Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Vyhraj lístky na EURO 2024

TomTom Bandit - Diaľkový ovládač

Zobraziť katalóg
TomTom Bandit - Diaľkový ovládač
ku kamere TomTom Bandit
Kód:  PP609q Produktové číslo:  9LBA.001.04

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TomTom Bandit - Diaľkový ovládač Predaj skončil

TomTom Bandit - Diaľkový ovládač

Ste majitelia vychytávok, adrenalínoví nadšenci alebo extrémni športovci? Máte vo svojej zbierke aj outdoorovú kameru od spoločnosti TomTom? Potom k nej určite radi privítate príslušenstvo, ktoré vás doslova ohromí. Reč je o diaľkovom ovládaní TomTom Bandit, ktoré zachytí dôležité okamihy vždy, keď budete mať kameru mimo dosahu ruky.

Vlastnosti

  • Farba: čierno-bielo-červená
  • Výška: 24,5 cm
  • Šírka: 17 cm
  • Hĺbka: 6 cm
  • Hmotnosť: 28 g

Je jedinečný

Prevezmite s týmto ovládačom úplnú kontrolu nad stavom videokamery aj v čase, keď ju máte mimo dosahu. Tlačidlá na diaľkovom ovládači a funkcia LED slúžia na rovnaké účely ako tlačidlá a ovládacie prvky LED na kamere. Bezpečne tak môžete kameru ovládať, keď ju máte pripevnenú na riadidlách alebo na volante.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TomTom Bandit - Diaľkový ovládač Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom Bandit - Dálkový ovladač. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom Bandit - Fernbedienung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom Bandit - Fernbedienung. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TomTom Bandit - Távirányító.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií