Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

TicWatch Pro 4G Black

Zobraziť katalóg
TicWatch Pro 4G Black
3,6 5 hodnotení
Smart hodinky – pánske, hodnota vodotesnosti podľa štandardu IPXX s meraním tepu na zápästí, monitoring spánku IP68, Wear OS, kompatibilné s iOS a Android, Google Pay, kapacita úložiska 4.096GB, telefonovanie s eSIM kartou, gorilla Glass sklíčko, materiál remienka: silikón, materiál puzdra: nehrdzavejúca oceľ
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  TicPro003 Produktové číslo:  P1031004200A

TicWatch Pro 4G Black

TicWatch Pro 4G/LTE – rýchlejšie, odolnejšie a úspornejšie

Hybridné inteligentné hodinky TicWatch Pro 4G/LTE Black v sebe prepájajú inteligentné technológie a pokročilé fitness funkcie, vďaka čomu sú ideálne pre športové aktivity, pohyb v prírode a uľahčenie každodenných činností. Ponúkajú prepracovaný outdoorový dizajn spĺňajúci náročný vojenský štandard MIL-STD-810G, takže obstoja v extrémnych podmienkach a vďaka krytiu IP68 sa nemusíte báť ich kontaktu s vodou. Duálny displej umožní prepínať medzi 2 režimami pre maximálne predĺženie výdrže batérie, ktorá v úspornej prevádzke činí až 30 dní. Vďaka podpore mobilných sieti 4G/LTE sa navyše pri väčšine funkcií zaobídete bez nutnosti pripojenia k mobilnému telefónu.

Kľúčové vlastnosti smart hodiniek TicWatch Pro 4G/LTE Black

  • Hybridné smart hodinky v čiernom vyhotovení
  • Výkonná platforma Qualcomm Snapdragon Wear s operačnou pamäťou 1 GB
  • 1,39" AMOLED displej + úsporný FSTN displej
  • Vodotesný dizajn
  • Senzor merania tepu zo zápästia
  • Meranie vzdialenosti a rýchlosti, výpočet kalórií, monitoring spánku, intervalový tréning
  • Senzor intenzity okolitého svetla
  • GPS + GLONASS + Beidou, gyroskop, kompas
  • Podpora bezkontaktných platieb Google Pay
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 4.1 a WiFi
  • Operačný systém Wear OS od Google
  • Prehrávač hudby s interným úložiskom 4 GB
  • Integrovaný mikrofón s technológiou odstránenia vody a vlhkosti
  • Príjem notifikácií z inteligentného telefónu (Android, iOS)
  • Výdrž batérie 2 až 30 dní

Prémiový dizajn

Inteligentné outdoorové hodinky TicWatch Pro 4G/LTE sú vyrobené z prvotriednych materiálov, ktoré zaručujú ich vysokú odolnosť a komfortné každodenné nosenie. Robustné puzdro hodiniek je vyrobené z polyamidu a sklených vlákien, ktoré zaisťujú perfektnú pevnosť a maximálnu ochranu proti nárazom. Puzdro dopĺňa kvalitný silikónový remienok v čiernej farbe, ktorý je šetrný k pokožke.

Viacvrstvový dotykový displej pre dlhšiu výdrž

Smart hodinky TicWatch Pro 4G využívajú technológiu viacvrstvového displeja, vďaka ktorej na jedno nabitie vydržia 2 až 30 dní. K dispozícii sú dva displeje s možnosťou prepínania medzi základným režimom pre extra dlhú výdrž alebo inteligentným režimom s vysokým výkonom, o ktorý sa postará špičkový 1,39" AMOLED displej. Pre maximálnu ochranu je ciferník vybavený bezpečnostným sklíčkom Gorilla Glass 3.

Rýchle a nerušené pripojenie k mobilnej sieti 4G/LTE

Inteligentné hodinky TicWatch Pro 4G/LTE ako jedny z prvých inteligentných hodiniek so systémom Wear OS ponúkajú úplnú voľnosť mobilného LTE pripojenia. Stačí u vášho operátora zariadiť zdieľanie telefónneho čísla (ESIM) a môžete neobmedzene telefonovať, posielať SMS správy či prijímať notifikácie priamo z vášho zápästia bez nutnosti spárovania hodiniek s telefónom. Vďaka rýchlemu a plynulému dátovému pripojeniu získate úplnú voľnosť na streamovanie obľúbenej hudby, sťahovanie aplikácií, analýzu fitness dát či sledovanie sociálnych sietí.

Váš osobný fitness asistent

Inteligentné fitness hodinky TicWatch Pro 4G/LTE sú vybavené aplikáciou TicMotion využívajúcou niekoľko špeciálne navrhnutých algoritmov umelej inteligencie, pomocou ktorých automaticky detekuje druh aktivity a následne sleduje a vyhodnocuje fitness dáta bez nutnosti zložitého nastavovania. K dispozícii sú proaktívne režimy pre beh, plávanie, rýchlu chôdzu a cyklistiku. Po stiahnutí aplikácie TicSleep smart hodinky dokážu automaticky monitorovať a vyhodnocovať kvalitu vášho spánku a poskytnúť vám podrobný prehľad.

Príjem mobilných notifikácií

Po spárovaní smart hodiniek s inteligentným telefónom cez bezdrôtové Bluetooth rozhranie získate možnosť prijímať notifikácie o prichádzajúcich hovoroch, SMS správach, emailoch či upozornenia z vašich obľúbených aplikácií. Navyše môžete priamo na displeji zobraziť mapu či ovládať prehrávanie hudby vďaka vstavanému mp3 prehrávaču s integrovaným 4 GB úložiskom.

Operačný systém Wear OS od Google

Smart hodinky TicWatch Pro 4G/LTE Black sú vybavené moderným operačným systémom Wear OS, ktorý umožní sťahovať a inštalovať ľubovoľné športové, zdravotné a fitness aplikácie od Googlu. Navyše získate rýchly prístup k informáciám, sociálnym sieťam a ďalším obľúbeným službám, ktoré maximálne uľahčia váš každodenný život. Nechýba ani podpora hlasového ovládania cez službu Google Assistant.



Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Plávanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
720 h (30 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 15, iOS 14, iOS 13 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 15, iOS 14, iOS 13 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
45,1 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Štandard odolnosti
MIL-STD 810G Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
47,4 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth, WiFi, GPS Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Plávanie Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku, Umývanie rúk Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Obchod s aplikáciami, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!
Hlasový asistent
Google Assistant Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Wear OS Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Angličtina, Nemčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
720 h (30 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
48 h (2 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
4,1 GB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den Prosim vas mozem si do hodiniek naistalovat hocijaku aplikaciu z Google Play? Napriklad mozem si naistalovat aplikaciu navigacia Sygic? Budem moct pouzit hodinky na navigovanie bez telefonu? Dakujem za info

Lze volati bez simky po propojení s telefonem?

Ako je to z platením hodinkami,telefonom to funguje ale čítam rozporuplné vyjadrenia,má to NFC ale vraj to neide z každým zariadením

Písal som otázku na funkčnosť esim, odpoveď bola 4ka 100%,volal som do 4ky,odpoveď určite nie ,tak ako?

Fungujú tieto hodinky na e sim od ktoréhokoľvek operátora

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, kdy budou tyto hodinky opět v prodeji? Díky.

Dobrý den, funguje v hodinkách při úsporné verzi budík? Díky moc za odpověď.

Dobrý den, na k jejich aktivaci opravdu nutný android 10.? Mám spolehlivě telefonát s 4.0 a na tabletu 7. Sháním hodinky s telefonem pro windsurfing na moři. Tj.abych si mohl zavolat pomoc v nouzi a byly spolehlivě vodotesne. Cenová relace odpovídá, nechci výše. Dekuji

Dobry den.Budu tie hodinky fungovat s mobilom v ktorom je Android 11?Dakujem.

Dobrý den, lze hodinky se sim kartou používat k hovorům či přijímaní emailů i bez mobilního telefonu? Moc děkuji za odpověď

123
Diskusia a poradňa k TicWatch Pro 4G Black
Príslušenstvo pre TicWatch Pro 4G Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TicWatch Pro 4G Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TicWatch Pro 4G Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TicWatch Pro 4G Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TicWatch Pro 4G fekete.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií