AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

TCL MOVETIME Family Watch 40 Black Senior

Zobraziť katalóg
TCL MOVETIME Family Watch 40 Black Senior
2,0 2 hodnotení
Smart hodinky – unisex, hodnota vodotesnosti podľa štandardu IPXX, monitoring spánku IP6x, kompatibilné s iOS a Android, telefonovanie s vloženou SIM kartou, chemicky tvrdené sklíčko, materiál remienka: silikón, materiál puzdra: plast
Kód:  TCLmov40s01 Produktové číslo:  MT40SX-3ALCCZ1 Stránky výrobcu

TCL MOVETIME Family Watch 40 Black Senior

Inteligentné hodinky pre seniorov s funkciou videohovoru

Inteligentné hodinky TCL MOVETIME Family Watch MT40S ponúkajú množstvo praktických funkcií, ktoré ocenia predovšetkým seniori. Vďaka integrovanému 4G dátovému pripojeniu a kamere môžu vzdialene komunikovať so svojimi najbližšími. Nechýba ani príjem upozornenia na dôležité udalosti či funkcie na sledovanie dennej aktivity vrátane monitorovania kvality spánku. Prehľadné používateľské rozhranie ponúka maximálne jednoduché ovládanie, ktoré zvládne aj úplný technický laik.

Kľúčové vlastnosti smart hodiniek TCL MOVETIME Family Watch MT40S

  • 1,3" displej (240 × 240 px)
  • Podpora dátového pripojenia 4G
  • Vstavaná kamera pre videohovory
  • Geolokácia (GPS, AGPS, Glonass, BeiDou, WiFi)
  • Upozornenie na dôležité udalosti
  • Sledovanie fyzickej aktivity a monitoring spánku
  • Budík, predpoveď počasia
  • Prehľadné používateľské rozhranie v češtine
  • Tlačidlo SOS
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 4.2
  • Mobilná aplikácia TCL Connect (Android, iOS)
  • Slot na Nano SIM kartu
  • Ochrana proti striekajúcej vode a prachu (krytie IP65)
  • Výdrž batérie 2 dni

S hodinkami TCL zostanete v spojení

Vďaka integrovanej kamere a 4G dátovému pripojeniu môžete viesť videohovory s vašimi blízkymi. TCL MOVETIME Family Watch MT40S sú vybavené vstavaným mikrofónom, reproduktorom a slotom na SIM kartu, takže počas hovoru nie je potrebné ich prepojenie s mobilným telefónom.

Pomocou hodiniek TCL MOVETIME Family Watch MT40S môžete komunikovať

Okrem videohovorov možno s vašimi blízkymi komunikovať aj cez osobný alebo skupinový chat. Posielajte členom vašej rodiny hlasové správy, emoji, zdieľajte fotografie alebo odosielajte SMS.


Automatické upozornenia na dôležité udalosti

Smart hodinky TCL MOVETIME Family Watch MT40S nositeľa včas upozornia na potrebu použitia lieku či ďalšie dôležité informácie, ako sú narodeniny jeho najbližších, návšteva lekára, program v televízii atď. Harmonogram notifikácií ľahko vytvoríte prostredníctvom mobilnej aplikácie. K dispozícii je tiež praktická funkcia, ktorá nositeľa upozorní na neaktivitu napr. pri dlhom sedení a motivuje ho k pohybu.

Hodinky TCL MOVETIME Family Watch MT40S ponúkajú komplexné sledovanie a ochranu

Vďaka geolokačným technológiám GPS, AGPS, Glonass, BeiDou a WiFi môžete v reálnom čase sledovať polohu vašich blízkych na mapovom podklade vrátane histórie ich pohybu. Táto funkcia príde vhod aj v prípade ak senior zablúdi, alebo sa mu urobí nevoľno. Ihneď získate prehľad, kde sa práve nachádza a vy môžete rýchlo zasiahnuť. Nechýba ani funkcia na vymedzenie bezpečnej zóny pohybu a zasielanie automatických notifikácií, ak dôjde k jej porušeniu.

TCL MOVETIME sledujú vašu dennú aktivitu

Aktívni seniori určite ocenia funkciu na sledovanie dennej aktivity. Aplikácia krokomer ukazuje nielen počet krokov, ale aj spálené kalórie a prejdenú vzdialenosť. Nameranú aktivitu možno ľahko zobraziť v aplikácii TCL Connect.

Monitoring kvality spánku

Inteligentné hodinky pre seniorov TCL MOVETIME Family Watch MT40S dokážu monitorovať kvalitu spánku na základe sledovania údajov o jeho dĺžke a jednotlivých cykloch. Hodinky presne rozlíšia ľahký a hlboký spánok, jeho začiatok a koniec. Na následnú analýzu možno záznamy prezerať priamo na displeji hodiniek alebo v mobilnej aplikácii.

TCL MOVETIME Family Watch MT40S majú univerzálne tlačidlo

Na bočnej strane inteligentných hodiniek TCL MOVETIME sa nachádza univerzálne fyzické tlačidlo, pomocou ktorého sa hodinky aktivujú. V prípade núdzovej situácie stačí tlačidlo stlačiť na dobu 3 sekúnd na odoslanie SOS správy na prednastavené kontakty.


Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Chôdza Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
iOS 12, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, iOS 9 Hotovo!
Tvar ciferníka
Hranatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
iOS 12, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, iOS 9 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Spôsob ovládania
Dotykový displej Hotovo!
Hmotnosť
50 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Chôdza Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Vzdialenosť, Výpočet kalórií Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku, Pripomenutie pohybu Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
48 h (2 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zakoupil jsem MOVETIME Family Watch MT40 2x (pro děti), nainstaloval aplikaci na telefon. Ačkoliv byly po vloženi SIM s datovym tarifem připojené do sítě, nebylo je možné sparovat s aplikaci na mobilu a tudíž nic nastavit. skenování QR kodu vyhodí hlášku "toto zařízení je neplatné", vložení IMEI kodu v telefonu vyhodí vyzvu k zadání kodu, nicméně hodinky žádný nezobrazí, tudíž toto řešení nefunguje, spojení pomocí bluetooth hodinky nenajde. Za mně totální šmejd

Dobrý den, chci se zeptat- když na hodinky zavolám z přednastaveného čísla, přijme se hovor automaticky po několika zazvoněních, pokud senior (dítě) do té doby nepřijme hovor sám (samo)? Předem moc děkuji za odpověď.

Dobrý deň.Kupila som si hodiny Movetime Family Watch MT40SX Na obrazovke sa ukáže že sa nabíja ju. Po 3 hodinách ich chcem zapnúť a vôbec nefungujú. Už sa to opakovalo 2 krát po 24 hodinách. Môžete mi poradiť ako zapnúť hodinky. Ďakujem

Sháním nahradni pásek na dětské hodinky family watch tcl move. Najdu?

Dobrý den, zobrazují hodinky zmeškaná volání? Je tam vidět nějaké upozornění na nepřijatý hovor? Děkuji

Zdravím, je možnost tyto hodinky pořídit i dítěti 8-9 let? Bude mu pásek na ruku? Dekuji

Dobrý den, zakoupila jsem tyto hodinky svému dědovi a snažila jsem se je zprovoznit pomocí aplikace TCL Connect. V aplikaci je i obrázkový návod, shodný s tištěným návodem v krabičce, takže se nemohu splést v postupu. I přesto nelze hodinky spárovat. Jdou zapnout, zobrazí se, že je vložena SIM karta ale nejde z nich volat, najít kontakt, zavolat na ně,...prostě nic nefunguje. Nezobrazuje se QR kód, pouze IMEI. Vše je ale i na krabičce nebo uvnitř v návodu. Snažím se naskenovat ale vždy to napíše "Platnost QR kódu vypršela, zkuste to znovu." Žádný z přiložených QR kódů nefunguje. Tak zkouším přes vložení IMEI čísla...asi 6x kontrolováno, že je opravdu opsáno správně...opsáno z krabičky, návodu, hodinek...všude souhlasí, je stejné. Aplikace mi napíše "Číslo IMEI není správné." Zkoušela jsem aplikaci stáhnout do několika telefonů s Android 5.0 a novějším...stále to samé. Dokonce jsem stáhla i aplikaci TCLMOVE, kde je uveden stejný postup...opět NIC :-( Jiné-nové hodinky...a opět nic :-(

Dobry den prajem, kupili sme hodinky od znamych, oni uz nemajú aplikaciu, my sme ich restartovali a stale pise, ze uz tieto hodinky ma niekto ine pridelene, ako sa to da spravit aby boli uplne vymazane teda povodny spravca? dakuje.

Dají se příjímat hovory nebo odepisovat na zprávy?

Dobrý den, koupili jsme hodinky tcl movitime mt40s pro babičku. Musíme je dvakrát za den nabíjet, sama to nedokáže. Je to normální? Děkuji za odpověď

123
Diskusia a poradňa k TCL MOVETIME Family Watch 40 Black Senior
Príslušenstvo pre TCL MOVETIME Family Watch 40 Black Senior Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TCL MOVETIME Family Watch MT40S Black Senior.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií