Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Toshiba Hi-Speed Port Replicator III (with balance block) 120 W

Zobraziť katalóg
Toshiba Hi-Speed Port Replicator III (with balance block) 120 W
5 2 hodnotení
Dokovacia stanica – pre notebooky Toshiba Tecra A40-C, A50-A, A50-C, Z40-A, Z40-B, Z40-C, Z50-A, Z50-C; Portégé A30-C, A30t-C, R30-A, Z30-A, Z30-B, Z30-C, Z30t-C; 120W zdroj bez napájacieho kábla
Kód:  NV509h3c Produktové číslo:  PA5116E-2PRP Stránky výrobcu
Toshiba Hi-Speed Port Replicator III (with balance block) 120 W Predaj skončil

Toshiba Hi-Speed Port Replicator III (with balance block) 120 W

Replikátor portov pre notebooky Portégé a Tecra od spoločnosti Toshiba je to pravé riešenie, pokiaľ si chcete ušetriť každodenné pripájanie periférnych zariadení, či už notebook používate doma alebo v kancelárii. Keďže budete mať všetko zapojené v tejto dokovacej stanici, odpadá starosť so zamotáváním káblov, takže vo výsledku môžete ušetriť veľa času. Veľmi praktický je tiež napájací zdroj s výkonom 120 W. Je však nutné dokúpiť napájací kábel, ktorý nie je súčasťou balenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoduché rozšírenie portov notebooku
  • Stabilizačný blok súčasťou stanice
  • Najpoužívanejšie video výstupy pre externý monitor
  • Až 6 zapojených zariadení cez USB

Bohatá konektorová výbava

Celý rad portov umožňuje zapojenie rozličných zariadení. Okrem dokovacieho konektora, ktorý zároveň notebook napája, tu nájdete najznámejšie analógové a digitálne video rozhranie. Ich prítomnosť umožňuje podporu  niekoľkých módov zobrazenia, ako zrkadlenie alebo rozšírenie obrazu, či pripojenie primárneho monitora. Nemožno zabudnúť na štvoricu rýchlych portov USB 3.0, ktoré dopĺňajú dva USB 2.0. K internetovej sieti poslúži gigabitový LAN konektor a prítomnosť vstupnej a výstupnej audio zásuvky využijete napr. na pripojenie slúchadiel s mikrofónom.

Parametre a špecifikácia:

Určené pre notebooky:
Tecra A40-C, A50-A, A50-C, Z40-A, Z40-B, Z40-C, Z50-A, Z50-C, Portégé A30-C, A30t-C, R30-A, Z30-A, B-Z30, Z30-C, Z30t-C

Podpora video režimov:
Mirror Mode – zrkadlenie
Extended Mode – rozšírenie plochy
Primary Display – primárny displej

Video rozhranie:
VGA, DVI-D, HDMI, Display Port

Audio rozhranie:
Audio výstup (3,5mm jack)
Audio vstup (3,5 mm jack)

Pripojenie k sieti:
RJ-45

Zabezpečenie:
Zámka Kensington

Napájací zdroj:
120 W
Nutné dokúpiť napájací kábel

Farba:
Čierna

Rozmery:
380,9 × 149 × 31,5 mm (Š × H × V)

Hmotnosť:
720 g

Obsah balenia:
Replikátor portov
Stabilizačný blok
AC adaptér
Užívateľský manuál
Záručný list

 
Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Šírka
38,09 cm Hotovo!
Výška
14,9 cm Hotovo!
Hĺbka
3,15 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,72 kg Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
38,09 cm Hotovo!
Výška
14,9 cm Hotovo!
Hĺbka
3,15 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,72 kg Hotovo!
Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Napájí (nabíjí) při připojení notebook ? Mimochodem - tenhle výběr bych uvítal ve filtru. Je nepříjemné kvůli napájení s sebou pořád tahat kabel a zdroj práce-domov.

Na Amazonu (v UK, ne v US) stojí toto 3 300 Kč. Proč tak velký cenový rozdíl? Za cenu přes 5 000 Kč už je to fakt strašně drahý, obzvlášť vezmu-li v úvahu, že je to trocha plastu, drátků a konektorů...

Jaký napájecí kabel je třeba k této dokovací stanici zakoupit?

Dokáže tento dock vystupovat obraz při zavřeném notebooku do 2x display portů popř. 1 display portu a 1 dvi/hdmi najednou v režimu rozšířené plochy?

Diskusia a poradňa k Toshiba Hi-Speed Port Replicator III (with balance block) 120 W
Príslušenstvo pre Toshiba Hi-Speed Port Replicator III (with balance block) 120 W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Toshiba Hi-Speed Port Replicator III (with balance block) 120W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dockingstation Toshiba Hi-Speed Port Replikator III (mit Balanceblock) 120W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dockingstation Toshiba Hi-Speed Port Replikator III (mit Balanceblock) 120W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Toshiba Hi-Speed Port Replicator III (with balance block) 120W.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií