Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

TP-LINK Archer C2 AC750 Dual Band

Zobraziť katalóg
TP-LINK Archer C2 AC750 Dual Band
4,6 78 hodnotení
WiFi router – 802.11a/b/g/n/ac až 750Mbps, Dual-Band (2.4GHz 300Mbps + 5GHz 433Mbps), 2 odnímateľné antény, 1x USB 2.0, 1x Gwan, 4x GLAN
Kód:  TP640l Produktové číslo:  Archer C2

TP-LINK Archer C2 AC750 Dual Band

Router TP-LINK Archer C2 prichádza s novou generáciou štandardu WiFi – 802.11ac, ktorý môže byť aj trikrát rýchlejší ako pásmo n. Rozhýbte konečne svoju domácu sieť na plné pecky a odbúrajte vzájomné rušenie so susedovým zariadením. Nastavenie zvládne úplne každý a počas minúty budete mať hotovo. Stačí využiť dodávané inštalačné CD, podľa detailného návodu správne zapojiť káble a následne sa len tešiť z konečne rýchleho a stabilného internetu.

733 Mbps duálne pripojenie pre prácu i zábavu bez zasekávania


Router operuje na oboch pásmach 2,4 GHz aj 5 GHz súčasne, čo zaisťuje úžasný výkon bezdrôtovej siete. Simultánny dvojpásmový prenos vám ponúka flexibilitu dvoch špecializovaných sietí s mnohonásobnou šírkou pásma pre vaše potreby. 5 GHz sieť je vyhradená pre náročnejšie prenosy vrátane sťahovania veľkých súborov, streamovania HD videa alebo hrania multiplayerových kôstok. Slabšie pásmo na 2,4 GHz plne dostačuje na pohodové surfovanie internetom, sociálne siete či posielanie emailov. Stabilnýv všesmerový signál sa šíri pomocou dvoch odnímateľných antén. Pri vhodnom umiestnení nebude problém ani s pokrytím celého rodinného domčeka.

Chcete gigabit? žiadny problém


Zariadenie ďalej obsahuje USB port pre lokálne zdieľanú tlačiareň, alebo na pripojenie externých diskov. Aj v dnešnej dobe sa nájde mnoho používateľov, ktorí dávajú prednosť nejspoľahlivejšiemu riešeniu v podobe štruktúrovanej kabeláže. Štvorica prítomných gigabitových portov urobí radosť práve tejto cieľovej skupine. Až k vám dorazí návšteva, možno pre ňu vyhradiť samostatnú WiFi sieť s vlastným heslom pre prístup. Elegantné a hlavne bezpečné riešenie. Do budúcnosti sa nemusíte obávať žiadnych komplikácií. Router totiž disponuje aj plnou podporou moderného štandardu IPv6.

Podrobnú recenziu zariadení nájdete TU

  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť WiFi prenosu
750 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!
LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
750 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
Odnímateľná anténa, Gigabit LAN, USB pre printserver, DMZ (De-militarised Zone), IPv6 Ready, Virtual Server , Port Triggering, UPnP, Rodičovská kontrola Hotovo!

Typ

Typ
Dual-Band Hotovo!

Zabezpečenie

Šifrovanie
WEP 64bit, WEP 128bit, WPA, WPA2, WPA-PSK, WPA2-PSK Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet externých antén
2 × Hotovo!
Typ antény
Odnímateľná Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
14,4 cm Hotovo!
Šírka
23 cm Hotovo!
Výška
3,5 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dá sa k nemu dokúpiť nová anténa?

Dobrý den, prosím Vás, je možné tento router přidělat přímo na zeď? Děkuji, Podlaha

Utáhne router klasický USB3 externí disk? Umí ho uspávat při nečinnosti? Umí ho sdílet a jak (SMB, FTP, UPnP, NFS, CIFS atd.)

Je možne kúpiť napájací kábel samostatne?

Dokázal by zlepšiť wifi signál oproti TP-LINK TL-WR841N

Dobrý den, zakoupil jsem tento router nicméně propust WAN-LAN mám stále 100mb tak jako s původním routerem, nějaké nápady?

Dobrý den, mám tento router. Mohli byste mi k němu doporučit nějaký vhodný VDSL modem, ideálně bez wifi nebo s wifi a tento router bych použil pro posílání wifi v druhém patře. Děkuji

Dobrý den, mám připojení VDSL a jelikož v našem domě byl špatný wifi signál,je v jednom patře klasický modem Zyxelw VMG1312 a na rozšíření Wifi signálu ve spodním patře přes kabel Air Live WL 5450AP. Vše fungovalo v pořádku do té doby než se v domě rozšířily chytré telefony. V patře se Zyxelem je vše v pořádku,ale u AirLive nastal problém.Wifi signál ukazuje plné hodnoty,ale načítání stránek a videa se sekají,pravděpodobně router nestíhá,proto uvažuji o koupi jiného.Byl by tento router vhodný,případně jaký by jste doporučili? Jedná se o rozšíření Wifi a pokud by měl router něco navíc,jen dobře.Děkuji za radu. Honza

Má dobrý dosah přes zdi?nepadá?Znižuje rychlost?

Chcel by som sa spytat na rychlost uploadu/download cez archer c2 po pripojeni externeho HDD. Pouzivam to ako ulozisko a media server. Filmy cez to idu v pohode, len ked nahravam alebo stahujem (cez pc) tak mi to na ten disk ide max 8-9 MB/s (ci cez kabel alebo wifi). HDD je USB 3.0 WD 2TB. po pripojeni do USB portu to ide cca 100MB/s. firmware je aktualny. dik za odpoved/reakciu

12
Diskusia a poradňa k TP-LINK Archer C2 AC750 Dual Band
Príslušenstvo pre TP-LINK Archer C2 AC750 Dual Band Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TP-LINK Archer C2 AC750 Dual Band. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TP-LINK Archer C2 AC750 Dual Band. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TP-LINK Archer C2 AC750 Dual Band. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TP-LINK Archer C2 AC750 Dual Band.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií