Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

TEKA HLB 860 Black + TEKA ML 822 BIS R BK

Zobraziť katalóg
TEKA HLB 860 Black + TEKA ML 822 BIS R BK
Set vstavaná rúra a mikrovlnka – energetická trieda rúry A+, objem rúry 70 l, rozmery rúry 59,5 × 59,5 × 55,9 cm (V׊×H), vnútorný objem mikrovlnnej rúry 22 l, výkon mikrovlnnej rúry 850 W, rozmery mikrovlnnej rúry 39 × 59,5 × 33,4 cm (V׊×H)
Kód:  TESET011 Stránky výrobcu
TEKA HLB 860 Black + TEKA ML 822 BIS R BK Predaj skončil

TEKA HLB 860 Black + TEKA ML 822 BIS R BK

Zháňate set vstavanej rúry a mikrovlnnej rúry? Zvoľte set TEKA HLB 860 Black + TEKA ML 822 BIS R BK. Ak máte radi moderné technológie, nezaobídete sa bez vstavanej rúry, ktorá vám ponúkne mnoho funkcií na prípravu skvelých pokrmov. Vstavaná teplovzdušná rúra s grilom TEKA je moderné a praktické riešenie na prípravu jedál v kuchyni, ktoré zároveň ponúka efektivitu a hospodárnosť. Jej klasický univerzálny štýl sa ľahko zladí s vašim interiérom, takže sa z nej stane elegantný doplnok. Aby ste ľahko pripravili všetky svoje obľúbené jedlá, má rúra k dispozícii objem 70 l. Jej príkon dosahuje 3215 W. Vstavaná rúra TEKA patrí do energetickej triedy A+.

Kľúčové vlastnosti vstavanej rúry TEKA

  • Vstavaná rúra TEKA sa perfektne hodí do akejkoľvek kuchyne
  • Celkový objem je až 70 l
  • Jej príkon je 3215 W
  • Vstavaná rúra TEKA sa radí do energetickej triedy A+
  • Teleskopické výsuvy na koľajniciach uľahčujú manipuláciu s plechmi
  • Čistenie rúry: hydrolytické
  • Ide o teplovzdušnú vstavanú rúru
  • Uľahčuje rozmrazovanie pečiva aj iných potravín
  • Pripravte svoje chuťové bunky na dokonale ugrilované pokrmy
  • Kombinácia horného a spodného ohrevu umožňuje rýchlu a pohodlnú prípravu jedál vrátane možnosti grilovania
  • Vďaka ventilátoru horúci vzduch lepšie cirkuluje, takže príprava jedál bude ešte efektívnejšia
  • S funkciou sprievodca pečením budú vaše pokrmy ako od šéfkuchára

Pečenie vám pôjde ľahko

Vstavaná rúra TEKA vytvorí z prípravy jedla príjemne strávený čas. Skvelou vychytávkou je teleskopické vysúvanie plechu, ktoré zaistí, že plech pri kontrole pečeného jedla nevypadne z rúry. Pokrm tak môžete bez obáv dochutiť. Výhodou je program čistenia, počas ktorého sa do rúry vloží nádoba naplnená vodou. Z vody sa pri zahriatí vytvorí para, ktorá postupne odstraňuje nečistoty a mastnotu z povrchu rúry. Tie potom jednoducho odstránite vlhkou hubkou.

Vstavaná rúra TEKA ponúka rozmanité funkcie

Ak potrebujete piecť rýchlu večeru alebo zložitý obed, vstavaná rúra TEKA vám ponúkne k dispozícii ten najlepší program pre každú situáciu. Obľúbenosť teplovzdušnej rúry spočíva v jej schopnosti ako dokonale piecť, tak ohrievať. Ponúka praktickú funkciu rýchleho rozmrazovania pečiva a ďalších potravín. Táto rúra s grilom vám umožní pripravovať aj náročnejšie jedlá.

Jednoduchá príprava jedál aj perfektné stolovanie s TEKA

Set vstavaná rúra a mikrovlnka TEKA HLB 860 Black + TEKA ML 822 BIS R BK umožní rýchlejšiu prípravu jedál aj dokonalé stolovanie. Rúra s funkciou kombinovaného ohrevu umožňuje ľahkú prípravu jedál vrátane grilovania a ohrevu. Ponúka tiež ventilátor, ktorý sa stará o to, aby horúci vzduch dôkladne prúdil, takže vaše pokrmy budú za kratšiu dobu rovnomerne prepečené. Prednastavené recepty ponúkajú širokú škálu jedál pre vaše dokonalé pečenie. Nie je nič jednoduchšie, než že zadáte hmotnosť potraviny a rúra sama navolí vhodný program, čas aj teplotu pri pečení. S funkciou sprievodca pečením dosiahnu vaše pokrmy vysokej kvality ako od šéfa kuchyne.

Maximálne bezpečná a ľahko udržiavateľná

Vstavaná rúra TEKA je vybavená funkciami, ktoré uľahčujú čistenie a zaisťujú bezpečné používanie. Vnútorné dvierka rúry sú vyrobené z trojvrstvového bezpečnostného skla. K výhodám dvierok sa radí ich ľahká údržba. Rúra je vybavená špeciálnymi pántami, ktoré umožňujú ľahké a tiché zatváranie pre ešte väčšie pohodlie používateľa. S detským zámkom sa nemusíte báť ani o malých šéfkuchárov. Rúra je vybavená schopnosťou zablokovať ovládací panel, aby s ním nebolo možné manipulovať. Pre bezpečnosť zostávajú dvere zvonku studené aj pri maximálnej teplote pečenia. Zabudovaný ochladzovací systém zaručí, že nebude poškodená linka v blízkosti rúry.

Set vstavaná rúra a mikrovlnka TEKA HLB 860 Black + TEKA ML 822 BIS R BK ...

Vstavaná rúra TEKA - tešte sa na jej výbavu

Vstavaná rúra TEKA vám umožní maximálne pohodlie a variabilitu pri príprave vašich obľúbených jedál. O procese prípravy a času, ktorý ešte do jej konca zostáva, vás bude informovať moderný a intuitívny displej. Časovač je pripravený postrážiť po dobu, počas ktorej sa majú potraviny pripravovať. S minimálnym počtom tlačidiel a moderným dotykovým ovládaním ponúka maximálnu prehľadnosť a jednoduché používanie. Balenie obsahuje aj sieťový kábel so zástrčkou.

Programy:

gril, horný ohrev, pravý horúci vzduch, sprievodca pečením, rozmrazovanie, spodný ohrev a ventilátor

Farba:

čierna

Rozmery:

59,5 × 59,5 × 55,9 cm (vך×h)

Súčasťou setu je aj mikrovlnná rúra

Mikrovlnná rúra predstavuje neoceniteľného pomocníka, ktorý dodá vašej kuchyni nevšedný vzhľad a pritom vám poskytne aj veľké množstvo moderných funkcií. Vstavanú mikrovlnnú rúru TEKA si obľúbite predovšetkým pre jej efektívnosť, viacúčelovosť a hospodárnosť. V každej kuchyni ušetrí miesto a navyše svojim dizajnom perfektne zapadá. Celkovo pojme až 22 l. Hodnota výkonu prezrádza, ako rýchlo bude ohrev prebiehať. Tento typ dosahuje maximálny výkon 850 W. Podľa potreby je možné mikrovlnnú rúru jednoducho regulovať pomocou 5 úrovní výkonu. Mikrovlnná rúra TEKA je vybavená elektronickým ovládaním. Všetky funkcie a hodnoty sú zobrazované v digitálnej podobe. Vzhľadovo ide o klasický model zaisťujúci univerzálnosť, a práve preto sa výborne hodí do dizajnu takmer všetkých kuchýň.

Hlavné prednosti mikrovlnnej rúry s grilom TEKA

  • Vstavaná mikrovlnná rúra TEKA dokonale doplní vašu kuchyňu
  • S celkovým objemom 22 l
  • Maximálny výkon dosahuje až 850 W
  • S príkonom 2500 W
  • Na výber máte z 5 úrovní výkonu
  • Dvierka sa otvárajú klasicky na stranu
  • Obsah balenia: grilovacia mriežka
  • Mikrovlnke TEKA dominuje čierna farba
  • Rozmery mikrovlnnej rúry zodpovedajú 39 × 59,5 × 33,4 cm (vך×h)

Výbava a funkcia mikrovlnnej rúry TEKA

Okrem základnej výbavy bola mikrovlnná rúra TEKA doplnená ďalšími užitočnými funkciami a vychytávkami. Veľmi užitočná je možnosť rozmraziť si v rúre pečivo či iné potraviny. Časovač zaistí nastavenie presného času prípravy pokrmu. Tento produkt môžeme zaradiť medzi tie multifunkčné, pretože dokáže aj grilovať. Veľkou prednosťou je aj automatický program, pri ktorom potrebujete iba zadať druh a hmotnosť pokrmu, a mikrovlnná rúra si so zvyškom sama poradí. Ak nechcete ohrevom prísť o chrumkavosť vášho jedla, využite funkciu Crisp. Mikrovlnná rúra TEKA je chránená proti zvedavým detským rúčkam pomocou detskej poistky. Set rúra a mikrovlnka TEKA HLB 860 Black + TEKA ML 822 BIS R BK pridá pohodlie do vášho kuchárskeho priestoru. Vonkajšie rozmery mikrovlnky dosahujú 39 × 59,5 × 33,4 cm (vך×h).

Výkon grilu:

1200 W

Vnútorné rozmery:

22 × 35 × 28 cm (vך×h)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+ Hotovo!
Umiestnenie
Vstavaná Hotovo!
Vnútorný objem
22 l Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Otváranie dvierok
Do strany Hotovo!

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie
Vstavaná Hotovo!
Vnútorný objem
22 l Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Otváranie dvierok
Do strany Hotovo!

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška
39 cm Hotovo!
Vonkajšia šírka
59,5 cm Hotovo!
Vonkajšia hĺbka
33,4 cm Hotovo!
Vnútorná výška
22 cm Hotovo!
Vnútorná šírka
35 cm Hotovo!
Vnútorná hĺbka
28 cm Hotovo!

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie
Elektronické Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Rozmrazovanie, Gril, Zapekanie Crisp, Časovač, Detská poistka, Automatické programy Hotovo!

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Počet úrovní výkonu
5 Hotovo!
Príkon
2 500 W Hotovo!
Výkon mikrovlnného ohrevu
850 W Hotovo!
Výkon grilu
1 200 W Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Príslušenstvo mikrovlnnej rúry

Príslušenstvo
Grilovacia mriežka Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
3 215 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
55,9 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Čierna Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Studené dvere rúry, Tlmené zatváranie dvierok Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, so zástrčkou Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
70 l Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TEKA HLB 860 Black + TEKA ML 822 BIS R BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TEKA HLB 860 Black + TEKA ML 822 BIS R BK.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií