PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

TomTom GO Expert Plus 6"

Zobraziť katalóg
TomTom GO Expert Plus 6"
4,0 2 hodnotení
GPS navigácia – do nákladného auta, uhlopriečka displeja 6", rozlíšenie 1280 × 720 px, funkcie ovládanie hlasom, RDS TMC (aktualizovaný prehľad dopravy), radenie do jazdných pruhov, QuickGPSfix (rýchle zameranie GPS), databáza radarov, 3D budovy, doživotná aktualizácia máp, aktuálny čas jazdy a aktuálna rýchlosť, dotykový displej, aktualizácia cez mobilný telefón, príjem dopravných informácií mobilným telefónom, vnútorná pamäť 32000 MB, bez pamäťovej karty, kompatibilný OS Android a iOS, kompatibilná s Bluetooth, WiFi a USB, kábel a držiak súčasťou balenia, čierna farba puzdra, rozmery 100 × 164 × 18 mm (V׊×H), hmotnosť 270 g
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  PP585u46 Produktové číslo:  1YD6.002.20 Stránky výrobcu
TomTom GO Expert Plus 6" 414,28 € Momentálne nedostupné

TomTom GO Expert Plus 6"

Navigácia sa stala neoddeliteľnou súčasťou nášho každodenného života a uľahčuje cestovanie. Navigácia GPS do nákladného auta TomTom po navolení cieľovej adresy okamžite vypočíta optimálnu cestu a ukáže vám postup, ako sa na miesto určenia dostanete. Už nemusíte používať papierové mapy ani sa učiť zložité cestovné itineráre. Výslednú trasu prehľadne uvidíte na dobre čitateľnom displeji s uhlopriečkou 6" a kvalitným rozlíšením 1280 × 720 px. Ten je navyše úplne dotykový a ľahko ovládateľný pomocou intuitívneho rozhrania. Všetky mapy sú uložené v internej pamäti s veľkosťou 32000 MB.

GPS navigácia TomTom GO Expert Plus 6
GPS navigácia TomTom GO Expert Plus 6

Hlavné prednosti navigácie GPS TomTom GO Expert Plus 6"

  • GPS navigácia do nákladného auta TomTom nájde optimálnu trasu do vami zvoleného cieľa
  • Samozrejmosťou je displej s uhlopriečkou 6" a kvalitným rozlíšením 1280 × 720 px
  • Obrazovka s intuitívnym ovládaním
  • Na uloženie všetkých máp je k dispozícii vnútorná pamäť s veľkosťou 32000 MB
  • Užitočné funkcie: ovládanie hlasom, RDS TMC (aktualizovaný prehľad dopravy), radenie do jazdných pruhov, QuickGPSfix (rýchle zameranie GPS), databáza radarov, 3D budovy, doživotná aktualizácia máp, aktuálny čas jazdy a aktuálna rýchlosť
  • Aktualizácia uložených máp funguje cez mobilný telefón
  • Sprostredkovanie príjmu aktuálnych informácií z dopravy: mobilný telefón
  • Obsah balenia tvorí kábel a držiak
  • Kompatibilita s operačným systémom Android a iOS
  • Prepojenie s vaším zariadením prostredníctvom technológie Bluetooth, WiFi a USB
  • Farba puzdra je čierna

Moderné vlastnosti navigácie GPS garantujú pohodlnú cestu až na miesto určenia

Navigácia GPS TomTom je vybavená širokou škálou moderných funkcií, ktoré prinášajú užitočné výhody. Navigácia sa dá komfortne ovládať hlasom. Jej nastavenie je potom úplne bezpečné, pretože rukami sa môžete plne venovať riadeniu. Práca s navigáciou je veľmi rýchla, pretože funkcia QuickGPSfix sa postará o zameranie vašej polohy v krátkom čase a s perfektnou presnosťou. Informácie o aktuálnej rýchlosti a čase jazdy uľahčujú lepšiu plánovanie trasy a presnejší výpočet doby príjazdu. Navigácia v mestskej premávke môže byť zložitá, obzvlášť v neznámych oblastiach. Funkcia radenia do jazdných pruhov poskytne používateľom pokyny a vizuálne indikácie týkajúce sa správneho jazdného pruhu, ktorý treba vybrať, aby mohli ďalej pokračovať po svojej trase. Vizualizácia budov v 3D formáte môže prispieť k zlepšeniu vizuálneho vnímania a orientácie používateľov. Navigácia vás bude upozorňovať na radary na trase, takže vás nepostretnú žiadne nepríjemnosti.

GPS navigácia TomTom GO Expert Plus 6
GPS navigácia TomTom GO Expert Plus 6

S navigáciou GPS vždy nájdete svoj cieľ

Stačí vložiť cieľovú adresu a navigácia GPS TomTom vám ukáže tú najlepšiu trasu, takže už vás nebude čakať blúdenie ani zbytočné stresovanie sa. Pri cestovaní vás neprekvapia žiadne nové trasy. Nainštalované mapy si môžete doživotne pravidelne aktualizovať. Aktualizácia uložených máp funguje cez mobilný telefón, čím je zaručený prístup k najnovším mapám a informáciám o cestách. Navigácia sprostredkuje aktuálne dopravné informácie v reálnom čase, takže sa vodiči ľahko vyhnú zápcham alebo inak problematickým úsekom. Príjem aktuálnych informácií o doprave je uskutočnený cez mobilný telefón. Navigácia GPS je plne kompatibilná s operačným systémom Android a iOS.

Rozmery navigácie GPS:

100 × 164 × 18 mm (V × Š × H)

Hmotnosť:

270 g

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Určenie
Nákladné auto Hotovo!
Uhlopriečka
6" (15,24 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1280 × 720 px Hotovo!
Typ pamäťovej karty
Nepodporuje Hotovo!
Vnútorná pamäť
32 000 MB Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Nákladné auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
6" (15,24 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1280 × 720 px Hotovo!
Typ pamäťovej karty
Nepodporuje Hotovo!
Vnútorná pamäť
32 000 MB Hotovo!

Výbava

Súčasť balenia
Kábel, Držiak Hotovo!

Mapy

Mapy
Albánsko, Andorra, Belgicko, Bulharsko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Gibraltar, Chorvátsko, Írsko, Island, Taliansko, Kosovo, Cyprus, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Rusko , Grécko, San Marino, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Turecko , Ukrajina, Vatikánsky mestský štát, Svet Hotovo!
Formát mapy
Vlastný formát výrobcu Hotovo!

Lokalizácia

Jazyk hlásenia
Angličtina, Čeština, Francúzština, Maďarčina, Nemčina, Poľština, Ruština, Španielčina, Portugalčina, Gréčtina, Slovinčina, Srbčina, Švédčina, Turečtina, Afrikánčina, Arabčina, Bulharčina, Dánčina, Fínština, Holandčina, Chorvátčina, Taliančina, Katalánčina, Litovčina, nórčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština, Poľština, Španielčina, Taliančina, Chorvátčina, Bulharčina, Estónčina, Turečtina, Litovčina, Lotyština, Gréčtina, Dánčina, Fínština, Holandština, Nórčina, Portugalčina, Švédčina Hotovo!

Hardvér a softvér

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Konektivita
Bluetooth, WiFi, USB Hotovo!

Farba puzdra

Farba puzdra
Čierna Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
270 g Hotovo!

Rozmery

Šírka
164 mm Hotovo!
Výška
100 mm Hotovo!
Hĺbka
18 mm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TomTom GO Expert Plus 6" Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom GO Expert Plus 6". Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TomTom GO Expert Plus 6".
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií