MS hokej Motorola Edge 50 Family

TCL MOVEBAND 2 Metal Chrome/White

Zobraziť katalóg
TCL MOVEBAND 2 Metal Chrome/White
Fitness náramok - ovládaný pomocou gest, Bluetooth, výdrž batérie až 30 dní, krokomer, sledovanie športovej aktivity, monitorovanie spánku, aplikácia pre Android a iOS
Kód:  TCLCES2a Produktové číslo:  MB12-2CLCE11 Stránky výrobcu

TCL MOVEBAND 2 Metal Chrome/White

Dlho ste nemohli nájsť taký fitness náramok, ktorý vás bude dokonale monitorovať? Ak áno, tak práve pre vás je tu TCL MOVEBAND 2 Metal Chrome/White. Poteší všetkých priaznivcov aktívneho života, ktorým pomôže monitorovať beh, počet krokov, spálených kalórií alebo spánok. Fitness náramok TCL MOVEBAND 2 Metal Chrome/White umožňuje napríklad jednoduchým otočením zápästia prehrávať hudbu alebo robiť fotografie. 

Prečo je fitness náramok TCL MOVEBAND 2 Metal Chrome/White tak jedinečný?

  • Pomáha monitorovať vaše denné aktivity
  • Výdrž batérie až 30 dní
  • Unikátny štýl a vyspelá technológia náramku

Doplnenie a špecifikácie fitness náramku TCL MOVEBAND 2 Metal Chrome/White:

Bluetooth:
4.2

Hmotnosť:
55 g

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dá se spárovat s ios?

Dobry den, je mozne naramek vyresetovat napr. pri ztrate zparovaneho telefonu? V navodu je bohuzel tento krok popsan pouze pro jiz sparovany naramek. Nicmene v mem pripade bych potreboval naramek nejprve vyresetovat a potom zparovat nanovo. Pokud tento krok neni mozny, tak se prave promenil v "bezcenny" kozeny naramek :(

Diskusia a poradňa k TCL MOVEBAND 2 Metal Chrome/White
Príslušenstvo pre TCL MOVEBAND 2 Metal Chrome/White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TCL MOVEBAND 2 Metal Chrome/White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TCL MOVEBAND 2 Metal Chrome/White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TCL MOVEBAND 2 Metal Chrome/White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TCL MOVEBAND 2 Metal Chrome/White.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií