Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

TOSHIBA TW-BJ110W4PL

Zobraziť katalóg
TOSHIBA TW-BJ110W4PL + 10 rokov záruka na invertorový motor
Práčka spredu plnená, energetická trieda A+++ (-30 %), biela farba, hlavné funkcie: invertorový motor, odložený štart, rýchly program, displej, pridanie bielizne v priebehu prania, automatické dávkovanie a detská poistka, odhad. ročná spotreba vody 11440 l, kapacita bielizne 10kg, odhadovaná ročná spotreba energie 167 kWh/annum, špeciálne technológie: Aqua stop a voštinový bubon, rozmery: 59.5×85×63.5 cm (Š×V×H), hmotnosť 74kg
Kód:  TSHPR003 Produktové číslo:  TW-BJ110W4PL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TOSHIBA TW-BJ110W4PL

TW-BJ110W4PL je precízne spracovaná práčka s predným plnením od spoločnosti TOSHIBA, ktorá je nabitá najmodernejšími technológiami a praktickými funkciami, takže s ňou pri praní vždy dosiahnete dokonalé výsledky. Vďaka priestrannému bubnu dokáže práčka pojať naraz až 10 kg bielizne. O tichý chod práčky sa stará výkonný invertorový motor a na jednoduchý výber požadovaného programu je k dispozícii vodoodolný ovládací panel. Vďaka špeciálnemu systému 360 spray dochádza pri praní k lepšiemu prúdeniu vody vnútri bubna práčky, takže sa voda dostane hlbšie do vlákien. Do práčky TOSHIBA TW-BJ110W4PL môžete pridať odev aj v priebehu prania, a vďaka technológii Great Waves môžete pri praní použiť aj studenú vodu. K dispozícii sú citlivé senzory, ktoré automaticky zvolia dávkovanie pracieho prostriedku, v závislosti na množstve bielizne v bubne. Vďaka energetickej triede A+++ šetrí spredu plnená práčka TOSHIBA TW-BJ110W4PL vaše náklady.

Kľúčové vlastnosti práčky TOSHIBA TW-BJ110W4PL

  • Veľké množstvo programov na rôzne druhy odevov
  • Možnosť pridania bielizne v priebehu prania
  • Výkonný invertorový motor pre tichý chod
  • Vodoodolný ovládací panel práčky TOSHIBA TW-BJ110W4PL
  • Objemný bubon až na 10 kg bielizne naraz
  • Energetická trieda A+++
  • 10-minútový program na rýchle pranie košieľ, či tričiek
  • Široké dvierka práčkyTOSHIBA TW-BJ110W4PL na jednoduché vkladanie bielizne
  • Technológia Great Waves na precízne pranie
  • Snímače na automatické dávkovanie pracieho prostriedku
  • Špeciálny krištáľový bubon s unikátnou konštrukciou
  • Elegantné vyhotovenie práčky TOSHIBA TW-BJ110W4PL

Bubon práčky s LED podsvietením

V priebehu prania je bubon práčky osvetlený LED diódami, vďaka čomu práčka poskytuje nezameniteľný vizuálny zážitok.

Invertorový motor

O tichý chod práčky sa stará výkonný a úsporný invertorový motor, ktorého súčasti majú záruku 10 rokov.

Technológia Great Waves

Práčka s predným plnením TOSHIBA TW-BJ110W4PL disponuje technológiou Great Waves, ktorá je zárukou šetrného a dôkladného prania.

Farebný LED displej

Vďaka farebnému LED displeju práčky TOSHIBA TW-BJ110W4PL budete mať vždy dokonalý prehľad o aktuálnom pracom programe.

Široké dvierka

Spredu plnená práčka TOSHIBA TW-BJ110W4PL vyniká dverami so šírkou 550 mm a 380 mm otvorom na plnenie, čo zabezpečuje výrazne jednoduchšie vkladanie odevov do bubna práčky.

Vodoodolný ovládací panel

Práčku TOSHIBA TW-BJ110W4PL môžete jednoducho ovládať prostredníctvom dotykového ovládacieho panelu, ktorý je navyše vysoko vodoodolný.

Technológia Great Waves pre dokonalé výsledky pri praní

Práčka s predným plnením TOSHIBA TW-BJ110W4PL disponuje technológiou Great Waves, ktorá napomáha prenikaniu vody tkaninou. Vďaka veľkej lopatke v tvare krídla a hladkému bubnu je oblečenie rozkladané a skladané, rovnako ako je to pri ručnom praní. Vďaka tejto technológii môžete bez problémov prať aj v studenej vode a dosiahnete rovnaký výsledok, ako pri praní na 40 °C. Navyše vzhľadom na využitie studenej vody dosiahnete výrazne nižšiu spotrebu energie.

Invertorový motor pre tichý chod

O dokonale tichý chod práčky TOSHIBA TW-BJ110W4PL sa stará výkonný invertorový motor, ktorý má v porovnaní s inými motormi výrazne nižšiu hlučnosť. Vďaka kvalitnému vyhotoveniu motor zvyšuje presnosť ovládania rýchlosti a na jeho súčasti je desaťročná záruka.

Špeciálny bubon s unikátnou konštrukciou

Spredu plnená práčka TOSHIBA TW-BJ110W4PL je vybavená špeciálnym krištáľovým bubnom. Tento bubon vďaka svojej unikátnej konštrukcii umožňuje vyšší prietok vody, napomáha odstraňovaniu škvŕn a nepoškodzuje oblečenie. Povlak Magic Drum je zárukou lepších hygienických podmienok pri praní, pretože pomáha udržiavať bubon práčky TOSHIBA TW-BJ110W4PL čistý.

Vodoodolný ovládací panel

Na ľahké a rýchle ovládanie je práčka TOSHIBA TW-BJ110W4PL vybavená praktickým ovládacím panelom. Panel je vysoko vodoodolný a vďaka prehľadnému displeju budete mať vždy dokonalý prehľad o aktuálne zvolenom pracom programe.

Pridanie bielizne v priebehu prania

Zámok dverí práčky TOSHIBA TW-BJ110W4PL je možné otvoriť aj počas prebiehajúceho pracieho cyklu. Stačí jednoducho zvoliť možnosť otvorenia zámku a dvere sa po chvíli otvoria. Vďaka tomu môžete do práčky dodatočne vložiť aj bielizeň, na ktorú ste pred začiatkom prania zabudli.

Systém na lepšie prúdenie vody

Na dokonalé rozpúšťanie pracieho prostriedku je k dispozícii systém 360 spray. Ten sa stará o rovnomerné rozprašovanie vody vnútri bubna práčky do všetkých strán. Vďaka tomu voda lepšie preniká do vlákien odevov a pomáha odstraňovať zvyšky peny.

10-minútový program na rýchle pranie

Spredu plnená práčka TOSHIBA TW-BJ110W4PL disponuje špeciálnym programom 10 minút, ktorý je určený na menšie množstvo bielizne do 0,5 kg. Tento program je ideálny napríklad na rýchle a šetrné pranie košieľ, či tričiek. Vďaka tomu môžete mať čerstvo vypratú bielizeň vždy k dispozícii.

Snímače na automatické dávkovanie

Práčka s predným plnením TOSHIBA TW-BJ110W4PL je vybavená zabudovanými snímačmi, ktorá dokonale zvážia obsah bubna a zmerajú jeho objem. Na základe tohoto výpočtu práčka prispôsobí dávkovanie pracieho prostriedku, vďaka čomu dosiahnete pri praní dokonalé výsledky.

Programy na rôzne druhy odevov

Pre dokonalé výsledky v každej situácii je práčka TOSHIBA TW-BJ110W4PL vybavená mnohými praktickými programami. Pri praní odevov si môžete vyberať z programov bavlna, syntetické, zmiešané, živá farba, športové odevy a mnoho ďalších.

Parametre a špecifikácia

Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 400 ot./min Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
74 kg Hotovo!
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
74 kg Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 400 ot./min Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
63,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Funkcie

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, pracka se nam moc libi, ale zjistili jsme, ze v Cesku neni servis Toshiba pracek. Opravy se musi resit s Polskem. Je to tak, nebo mate nejake jine informace? Dekuji

Diskusia a poradňa k TOSHIBA TW-BJ110W4PL
Príslušenstvo pre TOSHIBA TW-BJ110W4PL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TOSHIBA TW-BJ110W4PL.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií