PET AP+ plus nový vizuál

Tenda Beli SP3 – Smart WiFi zásuvka

Zobraziť katalóg
Tenda Beli SP3 – Smart WiFi zásuvka
4,5 26 hodnotení
Smart zásuvka ovládaná cez WiFi, funguje samostatne, aplikácia v angličtine, v češtine, v nemčine a v maďarčine pre Android a iOS,
Kód:  NU2020a06 Produktové číslo:  SP3

Tenda Beli SP3 – Smart WiFi zásuvka


Smart zásuvka Tenda Beli SP3 umožní jednoduché ovládanie vašich spotrebičov

S inteligentnou zásuvkou Tenda Beli SP3 môžete bez problémov ovládať svoju smart domácnosť. Zásuvka komunikuje skrze 2,4 GHz bezdrôtovú sieť a pomocou aplikácie Beli ju možno ovládať na diaľku. Ponúka možnosť scenárov a časových plánov, vďaka ktorým môžete ráno pripraviť všetky potrebné prístroje k chodu a pri odchode z domu vypnúť vybrané spotrebiče. Tenda Beli SP3 funguje samostatne a je kompatibilná s Google a Amazon asistentmi.

Kľúčové vlastnosti smart zásuvky Tenda Beli SP3

  • Inteligentná zásuvka, cez ktorú môžete vzdialene zapínať a vypínať zapojenú elektroniku
  • Jednoduchá správa pomocou mobilnej aplikácie
  • Funguje bez nutnosti ďalších zariadení
  • Kompatibilná s asistentmi Google Assistant a Amazon Alexa
  • 1× zásuvka typu F

Obsah balenia smart zásuvky Tenda Beli SP3

  • 1× Tenda Beli SP3
  • 1× stručná inštalačná príručka (CZ, SK, PL)


Vytvorte si celý rad scenárov použitia

Zásuvka Tenda Beli SP3 pracuje na zabezpečených bezdrôtových sieťach 2,4 GHz bez nutnosti ďalšieho rozbočovača, riadiacej jednotky alebo bridgu. Môžete ju v daný moment zapnúť/vypnúť, tiež vytvoriť mnoho automatických časových plánov. Navyše je možné vytvoriť scenáre, kedy sa vykoná stlačením jedného tlačidla v aplikácii niekoľko úkonov zároveň. Napríklad pomocou tlačidla „Odchod z domu“ sa môžu všetky zásuvky Tenda Beli SP3 kompletne vypnúť.

Smart zásuvku Tenda Beli SP3 môžete ovládať hlasom

Inteligentná zásuvka Tenda Beli SP3 je kompatibilná s hlasovými asistentmi Amazon Alexa a Google Assistant, takže môžete ovládať svoje zariadenia kdekoľvek sú Alexa a Google na dosah.

Maximálne pohodlná aplikácia Beli

Smart zásuvka Tenda Beli SP3 sa ovláda mimoriadne ľahko a pohodlne. K dispozícii totiž budete mať mobilnú aplikáciu Beli, ktorá všetko zariadi. Aplikácia je kompletne v češtine či slovenčine na platformách Android a iOS.

Tenda Beli SP3 vám umožní ušetriť náklady za energiu

Pomocou inteligentnej zásuvky Tenda Beli SP3 môžete jednoducho strážiť vaše domáce spotrebiče. Vďaka tomu je možné efektívne znižovať dlhodobú spotrebu energie, čím súčasne šetríte svoje peniaze.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Napájanie
Do siete Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine, V nemčine, V maďarčine Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Napájanie
Do siete Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine, V nemčine, V maďarčine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Osvetlenie, Vykurovanie a chladenie, Elektroinštalácia, Ovládanie domácnosti Hotovo!

Vstupné napätie

Vstupné napätie
230 V Hotovo!

Fungovanie

Fungovanie
Samostatne Hotovo!

Vlastnosti

Max. záťaž
2 300 W Hotovo!
Počet zásuviek
1 ks Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ahoj.Po stažení apky a instalaci mi vyhledala zásuvka wifinu Tenda Smart Plug 84B0. Když se na ní připojim píše to hlášku :Připojeno bez internetu. Dái se už nedostanu abych dokončil nastavení. Ví prosím někdo kde dělám chybu ? Nebo mam špatně nastavenej telefon ? Předem díky za rady. Petr .

Super cena?? Vždyť jste to o 200 Kč od minula přepálili. Objednáno jinde. Ani s dopravou zdarma se mi to od vás nevyplatí. Hrozný.

Dobry den, chytrá zasuvka stále jen blika a nereaguje. Co s tím? Dekuji za radu. IV

DObrý den, jaký je správný postup pro připojení závusky do Google Home? pokud použiji obvyklý postup - tj. GH dám propojit se službou Tenda Beli (na adrese google.cloud.tneda.com.cn - tak ačkoli použiji můj tenda beli účet, tak mi to hlásí, že účet není nalezen.. - v aplikaci tenda beli ale účet vidím..

Ahoj.Tak se mi povedlo zásuvku zprovoznit , tak že moc díky za radu. Bohužel když se zásuvka vypne prochází skrz ní nějaký proud.V ní zapojený světýlka lehce žhavjej a podomácku změřeno digitálnim multimetrem je tam 110 Voltů. Předem díky za rady čim to muže bejt. Petr.

Dobrý den, umí zásuvka měřit spotřebu energie?

Kúpil som 3ks tejto zásuvky. Ani jedna mi nejde pripojiť na WIFI. Router som nastavil na 2,4GHz, typ b. Telefón nájde zásuvku po pripojení sa na sieť TENDA.... Následne ponúkne dostupné WIFI siete. Vyberiem tú, ktorá sa má použiť na pripojenie. Je nastavená na 2,4GHz, typ b....heslo je 8 znakové, funkčné. Ani jedna zásuvka sa nepripája. Aplikácia v telefóne má udelené povolenia, zapnuté GPS, vypnuté datové pripojenie. Čo robím zle? Skúšal som sa pripojiť aj na druhú sieť, bez zabezpečenia...ani to nejde.

Dobrý den jak mám postupovat od 12.8.2022 přestala chytrá zásuvka komunikovat s aplikací, na internetu jsem vyčetla, že se to stalo více lidem. I přes několik restartů zásuvky a odinstalování aplikace a znovu nainstalování se nedaří spojit tudíž je mi zásuvka u bazénu k ničemu zásuvku jsem koupila letos mohu ji donést na reklamaci a ráda bych zakoupila jinou. moc děkuji za odpověd

Jak resetovat chytrou zásuvku do defoutlního stavu/fabrické nastavení/

umi zasuvka mqtt nebo ovladani pres http ?

123
Diskusia a poradňa k Tenda Beli SP3 – Smart WiFi zásuvka
Príslušenstvo pre Tenda Beli SP3 – Smart WiFi zásuvka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tenda Beli SP3 - Smart Wi-Fi zásuvka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tenda Beli SP3 - Smart Wi-Fi Plug / Intelligente WLAN Steckdose. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tenda Beli SP3 - Smart Wi-Fi Plug / Intelligente WLAN Steckdose. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tenda Beli SP3 - Smart Wi-Fi aljzat.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií