Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Tefal DO821838 Double Force

Zobraziť katalóg
Tefal DO821838 Double Force
4,7 6 hodnotení
Food processor – príkon 1000W, 2 výstupy motora, 6 rýchlostí, pulzná funkcia, titánové čepele nožov, hlavná pracovná nádoba s objemom 3l, nádoba na mixovanie s objemom 2l, systém zamykanie veka EasyLock, mixér, miesiaci hák, sekáčik, 2 disky na strúhanie a porciovanie, disk na šľahanie, špachtľa, uloženie kábla, príslušenstvo vhodné do umývačky, 15-ročná záruka opraviteľnosti
Kód:  TEFFP237 Produktové číslo:  DO821838 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tefal DO821838 Double Force


História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Poznámka:
» Všetky food processory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, z jakého materiálu jsou nádoby? Ve specifikacích to nemohu najít, děkuji.

Dobry den, prosim, jaky je vykon motoru? Uvadi se vsude jen informace o prikonu. Zvladne stroj rozdrtit led? A slehanim je myslena i schopnost vyslehat snih z bilku? Dekuju!

Dobrý den, je tento výrobek vhodný na strouhání brambor na bramborák? Lze k tomuto výrobku případně dokoupit další příslušenství?

Dobrý deň dá sa k tomuto food procesoru doobjednať kotúč na struhanie zemiakov?

dobrý den, máme zakoupen nový přístroj a při zapojení do elektriky není funkční. Děkuji za odpověď

Dobrý den je tento výrobek vhodný pro dělání strouhanky? Děkuji za odpověď

Dobrý deň, prosím Vás postruha tento robot zemiaky na placky? Dakujem.

Dobrý den, je tento výrobek vhodný na sekání ořechů a mandlí na mouku?? Dále na výrobu arasidoveho másla?? Udělá kremovou polevku, pomazanku,či presnidavky?? Hněte?? Šlehá?? Strouhá brambory na bramborak?? A zeleninu nakrouhá na salaty?? Ovocné smoothie také zvládne?? Dekuji za přesné zodpovězení dotazů.

Diskusia a poradňa k Tefal DO821838 Double Force
Príslušenstvo pre Tefal DO821838 Double Force Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal DO821838 Double Force .
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií