Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

Tefal HT450B38 Prep Mix

Zobraziť katalóg
Tefal HT450B38 Prep Mix
4,8 19 hodnotení
Ručný mixér s príkonom 450 W, počet rýchlostí 5, turbo pulzný funkcie, šľahacie metly, hnetacie háky, príslušenstvo z nerezovej ocele, rukoväť s ergonomickým povrchom, stabilná odkladacia plocha, odnímateľné časti vhodné do umývačky, farba korenia, 15-ročná záruka opraviteľnosti
39,49 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  TEFRM315 Produktové číslo:  HT450B38 Stránky výrobcu
Tefal HT450B38 Prep Mix 39,49 € Momentálne nedostupné

Tefal HT450B38 Prep Mix


Parametre a špecifikácia

Farba
Sivá Hotovo!
Krajina
Česko Hotovo!
Príkon
450 W Hotovo!
Počet rýchlostí
5 Hotovo!
Funkcie
Miesenie, Šľahanie Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
450 W Hotovo!
Počet rýchlostí
5 Hotovo!
Funkcie
Miesenie, Šľahanie Hotovo!
Vlastnosti
Príslušenstvo vhodné do umývačky Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Miesiace metly, Šľahacie metly Hotovo!
Viac parametrov

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zamlouvá se mi tento model, ale chtěl bych vědět jestli vnitřní převody (ozubená kolečka) jsou z plastu nebo jsou kovová. Za odpověď Vám předem děkuji.

Diskusia a poradňa k Tefal HT450B38 Prep Mix
Príslušenstvo pre Tefal HT450B38 Prep Mix Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal HT450B38 Prep Mix . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal HT450B38 Prep Mix. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal HT450B38 Prep Mix. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal HT450B38 Prep Mix.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií