a Chromecast. TCL C935U získal ocenenie EISA, „SOUNDBAR S NAJLEPŠÍM POMEROM VÝKON/CENA 2022 – 2023“. Pre značku TCL je to v tejto kategórii už tretie víťazstvo po sebe a nadväzuje tak na minuloročné víťazstvo soundbaru TS8132 a predminuloročné víťazstvo TS9030.

RAY•DANZ: Široká priestorovosť pohlcujúceho zvuku

RAY•DANZ technológia využíva akustické šošovky na rozšírenie priestorovosti zvuku a rozširuje efektívne pole, odkiaľ si môžete jeho počúvanie perfektne užiť. Nechajte sa odkiaľkoľvek vtiahnuť do deja vďaka dynamickému, prirodzenému a široko priestorovému zvuku soundbaru TCL C935U.

5.1.2 kanálová konfigurácia

TCL C935U vás obklopí zvukom a prinesie skvelý zážitok vďaka 8 zvukovým kanálom (5 hlavných, 1 subwoofer a 2 výškové): 1 – stredový 2 – pravý 3 – ľavý 4 – pravý bočný 5 – ľavý bočný 6 – bezdrôtový subwoofer 7 – predný pravý výškový 8 – predný ľavý výškový.


Práve tieto dva výškové kanály znamenajú, že zvuk vydávajú smerom nahor a ten sa odráža od stropu, čo celkovo umocňuje zážitok z priestorového zvuku v Dolby Atmos či DTS: X. Ponorte sa do 3D zvuku pri filmoch, seriáloch a hrách.

Poriadna dávka basov z bezdrôtového subwoofera TCL C935U

Užite si skvelú dynamiku zvuku vďaka basom z bezdrôtového subwoofera, ktorý zároveň vyzerá aj elegantne a nie je potrebné spájať ho so soundbarom TCL C935U pomocou káblov.

AI Sonic-Adaptation – buďte v centre diania – odkiaľkoľvek 

Vďaka zvukovej kalibrácii cez aplikáciu TCL Home vo vašom telefóne si budete môcť vyladiť zvuk soundbaru TCL C935U tak, aby ste si ho užili na maximum bez ohľadu na to, kam si sadnete.

Bluetooth soundbar TCL C935U ponúkne špeciálne zvukové režimy

Užite si zvuk vám na mieru vďaka špeciálnym zvukovým režimom, ktoré Bluetooth soundbar TCL C935U ponúka. K dispozícii sú Standard, Movie, Music, Game, Voice a Šport, s ktorými si vychutnáte sledovanie na maximum. Žiadne zložité nastavovanie. Vyberte si len ten, ktorý vám na daný účel vyhovuje najlepšie pre optimálny zvukový zážitok.

Soundbar TCL podporuje Dolby Atmos® & DTS: X®

Užite si pomocou soundbaru TCL C935U úžasný priestorový zvuk vďaka hlavným technológiám z dielní Dolby Laboratories a DTS. Oba formáty patria medzi úplnú špičku a posúvajú možnosti domáceho kina do nových rozmerov. Neprekonateľná atmosféra, priestorovosť a dynamika.

DTS Play-Fi – bezdrôtový komfort a špičková kvalita zároveň

HiFi, WiFi, PlayFi. Užite si tú najlepšiu bezstratovú kvalitu zvuku bez toho, aby ste museli využívať prepájanie reproduktorov pomocou káblov a adaptérov. Vďaka DTS Play-Fi budete môcť zapojiť viacero reproduktorov a bezdrôtový soundbar TCL C935U vo vašej inteligentnej domácnosti a užiť si skvelý zvuk bez kompromisov.

Smart Home – podpora inteligentných aplikácií a smart hlasové ovládanie soundbaru TCL C935U

Bluetooth soundbar TCL C935U je navrhnutý tak, aby sa mohol stať ďalším šikovným prvkom vašej inteligentnej domácnosti. Podporuje aplikácie, ako Google Assistant, Chromecast, Apple AirPlay a Alexa, a tak ho môžete ovládať aj vďaka aplikáciám a aj vďaka vášmu hlasu.

TCL Home – aplikácia pre smart domácnosť od TCL

TCL Home je aplikácia, ktorá môže združovať vaše inteligentné spotrebiče TCL, mať o nich prehľad a ovládať ich ľahko cez mobilný telefón. Jednoduché, prehľadné a navrhnuté pre váš komfort.

Bezdrôtový soundbar TCL C935U podporuje HDMI s funkciou eARC

HDMI je všeobecne najlepšie možné riešenie na prepojenie televízorov a soundbarov. Hoci existujú aj iné riešenia, ako optika či Bluetooth, tak HDMI má vždy navrch. Umožňuje nielen vyššiu kvalitu zvuku, podporuje takmer všetky zvukové formáty a navyše vďaka funkcii HDMI-CEC umožňuje bezdrôtový soundbar TCL C935U ovládať ovládačom od televízora a tak nemusíte využívať dva rôzne ovládače. Rôzni výrobcovia môžu mať pre HDMI-CEC rôzne obchodné názvy. Bezdrôtový soundbar TCL C935U môžete pripojiť komfortne pomocou HDMI aj k TV iného výrobcu ako TCL a budú spolu taktiež fungovať. HDMI kábel nájdete priamo v balení soundbaru C935U, takže na spojenie s TV nemusíte žiadny ďalší dokupovať. Rovnako tak v balení nájdete aj montážnu sadu na zavesenie soundbaru na stenu, pokiaľ ho tam budete chcieť umiestniť.

Bluetooth 5.3 – bezdrôtový streaming hudby

Vďaka Bluetooth 5.3 ľahko premeníte soundbar TCL C935U na výkonný zvukový systém. Užite si komfortné počúvanie sami alebo s priateľmi. Zároveň však možno prostredníctvom soundbaru TCL streamovať hudbu aj cez WiFi.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
5.1.2 Hotovo!
Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, WiFi, Multiroom, AirPlay, Chromecast Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
5.1.2 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, WiFi, Multiroom, AirPlay, Chromecast Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
780 W Hotovo!
Počet pásem
3-pásmové Hotovo!

Subwoofer

Typ subwoofera
Aktívny Hotovo!
Pripojenie subwoofera
Bezdrôtový Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
105 cm Hotovo!
Hĺbka
12 cm Hotovo!
Výška
0,65 cm Hotovo!

Rozmery subwoofera

Šírka
24 cm Hotovo!
Hĺbka
40 cm Hotovo!
Výška
36,5 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
11,9 kg Hotovo!

Vstupy

HDMI
2 × Hotovo!
Optické digitálne audio
1 × Hotovo!

Výstupy

HDMI
1 × Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je součástí balení i hdmi kabel? Předem děkuji za odpověd

Dobrý den, když prohlížím obrázky tak jsem si všimnul, že jsou tři HMDI konektory. Dva jsou označené pouze HMDI IN a jeden je označen HMDI OUT eARC/ARC. Tady nechápu proč je eARC jenom na výstupu. Proč není na vstupu, jelikož pro zachování nejlepší kvality zvuku je potřeba aby byl z televize do soundbaru přenášen přes eARC ?

dobrý deň, zakúpil som si túto zostavu a chcel by som ju rozšíriť o dvojicu zadných reproduktorov zo zostavy TCL X937U. Je možné túto dvojicu reproduktorov dokúpiť samostatne? Ďakujem.

Dobrý den, má tento SB zvukový režim, kdy při určitých filmových scénách ztlumí okolí (výbuchy, hudba) a naopak "vyzdvihne" mluvení? Děkuji

Dobry den. Potreboval by som poradit ako zapojit tento soundbar ak zdroj bude smart krabicka android a zobrazovanie bude uhd projektor.

Diskusia a poradňa k TCL C935U
Príslušenstvo pre TCL C935U Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TCL C935U. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TCL C935U. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TCL C935U. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TCL C935U.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií