AlzaBoxy Q1 Aplikace

TEKA HLB 8600 U-Black + TEKA ML 8220 BIS L U-Black

Zobraziť katalóg
TEKA HLB 8600 U-Black + TEKA ML 8220 BIS L U-Black
Set vstavaná rúra a mikrovlnka – energetická trieda rúry A+, objem rúry 70 l, rozmery rúry 59,5 × 59,5 × 55,9 cm (V׊×H), vnútorný objem mikrovlnnej rúry 22 l, výkon mikrovlnnej rúry 850 W, rozmery mikrovlnnej rúry 39 × 59,5 × 33,4 cm (V׊×H)
Kód:  TESET024 Stránky výrobcu
TEKA HLB 8600 U-Black + TEKA ML 8220 BIS L U-Black Predaj skončil

TEKA HLB 8600 U-Black + TEKA ML 8220 BIS L U-Black

Vyberáte set vstavanej rúry a mikrovlnnej rúry do novo zariaďovanej kuchyne? Vyskúšajte set TEKA HLB 8600 U-Black + TEKA ML 8220 BIS L U-Black. Vstavaná rúra je nevyhnutná pre každého, kto má rád varenie a chce mať k dispozícii najmodernejšie technológie na prípravu pokrmov. Vstavaná teplovzdušná rúra s grilom TEKA prináša moderné a praktické riešenie pre vašu kuchyňu, ktoré navyše ponúka efektivitu a hospodárnosť pri príprave jedál. Rúra s klasickým dizajnom sa hodí do každého interiéru a dodáva kuchyni nielen moderný, ale aj elegantný vzhľad. Pre vaše obľúbené jedlo má rúra k dispozícii objem 70 l. Jej príkon činí 3215 W. Vstavaná rúra TEKA sa radí do energetickej triedy A+.

Hlavné prednosti vstavanej rúry TEKA

  • Vstavaná rúra TEKA vyniká svojou funkčnosťou, ale aj so svojim klasickým štýlom sa dokonale hodí do akéhokoľvek interiéru
  • Celkový objem zodpovedá 70 l
  • Jej príkon dosahuje 3215 W
  • Vstavaná rúra TEKA sa radí do energetickej triedy A+
  • Teleskopické výsuvy na koľajniciach vám uľahčia manipuláciu s plechmi
  • Čistenie rúry: hydrolytické
  • Jedná sa o teplovzdušnú vstavanú rúru
  • Rozmrazovanie pečiva a iných potravín je s ňou veľmi rýchle
  • Ľahko pripravíte aj výnimočne chutné grilované jedlá
  • Spojenie horného a spodného ohrevu poskytuje pohodlnú možnosť grilovania a ohrevu jedla
  • Pre rýchlu a jednoduchú prípravu jedál stačí zapnúť ventilátor pre lepšiu cirkuláciu horúceho vzduchu
  • S funkciou sprievodca pečením vykúzlite pokrmy ako od šéfkuchára

Uľahčí vám prípravu jedla

Vstavaná rúra TEKA vo vás svojimi vlastnosťami zapáli lásku k pečeniu. Skvelou vychytávkou je teleskopické vysúvanie plechu, ktoré zaistí, že plech pri kontrole pečeného jedla nevypadne z rúry. Dochutenie pokrmu tak bude maximálne ľahké. Funkcia čistenia je veľmi jednoduchá - stačí dovnútra do rúry vložiť nádobu naplnenú vodou, z ktorej sa po zahriatí bude uvoľňovať para, ktorá postupne uvoľní usadené nečistoty a mastnotu z povrchu. Tie potom jednoducho zotriete s pomocou vlhkej hubky.

Vstavaná rúra TEKA disponuje rozmanitou paletou funkcií

Bez ohľadu na to, či sa venujete rýchlemu alebo zložitému pečeniu, vstavaná rúra TEKA vám vždy ponúkne vhodný program. Teplovzdušná rúra v sebe spája tie najlepšie vlastnosti na pečenie i ohrievanie. Ponúka vynikajúcu možnosť rýchleho rozmrazenia pečiva a iných pokrmov. Táto rúra s grilom je nevyhnutným kúskom pre každého milovníka kvalitného jedla.

Efektívna príprava jedál aj majstrovské stolovanie s TEKA

Set vstavaná rúra a mikrovlnka TEKA HLB 8600 U-Black + TEKA ML 8220 BIS L U-Black umožňuje rýchlejšiu a efektívnejšiu prípravu jedál a prispieva k bezchybnému stolovaniu. Rúra s funkciou kombinovaného ohrevu umožňuje ľahkú prípravu jedál vrátane grilovania a ohrevu. K tomu je doplnená o ventilátor, ktorý sa stará o to, aby horúci vzduch dôkladne cirkuloval, takže sa jedlo rovnomerne prepečie za oveľa kratšiu dobu. Pri príprave pokrmov sa môžete nechať viesť prednastavenými receptami. Stačí len zadať hmotnosť potraviny a rúra dokáže sama nastaviť vhodný program, teplotu aj čas pečenia. Vaše pokrmy budú chutiť ako od šéfkuchára vďaka funkcii sprievodca pečením.

Bezpečnosť a ľahká údržba na prvom mieste

Vstavaná rúra TEKA sa ľahko udržuje v čistote a zároveň ponúka vysokú úroveň bezpečnosti. Rúra má vnútorné sklenené dvierka s trojvrstvovým bezpečnostným sklom. Dvierka jednoducho umyjete a udržíte ich stále čisté. Rúra disponuje pántami, ktoré umožňujú ľahké a tiché zatváranie, čo zvyšuje používateľský komfort. S detským zámkom sú v bezpečí aj tí najmenší šéfkuchári. Rúra je schopná zablokovať ovládací panel, a tak znemožniť manipuláciu s ním. Pre úplnú bezpečnosť počas pečenia zostávajú dvierka rúry zvonku chladné. S pomocou ochladzovacieho systému si môžete byť istí, že sa nebudú rozohrievať jednotlivé časti kuchynskej linky, ktoré sa rúry dotýkajú.

Set vstavaná rúra a mikrovlnka TEKA HLB 8600 U-Black + TEKA ML 8220 BIS L U-Black ...

Vstavaná rúra TEKA - tešte sa na jej výbavu

Vstavaná rúra TEKA ponúka vysoký stupeň pohodlia a flexibilitu. Časovač je pripravený postrážiť po dobu, počas ktorej sa majú potraviny pripravovať. S moderným dotykovým ovládaním tejto rúry bude nastavenie jednoduché a intuitívne. Rozmery plechu zodpovedajú 46 × 38 cm (š×h). Súčasťou balenia je aj sieťový kábel so zástrčkou.

Programy:

gril, horný ohrev, pravý horúci vzduch, sprievodca pečením, rozmrazovanie, spodný ohrev a ventilátor

Farba:

čierna

Rozmery:

59,5 × 59,5 × 55,9 cm (vך×h)

Súčasťou setu je aj mikrovlnná rúra

Mikrovlnná rúra predstavuje v dnešnej dobe takmer nenahraditeľného pomocníka, ktorý dodá vašej kuchyni zaujímavý vzhľad a zároveň vám ponúkne aj mnoho moderných funkcií. Vstavanú mikrovlnnú rúru TEKA oceníte hlavne pre jej efektívnosť, viacúčelovosť a hospodárnosť. Nielenže vám ušetrí miesto v kuchyni, ale aj ju svojim dizajnom výborne doplní. Celkový objem je 22 l. Hodnota výkonu naznačuje, ako rýchlo prebehne ohrev pokrmu. Tento typ podáva maximálny výkon 850 W. Mikrovlnku môžete plynule regulovať pomocou 5 úrovní výkonu. Mikrovlnná rúra TEKA disponuje elektronickým ovládaním. Všetky funkcie a hodnoty zobrazuje v digitálnej podobe. Je vyrobená v klasickom štýle zaručujúcom univerzálnosť vzhľadu, vďaka tomu skvele zapadne do dizajnu väčšiny kuchýň.

Zásadné vlastnosti mikrovlnnej rúry s grilom TEKA

  • Vstavaná mikrovlnná rúra TEKA dokonale zapadne do vašej kuchyne
  • S celkovým objemom 22 l
  • Maximálny výkon až 850 W
  • Príkon: 2500 W
  • Podľa potreby je možné voliť z 5 úrovní výkonu
  • Dvierka sa otvárajú do strany
  • Obsah balenia: grilovacia mriežka
  • Mikrovlnke TEKA dominuje čierna farba
  • Rozmery mikrovlnnej rúry zodpovedajú 39 × 59,5 × 33,4 cm (vך×h)

Výbava a funkcia mikrovlnnej rúry TEKA

K základnej výbave bola mikrovlnná rúra TEKA obohatená ďalšími funkciami a vychytávkami. Rúra je vhodná aj na rozmrazenie potravín, napríklad mäsa či pečiva. Pomocou časovača nastavíte presný čas prípravy pokrmu. Tento model sa radí medzi multifunkčné typy, pretože k jeho funkciám patrí aj grilovanie. Veľmi praktickým pomocníkom je automatický program, ktorý vyžaduje iba nastavenie druhu a hmotnosti pokrmu, a mikrovlnná rúra už všetko ostatné vybaví. Keď použijete funkciu zapekania Crisp, vaše jedlo nestratí svoju chrumkavosť ani po ohriatí. Mikrovlnka TEKA je tiež pre všetky prípady opatrená detskou poistkou. Set rúra a mikrovlnka TEKA HLB 8600 U-Black + TEKA ML 8220 BIS L U-Black zvýši vašu produktivitu pri príprave jedál. Vonkajšie rozmery mikrovlnky dosahujú 39 × 59,5 × 33,4 cm (vך×h).

Výkon grilu:

1200 W

Vnútorné rozmery:

22 × 35 × 28 cm (vך×h)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+ Hotovo!
Umiestnenie
Vstavaná Hotovo!
Vnútorný objem
22 l Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Otváranie dvierok
Do strany Hotovo!

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie
Vstavaná Hotovo!
Vnútorný objem
22 l Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Otváranie dvierok
Do strany Hotovo!

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška
39 cm Hotovo!
Vonkajšia šírka
59,5 cm Hotovo!
Vonkajšia hĺbka
33,4 cm Hotovo!
Vnútorná výška
22 cm Hotovo!
Vnútorná šírka
35 cm Hotovo!
Vnútorná hĺbka
28 cm Hotovo!

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie
Elektronické Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Rozmrazovanie, Gril, Zapekanie Crisp, Časovač, Detská poistka, Automatické programy Hotovo!

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Počet úrovní výkonu
5 Hotovo!
Príkon
2 500 W Hotovo!
Výkon mikrovlnného ohrevu
850 W Hotovo!
Výkon grilu
1 200 W Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Príslušenstvo mikrovlnnej rúry

Príslušenstvo
Grilovacia mriežka Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
3 215 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
55,9 cm Hotovo!
Šírka plechu
46 cm Hotovo!
Hĺbka plechu
38 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Čierna Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Studené dvere rúry, Tlmené zatváranie dvierok Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, so zástrčkou Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
70 l Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TEKA HLB 8600 U-Black + TEKA ML 8220 BIS L U-Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TEKA HLB 8600 U-Black + TEKA ML 8220 BIS L U-Black.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií